MunkVerner

Medlem
 • Content count

  765
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MunkVerner last won the day on April 16 2012

MunkVerner had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About MunkVerner

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  28.04.2012

Recent Profile Visitors

1,701 profile views
 1. tak skal du have... følte mig som en vaske ægte prinsesse. kan jeg godt forstå du gjorde Hi hi hvor er du sød
 2. jaaa her skal jeg helt sikkert følge med... glæder mig så meget til at læse din beretning
 3. tak skal du have... følte mig som en vaske ægte prinsesse.
 4. Det er jeg glad for at høre.. skal nok få gjort noget ved det. Tak skal du have... syntes min far ser lidt utilfreds ud, men det er fordi han var så rørt siger han.. han er en meget følelsesladet mand.
 5. tak skal du have ven og elsker også min buket.. lige som jeg havde håbet
 6. Tark Jeg er også VIRKELIG glad for den
 7. Hold da lige helt op ja... som min dejlige veninde lige gjorde mig opmærksom på så har manden min og jeg faktisk været gift i 1 måned idag.. Det er lidt vildt at tænke på syntes jeg, og jeg er ikke engang færdig med min beretning endnu og takkekortene er heller ikke klar til afsendelse... men okay jeg har også først lige fået billederne fra fotografen her i weekenden så jeg må hellere komme igang med dem. Jeg syntes det er lidt vildt at tænke på at for 1 måned siden stod vi i kirken og var ved at være klar til at far og jeg kunne gå ind. Selvom jeg endnu ikke har lage billeder op eller skrevet beretning for selve dagen så skal i da lige se et billede af far og mig som står klar. Hæ hæ man kan lige se min den mindste trunte... hun var så stolt over sin kjole og blomster.
 8. hi hi tark skal du have
 9. Vi brugte Kopimaskinen, de annoncere også herinde... OG DE ER VIRKELIG GODE og prisen variere meget alt efter hvad og hvor meget du/i vil have vi gav 10.600,- for hele aftenen og de spillede og sang med til alle sange og spillede under middagen de er SÅ gode og en ting jeg virkelig syntes var godt var at de var totalt en del af festen... de kaldte også på strømpebånd og indførte at Niels skulle tage det af med tænderne (det vidste jeg ikke man gjorde) (det skulle give en god bryllupsnat) og de havde også kysseklokker de brugte når de syntes og ja de var også bare til fest ikke på arbejde. DE KAN VARMT ANBEFALES.
 10. Vi havde ikke sørget for sakse, jeg mener der var et par af gæsterne som havde med, men de blev ikke brugt da man sagtens bare kan rive i det.
 11. Super smukke billeder...... Det ser virkelig godt ud med det flyvende slør. Håber du viser jeres takkekort...
 12. Her kommer min beretning om selve dagen. Har ikkel ige skrevet den endnu, men fortællingen kommer ind i tråden her.
 13. Niels´s fredag. Jeg lovede jo for efterhånden nogle uger siden at der skulle komme nogle billeder fra Niels´s fredag aften som han tilbragte sammen med sin ene forlover og min far så de kommer her. Niels og min far slapper af Niels pakker sin seng op Niels og min far "puster" min H2B seng op Kenneth (Niels´s forlover) seng bliver gjort klar Jaa Niels seng kom op Niels gør sig klar til at gå i seng Så kom Niels i seng klokken ca. 22.30.
 14. Tak til jer alle, er utroligt beæret over at i gider følge med. Jeg er ked af det går lidt langsomt med min beretning, men med to børn og job syntes jeg ikke lige overskudet er til det om aftenen... jeg skal nok skynde mig lidt :-D