TrineG

Medlem
 • Content count

  327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

TrineG last won the day on August 12 2011

TrineG had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About TrineG

 • Rank
  Lykkeligt gift!
 • Birthday 04/22/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  06.08.2011
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Holbæk
 1. Vores sidder på højre.. Jeg har altid hørt at forlovelsesring var på venstre og vielsesring var på højre. Men gør hvad I føler er rigtigst, der er jo ingen regler som sådan.
 2. Det kommer helt og aldeles an på hvordan dine venner opfatter tingene. Jeg ville slet ikke opfatte det negativt hvis jeg blev inviteret til efter middagen, men jeg tror der er mange der ville opfatte det som et halvhjertet forsøg på at gøre op med at I ikke 'var interesserede nok' i at have dem med. Men du kender dem, så hvis du mener de ville synes det var fedt at komme og dele en del af dagen med jer så synes jeg du skal gøre det!
 3. Jeg gik ind til Nick Caves 'Into my arms'.. For mig er det den ultimative kærlighedssang, og jeg elsker den! Kunne slet ikke forestille mig at gå ind til andet. Hvad der blev spillet da vi gik ud kan jeg tilgengæld overhovedet ikke huske. ;)
 4. Vi gav 7.400 for vores inklusive gravering og 6 brilianter i min. Og de er 8 karat rødguld forresten.
 5. Vi spiste lidt videre (mmmh, det var dejlig mad!!! ), og så lød C'et igen igen. Denne gang for at præsentere Tims søster Heidi. Hun rystede som et espeløv, hvilket er lidt sjovt da hun igennem sit firma tit holder oplæg for flere 100 mennesker. Men som hun sagde, så var det her jo personligt! Men hun fik holdt en fantastisk tale. Hun startede med at fortælle om hvordan Tim og jeg mødte hinanden. Hun citerede forskellige numre fra Roskilde '07, bl.a. Volbeats "I only want to be with you" og Muse "Starlight". Hun talte derefter til mig. Hun fortalte at jeg engang havde sagt til hende at hun aldrig holdt op med at imponere mig (hun er utroligt energisk, og farer rundt hele tiden, og jeg fatter slet ikke hun kan. Og så har hun samtidig et ekstremt menneskeligt overskud! Det er vildt!). Men det var hende der bøjede sig i støvet. Jeg var i besiddelse af en ekstrem og stædig livsglæde, og selv når det er allersværest var jeg den der smilede mest, og hvis jeg blev ved med det ville de mørke dage var uendeligt få (snøft!). Derefter talt hun til Tim. Om hvordan hun beundrer hans passion og hans mod, og at hun aldrig nogensinde er i tvivl om at han nok skal erobre verden en dag! Hun fortalte, at han stadig står som "Lilleprinsen" i hendes telefonbog, men at det nok efterhånden var på tide at finde en ny label da han på mange måder er mere voksen, livsklog og havde mere ro end hun. Til sidst ville hun bare sige at hun værdsætter det tætte og uforgængelige bånd de har og at hun elsker ham højt. (Her var det hans tur til at snøfte). Til sidst citerede hun Nick Caves "Into my arms" som jeg var gået ind til i kirken, og så blev der sagt skål! Min smukke svigerinde! Efter Heidis tale var folk efterhånden mætte og serveringspersonalet fik ryddet af, og omarrengeret bordene, så der var plads til dansegulv. Utroligt gik dette meget smertefri selv vi jo ikke havde nogle tilstødende gemakker at trække ind i, men vejret var dejligt og mange af os skulle alligevel ud og ryge og resten trængte somænd alligevel til frisk luft. Det tog ikke mange minnutter før vi var klar igen. Kaffen var klar, der blev linet op til drinks, irish coffee, der var portvin og baileys. Så det var ved at være tid til fest! Men først skulle kagen skæres. Vores konditor var gået lidt i panik da vi pludselig ikke ville have topfigur, og kunne slet ikke hitte ud af hvordan den skulle se ud. Det bar den måske nok lidt præg af... Køn var den ikke! Men både Tim og jeg er så store madører, at det egentlig var ret ligemeget så længe den smagte godt! Den blev hurtigt døbt "Patkagen" af et par venner. Skæres skulle den! Der udbrød latter i flokken, da jeg fortalte Tim at det var den der havde hånden øverst på kniven der kom til at bestemme i ægteskabet. Tim Kæmpede en brav kamp, og vandt, og jeg spørger så "Hvordan skal den skæres" hvorpå Tim hurtigt logrer "Det må du bestemme skat"... Det betyder åbenbart ikke noget hvem der holder hvor på kniven! Den smagte fuldstændig fantastisk!!!
