leilasp

Medlem
 • Content count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About leilasp

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 09/14/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  12.02.2011
 • Type vielse
  kirkelig velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Skodborg
 1. i vores var der 4 m&ms i en lille tyl pose tyggegummi chokolade mint bolche
 2. jeg har blandet fondant og marzipan ca 2/3 fondant... og det smager rigtig godt, og så er det stadig nemt at arbejde med..
 3. ok så, men i får kun en lille smule... har nemlig ikke billeder fra efter vi forlod huset. der var gang i make-uppen ved frisøren. så er håret ved at være klar.. mig og min prinsesse der er lige et enkelt billed inden vi går op til kirken, der bliver hevet godt op i kjolen, for at holde styr på den...
 4. tusind tak for alle hilsnerne, jeg glæder mig til at lave en bryllups beretning, men venter lige på billeder fra fotografen..
 5. hvor vildt.. jeg har idag modtaget den taske og strømpebånd jeg bestilte for flere uger siden.. men shit hvor heldigt at det kom idag, og ikke først på mandag...
 6. uhhh så er det i morgen... og tror vi har styr på det hele. har fået pyntet og afleveret bryllupskagen til feststedet, pyntet op derude, fået ordnet negle, og købt de sidste drikkevarer. har lige fået pakket en taske som Rene skal have med i bilen, så jeg har andet en en brudekjole at hoppe i på søndag.
 7. Vores bryllupskage er i 3 etager og jeg kan kun sige at den er stor... alt for stor til 70 mennesker, men hvor meget der er tilbage skal jeg fortælle dig på søndag..
 8. Altså de der mænd.. Rene skulle lige prøve sit tøj idag, han vidste at bukserne skulle ligges op, men var også lidt bange for at vesten var blevet for lille..... og ja, den var for lille.. heldigvis var de så søde at bytte den i Lilly vejle, selvom den var købt til lagersalget i oktober.... det var bare helt kanon, en ny kostede nemlig 1125,- så det var ikke dårligt ikke at skulle af med de penge .... igen.
 9. vi skal have Angelina Devine (Pink studio) hun har rigtig gode priser, og vi har netop været til formøde med hende.. du kan se hendes hjemmeside, der er der en masse billeder, du kan se på..
 10. lige nu siger vejrudsigten strålende solskind på lørdag, med lidt frost... uhh jeg håber
 11. så er der ikke lang tid til... men uhh der var krise i weekenden, efter at jeg havde stået og bage 10 bradepander med kage, finder vi ud af at kagestativet er for stort til at kunne være i fryseren.... så var gode råd rådne, ihvertfald når det stod til mig, Rene kom med det ene forslag efter det andet, men ikke meget var godt nok, vi nåede dog frem til at skære nogle plader i træ som den midterste kage kunne være på, og så skære den nederste i 2. så lige nu har jeg 2 fuldtpyntede kager i fryseren samt en der er delt i 2 og endnu ikk er pyntet, det skal så gøres på fredag, hvor vi så bare lige mangler et kølerum den så kan komme i... men vil hør om forsamlingshuset har et, eller vores lokale brugs...
 12. Hejsa. Jeg er lidt nysgerrig efter om du har modtaget din pakke fra Glimmersten? Jeg har nemlig kig på et par ting derfra (har ikke købt noget endnu), men jeg bliver da lidt nervøs over at de ikke har sendt dine varer til aftalt tid... Håber da virkelig de når frem inden jeres store dag, som er OM 1 UGE!! Jeg får jo helt sommerfugle i maven på dine vegne... :17: nope det er ikke kommet frem, men hun ville efterlyse den ved post Danmark, men det har ikke rigtig hjulpet endnu.
 13. ja det er sådan en lille brads en... lidt ligesom dem man bruger til store kuverter... hvor den splitter bagpå...
 14. jeg havde overvejet om manden skulle have en oplevelse, men jeg kender ham, og ved at han er røv dårlig til at få indløst sådan en gave, så derfor blev det til et Skagen ur.. jeg er fuldstændig vild med det, og håber også han bliver det...
 15. jeg troede faktisk at alle brugte de sange... i begge vores familier er der tradition for de der velkommen sange, men da vi begge hader dem har vi valgt at droppe dem... men kan jo læse at vi ikke er helt unormale selvom vi gør det.