MacMus

Medlem
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About MacMus

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday
 1. Hvis jeg ikke kan synge, så ville jeg afholde mig fra at gøre det for at vise "se hvor meget jeg har overvundet mig selv ved at stå her og synge en forfærdelig sang". Jge lider og er pinlig for din skyld. Jeg har oplevet nogle brude synge og jeg har desværre endnu ikke syntes det sådan har været "ikke pinligt" og "ikke akavet". Sorry, det er sq lidt hårdt skrevet af mig, men jeg ved da at min H2B ikke ønsker jeg skal være pinlig for at vise hvor højt jeg elsker ham. Hvis man skal synge, synes jeg det skal være fordi man kan synge så smukt, at der ikke er et øje tørt efterfølgende.
 2. Jeg kan godt se hvad du mener, men jeg synes ikke så meget lige dét med folks meninger handler om at blæse brylluppet op - og føle sig dum fordi "ja, ja, ja - det sagde du også første gang" - her tænker jeg mere, at jeg vil føle mig som en idiot hvis jeg skal skilles for 2. gang. Jeg synes ikke det er giftemålet jeg krummer tæer over, hvis du forstår. Selve mit bryllup er større 2. gang, det er simpelthen en større fest med flere mennesker. Det er bare "showet" og "skruddet" der er mindre end første gang.
 3. Jeg skal giftes for 2. gang. Første gang var i hvid kjole og jeg synes at både billederne og jeg selv var meget opstablet den dag. Her anden gang foregår vielsen på rådhuset og jeg skal være i en lilla kjole, som på ingen måde ligner en brudekjole. Jeg synes det er dejligt at sidde og kigge på brudekjoler herinde og se de smukke brude. Jeg var også selv smuk i min hvide brudekjole, men jeg kan bare ikke se mig selv sådan igen. Jeg synes det var en farce at gå op af kirkegulvet, at det virkede kulisseagtigt at køre væk i fin bil og være i det store skrud. Sessionen med fotografen var "underholdende", men føltes show-agtig og sådan lidt "for sjov". Første gang snakkede jeg meget om mit bryllup, viste kjole frem til kolleger - det var sådan et slags projekt nærmest. 2. gang er for mig mere vielsen og fejringen af kærligheden og samhørigheden, end det er alt det andet dér. Her 2. gang er det en mere privat begivenhed, hvor vi vies uden globryllupsgæster og hvor vi holder en stor fest bagefter for 50-60 stks familie og venner - men ikke reception for kolleger, naboer og fjernere familie som første gang.
 4. Han er da også så kedelig! I må have noget andet du kan planlægge - din datters fødselsdag? Der er jo alt alt for længe til du skal stå kobberbrud. Jeg tror Nicklas er godt tilfreds med jeg blev skilt.... så jeg kunne møde ham og blive giiiiift.
 5. Anette du skal bare gøre lige som mig og så blive skilt og så starte forfra
 6. Jeg har købt et nyt spejlreflekskamera til ham fordi han havde smadret det gamle..Han kom faktisk til at køre over det med bilen.
 7. Det sker næppe for de brude/gomme vi spiller for, når vi taler om de sene fester. Brudene ser ofte meget trætte ud og gommene er ofte i en tilstand hvor der næppe er meget at komme efter på den konto. Men jeg skal ikke kunne sige det for jeg er der jo ikke efterfølgende Men det er jo netop dem der er guld værd for os herinde efterfølgende, fordi de kan videregive deres erfaringer med os og andre leverandører til andre. Hva dulen?? Jeg troede da ellers I var kendte for at "blive til det sidste".
 8. Jeg ville gerne have et smykke jeg gik med hver dag, så jeg har fået denne: Den er lavet i en bestemt størrelse, kun til mig selvom designet ikke er noget specielt eller særligt udviklet. Jeg glæder mig til at få den på, på vores bryllupsdag.
 9. Du er intet mindre end gudesmuk i den kjole. Stort tillykke med jeres bryllup.
 10. .....eller på bryllupsnatten
 11. Jeg er også helt afslappet i fht. homoseksuelle par - ingen rynken på næsen herfra. Jeg har det sådan at jeg altid vil bemærke, hvis nogen er en del af et mindretal fx. ved at være i et homoseksuelt forhold - eller hvis der er en stor aldersforskel i mellem parterne i et par - og især hvis det er manden, der er den yngste. Jeg bliver såååå nysgerrig på hvad deres historie er, hvordan kom de derhen til osv.
 12. Sådan har de fleste det nok også og der er Madam BK helt sikkert en god mulighed. Glem dog ikke at der er brugere og "nye brude" her på bryllupsklar som har brug for at høre om jeres erfaringer, så ; Stay tune - Ihvertfald en lille smule. Det er rigtigt - vi gamle, der HAR været møllen igennem skal både hjælpe de nye...og lokke dem i fordærv med alle de ting de slet ikke vidste de skulle købe, lave eller sørge for til den store dag.
 13. Wow hvor sidder den kjole bare godt på dig - og super fede sko
 14. Du kunne binde sløjfer i tyl - lidt store - og så sætte dem fast med elefantsnot på stolpen ved hver række. Det ville være meget bryllupsagtigt.
 15. Jeg havde også bare betalt - eller givet dem et tilskud, så ikke der var splid over det. Et hemmeligt tilskud til arrangørens disposition. Jeg har stor forståelse for at der er forskellige indtægter.