 6. Puuuuha, hvor er det længe siden jeg sidst har været på. Jeg har arbejdet meget, og den sidste uge har vi været på bryllupsrejse i Tyrkiet. Det har været fantastisk! Men nu vil jeg se at komme videre! Efter mine svigerforældres tale kom der endnu en rygepause. Og så spiste vi lidt videre indtil Lars' C lød igen. Denne gang var det min fars kone der blev præsenteret som aftenens næste taler. Hun sagde en masse pæne ting (kan godt have lidt svært ved at huske den præcise ordlyd, og da hun improviserede har jeg ikke denne tale på skrift), og hun talte bl.a. om mit liv som omsorgsgiver, både på arbejdet og privat (jeg elsker at hygge om folk!) og Tims kreative åre, og blandingen af disse to liv kun kunne blive fantastisk! Og så have hun en sang til os! Til sangene var bundet røde hjerter som alle skulle skrive en hilsen på, og derefter hænge på de grene hun havde været ude og plukke. Jeg elsker den ide, og havde håbet at nogen havde gjort det til vores bryllup, så blev simpelthen så glad! Elsker at sidde og læse det bagefter! Min skønne stedmor! I løbet af middagen kom der selvfølgelig de obligatoriske kysserunder. Her er et par billeder. Det var helt vildt skægt, men man havde da intet begreb om overhovedet hvem det var der kyssede på en! Men sjovt var det sgu! Der blev også både slået på tallerkenerne og trampet i gulvet. Der belv slået på glassene en enkelt gang, men der lavede vi bare et hollywoodkys. Jeg har nerveforstyrrelser i benene, så jeg turde simpelthen ikke kravle op på stolen af frygt for at falde ned. Og Tim kan ikke gribe mig pga. en diskusprolaps (man skulle tro vi var både gamle og pensionerede), så vi blev på gulvet!
 7. Mit blev både klippet og revet, og nu har kattene fået det. And they love it! ;)
 8. Samme har.. Det satte vores toastmaster stor pris på!
 9. Passiv rygning ER skadelig.. Punktum.
 10. Hehe, både jeg og toastmasteren er rygere, så føler mig fuldt ud i stand til at tale for rygerne.
 11. Vores (i øvrigt helt fantastiske) toastmaster er selv ryger, så han timede det rigtig godt! Og som sagt var der ingen følelse af at blive dikteret eller noget i den stil. Han lagde dem når det føltes naturligt, og kaldte så folk til bords igen når der var gået 10-15 minutter. Det fungerede helt super!
 12. Jeg synes også ii den grad at rygere er et chikaneret folkefærd, og jeg er egentlig også lidt træt af det hysteri der er omkring rygning! Folk der brokker sig pc'er at man lugter af røg når man har været ude osv.. Jeg går ud og ryger hver gang, og så gider jeg egentlig ikke høre mere brok! ;) Herhjemme ryger jeg heller ikke, men min man har astma, så der er ikke så meget at gøre der. Om 50 år er der ingen rygere tilbage er i æsndet, og det er sandsynligvis også ulovligt til den tid. Men jeg kan qætså godt li' at ryge, og så længe jeg tager hensyn vil jeg have lov til at være en glad ryger! ;)
 13. Der var heller ingen sure miner over at folk skulle ud og ryge overhovedet! Sådan er det jo bare nu.. Og hvis jeg ryger mens jeg venter på bussen stiller jeg mig UDEN for busskuret! ;)
 14. Vi blev gift her den 6. august, og vores toastmaster styrede rygepauserne, og det føltes overhovedet ikke 'frikvartersagtigt'. Hos os var det også nærmest nødvendigt, da over halvdelen af selskabet er rygere, inklusive mig selv. Jeg ville aldrig lade dem ryge inde, men det ville også blive meget massivt, da vi jo var i overtal. Ydermere var det rart at få lidt luft og få strukket benene, især fordi det var en varm dag.
 15. Vi sendte indbydelser ca. 4 måneder før dagen.