Mari

Medlem
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Mari

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  11.06.2011
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg
 1. Vi designede selv vores ringe, og da vi havde besluttet os, fik vi tilsendt nogle prøveringe, heriblandt en i samme størrelse og format som den vi havde bestilt, så vi ligesom kunne få en fornemmelse af selve ringen, samt bestille de rigtige størrelser. Super god kommunikation via mail. Kan godt forstå hvis mange har deres bekymringer om at bestille en ring man ikke har haft fysisk i sine hænder, men vi tog chancen og kan varmt anbefale det, og yderlig mere er det jo meget billigere end her i Danmark.
 2. Vi blev gift i juni i år, og har købt vores ringe derfra. Vi kan bestemt kun anbefale dem.)
 3. Hej.

  Mistede lige din pm, så derfor starter jeg lige en ny ;o)

  Der er ikke længere tapet på den, men jeg havde tænkt mig en pris på 350 kr. Jeg kan sende dig et billede af den hvis du lige skriver din mail adresse.

  Kh

  Marianne

 4. Ellers har jeg en til salg. Du kan skrive en besked til mig og høre nærmere hvis det er. Vi bor i Aalborg.
 5. Hej. Vil lige komme med en lille indskydelse,- bare lige for at berolige jer der nu skal holde fest på scheelsminde. Ved godt at ikke alle bryllupper er ens eller forløber ens, men vi var til bryllup på scheelsminde sidste år, kan bestemt kun anbefale stedet. Super betjening og mad. I juni i år holdte vi selv vores bryllup på svalegaarden, og vi har absolut intet at sætte en finger på stedet, maden eller kommunikationen. Der havde de godt nok også et stillads oppe, dog ud mod vejen, og da vores fest var i stue etagen, var vi ikke berørt af det. Men kan udmærket godt forstå i er utilfredse nu hvor stilladset åbenbart er rykket ind i gaarden, den er jo ligesom med til at give svalegaardens charme som en helhed.
 6. Prøv hos 123gold.de Der har vi købt vores. De har en ring hvor navnene godt nok står på siden, men hvor du så kan ændre som du vil, mon ikke også man kan flytte navnene. Vores er i Hvidguld og guld med navnene på siden. Sten foran og på siden. Super god hjemmeside, kun gode anbefalinger herfra
 7. Tak for det. Vi har fået den lavet i England. Vi er så glade for det. Kan helt klart anbefale hende. Skriv endelig hvis det har nogen interesse.
 8. Selvfølgelig. Her er min buket
 9. Vi blev gift den 11 juni 2011 og min buket, brudepige buket og bryst buketter var i Ren fjer (Creme farvet og fuschia farvet fjer), kun adskilt af creme farvet perler og guld wires. ELSKER ELSKER min anderledes buket, og så kan den stå til pynt resten af livet ) Gæsterne synes også den var super smuk, og lige tilpas anderledes )................. Men dog har min svigermor overhovedet heller ikke kommenteret Vores valg af buket. Hun har slet ikke sagt noget om den overhovedet... tror bestemt heller ikke det passede hende. Men heldigvis er det jo JERES fest og JERES valg og JERES penge, så det skal din svigermor da overhovedet ikke blande sig i. Jeg synes din buket er smuk, og så er der jo JERES symbolik i den )
 10. Vi har også købt servietter med vores navne på fra calligraphen, og vi er meget tilfredse.
 11. Ja måske en lidt dyr løsning i forhold til at lave dem selv, men da jeg ikke er den mest kreative, har jeg valgt at betale mig fra det, så spare jeg da tiden, men det koster jo så også. Det er vel et prioriterings spørgsmål man skal gøre op med sig selv. VI havde også tjekket ebay mht. servietter, hvilket var en del billigere, men da vi alligevel skulle bestille hos calligraphen, gik det mere eller mindre op med fragt osv.
 12. Vi har bestilt, købt og modtaget følgende varer hos dem til fuld tilfredshed: Servietter med skrift, indbydelser, bordhæfter og toastmaster klokke. Så kun meget positivt at sige herfra.
 13. Ellers har vi mailet på engelsk sammen med dem. For tysk er bestemt heller ikke min favorit )
 14. Vi har købt vores på 123gold.de. Kan også klart anbefales, og i øvrigt meget billigt. Vi fik desuden også tilsendt en prøvering, ligesom man gør ved Chanti. Vi har selv designet vores ringe, via deres hjemmeside. Modtog de flotteste ringe for 1 måned siden, det hele forløb rigtig godt, så de varmeste anbefalinger herfra.
 15. Vi skal holde vores bryllup på svalegaarden. De er til at tale med, vi har blandt andet fået lavet vores helt egen menu. Altså ikke en af dem der står i deres brochure.