Tykke

Medlem
 • Content count

  318
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tykke

 1. Virkelig smuk kjole - virkelig smuk kommende brud
 2. Vi var 30 og 35 år
 3. Yes

  Tillykke. Har I sat dato på ?
 4. Vores skønne skønne dag. Ugen op til DAGEN var nogenlunde stille og rolig, så der var god tid til at gå og pusle om de sidste småting der skulle gøres klar til lørdag. Onsdag var jeg en tur på mit arbejde for at hente et par ting til kagen. En bund og en lille smule smørcreme. Ingen blev mistænksomme over noget og jeg kørte hjem igen. Om aftenen havde jeg gang i at skulle pakke en taske med tøj til min datter og cremen til bryllupskagen blev kogt. Torsdag var travl ! Min datter og jeg tog færgen over til sjælland, hvor mormor & morfar tog imod hende, og jeg tog igen færgen tilbage til Århus. Var lige et smut i Bruuns´galleri og derefter hjem og hente min søn. Jeg nåede lige at ligge kagen sammen inden jeg skulle over til en veninde om aftenen. Fredag blev kagen gjort færdig, der skulle ryddes lidt op her hjemme, handles lidt jordbær og champagne og mandens ur skulle også hentes. Det skulle så vise sig det ikke var kommet ! Jeg skulle til frisør kl 16.45 for at snakke igennem hvad jeg kunne tænke mig og snakke make-up. Pludselig fik jeg også travlt med at skulle pakke taske, da Thomas fortalte at når vi tog hjemmefra lørdag formiddag, kom vi ikke hjem før søndag. Så taske med div til os og Marc blev pakket fredag aften. Vi gik tidligt i seng fredag, jeg var træt ovenpå de sidste to dage. Et billede af den færdige kage
 5. Tak for de søde ord - og du må da høre alt hvad du vil omkring kagen
 6. Det må jeg indrømme at jeg også synes
 7. Til andre lidt mindre begivenheder ville jeg sagtens kunne finde på at bruge velour, men til bryllup synes jeg slet ikke de egner sig. Så det var bestemt ikke et sted jeg ville spare.
 8. Mine favoritter er nr 2 og 8 de er rigtig fine
 9. Velkommen Det er da noget af et spring mellem de to datoer - glæder mig til at se hvad i beslutter
 10. Jeg glæder mig også altid til natmaden, og min fornemmelse er nu at der bliver spist okay af den. Jeg ville ikke fravælge den.
 11. Rigtig søde sko. Synes sagtens de kan bruges som brudesko
 12. Jeg synes bestemt ikke kjolen ser spor billig ud. Jeg synes den er rigtig flot. Dog synes jeg den er flottest på dig uden ærmerne
 13. Kjole nummer 1
 14. Jeg synes også kjolen var super fin, dog ikke som brudekjole - men det er mest fordi jeg ikke er så vild med sort på brudekjolen. Som en anden også skriver, synes jeg den sad mærkeligt omkring Rikkes bryster.
 15. Altså jeg kan ikke se hvorfor din kage ikke er fin ? - Jeg synes den ser rigtig fin ud
 16. Velkommen til og tillykke med det forestående bryllup. Dejligt at se der så småt begynder at titte 2013 brude frem Glæder mig til at følge din planlægning.
 17. Hvor ser i lykkelige ud TILLYKKE
 18. Enig med alle andre. Ingen pandehår Og wow en flot frisure. Den kan jeg godt forstå du kunne tænke dig. Den er rigtig smuk.
 19. Jeg er vild med dine invitationer. De er rigtig rigtig flotte
 20. Jeg synes den er kedelig
 21. Det er jeg helt sikker på du sagtens kan
 22. Så fik jeg læst din lange og fine tråd igennem - 17 sider, det tog sin tid - og endelig ENDELIG nåede jeg at se nogle af billederne af dig inden de blev slettet igen - virkelig ærgeligt du har slettet billederne med dig i kjolen Jeg er helt sikker på du bliver gudesmuk i din kjole, for alt aldet du har gang i ser rigtig godt ud - smuk frisure og flot make up