momme78

Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About momme78

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Er det en jeg må bede oom navn på, 6000 for en hel dag er jo meget rimeligt
 2. Jeg er jo lige ved at gå bagover - hold op det er dyrt. Hvad har I andre gjort og fået af priser ? Nogen der har kontakt info til god amatørfotograf ? Det er i Nordsjælland vi skal giftes. Hilsen Merete
 3. Så god en ide. Hvis det var mig havde jeg blandet alle dem med farvelæg lidt rundt imellem de andre sider, så de ikke alle var forrest. Bare min tanke. Men meget flot.
 4. Vi skal holde reception hjemme i haven, her bliver vi ca 150 hvoraf de 50 er børn. Vi laver bål som de kan riste skumfiduser på og vores mindstesøn stiller sin popcornmaskine op og laver popcorn. Vi har en stor have og ville gerne have lidt flere poster rundt om med børneaktiviteter, det skal enten være noget de kan selv eller noget deres forældre kan hjælpe dem med. Vi har også sø adgang, så noget med vand (her dog med en voksen) kunne også være en mulighed. Hit me ;-)
 5. Hvor er den bare smuk ;-)
 6. Har kun prøvet et sted og der måtte vi desværre ikke fotografere øv
 7. Sidder og er ved at lægge et ca budget, hvad er jeres kuvertpris. Vi skal holde det i selskabslokale, s det er ikke restaurations priser. Men er i tvivl om vi skal have kok, buffet, catering eller noget helt andet. Hit me - Hvad skal I og hvad koster det per gæst ;-)
 8. Jeg har ingen mandlige der kan følge mig op længere desværre. Men vores to drenge på 8 og 12 gør det hvis de har lyst. Det ser vi på dagen. ;-) Min kommende mand vil helst stå deroppe og vente for ellers havde det også passet mig fint at vi alle fire samlet var gået op ;-)
 9. Tusind tak for mange gode input, der er noget at arbejde videre på. Min mand er ikke til pølser/hotdog den lå ellers lige til højrebenet. nemt og hurtigt. men frikadellerne med tilbehør kunne klart være en mulighed ;-)
 10. Vi er lidt blanke på natmad, hvad skal I andre have ;-)
 11. Det syntes jeg også sagtens at du kan. Faktisk fed ide at din søster så står for det og finder en rejse, så ved gæsterne at det ikke bare går op i husholdning og lign. Samtidig gør i det jo rigtig nemt for folk. Det er jo frit valg om man ønsker at være med eller om man vil give en traditionel gave.
 12. Hvem har lavet disse ? de er super søde.
 13. Ja den er meget flot ;-) Men nok for kold til september, tænker at jeg nok skal have noget over armene. Ville jo normalt have stor jakke på i september ;-)
 14. Skal giftes slut september og er meget i tvivl om kjolen skal have ærmer eller om jeg skal have noget over mig og hvordan. Hvad gør I andre der skal giftes i efteråret og vinteren, hvor en brudekjole ikke er varm nok om overkroppen ?