Stjarna

Medlem
 • Content count

  387
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Stjarna

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 11/22/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  16.06.2012
 • Type vielse
  Sankt Nicolai Kirke i Middelfart
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hindsgavl Slot

Recent Profile Visitors

1,549 profile views
 1. Vi havde god erfaring med Palle fra Mørkøv Foto som vi havde til heldagsfotograferng. Vi gav 6.000 kr inkl. transport og 860 redigerede billeder digitalt. Han bor på Sjælland.
 2. Malene...... jeg er målløs!!! Hvor er det SINDSYGT gennemført!!! Jeg vil nok mene, at det er det vildeste jeg har set på BK. Btw... fede øreringe Du er SÅ smuk og sikke fantastisk slikbuffet og smukt lokale med alle dine DIY
 3. Kan I have en helt fantastisk god dag i morgen!!! Glæder mig til at se dig med de smukke øreringe
 4. Wauuuuwww nogle flotte puder!!!
 5. Tillykke med dagen, glæder mig så meget til at se din Maggie-kjole!!
 6. Tusind tak piger. Vi får internet den 20. juli så regner med at kunne lave en kort beretning herefter. Er ked af hvis billederne er alt for små, håber I kan se det alligevel. Har i øvrigt lige smidt lidt flere billeder op, blandt andet dejtaljebilleder af hår og kjolen.
 7. Lykkelig GIFT!!! Vi havde den mest fantastiske dag, den 16. juni. Vi var SÅ heldige med vejret, det var smukt vejr da vi kom ud af kirken, så regnede det da vi pakkede gaver op og så blev det smukt igen da vi skulle have lavet billeder i parken og have velkomstdrink på terrassen. Langt de fleste gæster var virkelig fine i tøjet og der var en fantastisk god stemning. Jeg har simpelthen haft rygende travlt siden brylluppet, og ved endnu ikke om det bliver til en reel beretning. Men I kan da få et par billeder fra dagen. Vi er flyttet i vores nye hus/landejendom og vi har endnu ikke internet og ligger i flytterod, så jeg kan ikke lige overskue en beretning nu.
 8. Tusind tak piger!! Så er det i dag! Ligger her i min seng, med min bedste veninde. Hun sover endnu, men jeg kan i hvert fald ikke sove mere. Mine forældre pusler nedenunderkan jeg høre. Dagen i går gik ikke som jeg havde håbet. Hentede min veninde, hentede kjolen på Frederikberg Skrædderi, kørte til mit bopæl for at skifte bil, kørte til Hindsgavl for at samle vores tømmermændskits til værelserne og her brækker jeg så to gelenegle, 24 timer før jeg skal op ad gulvet. Heldigvis var en ansat på Hindsgavl uddannet negletekniker, så jeg tog hjem til hende og fik det lavet som det sidste inden vi skulle hjem til mine forældre. Undervejs var SUPER søde Tina Liv forbi på Hindsgavl og aflevere boudoirbillederne, SÅ overskudsagtigt af hende når nu var presset. Vi ankom hos mine forældre kl. 20.00 og skulle have været der til eftermiddagskaffen. Øv bøv, men der er styr på tingene nu. Tak fordi I kiggede med, mangler virkelig at opdatere min tråd her den sidste tid op til. Vi ses på den anden side!
 9. Jeg kan varmt anbefale Prindsen! Har selv arbejdet der og jeg vil mene, at de har tjek på sagerne. Var det Per I talte med? Ved ikke om han stadig er ansat, men sød, det er han i hvert fald!!!
 10. Så er der 14 ( !!!! ) dage tilbage. Synes tiden er gået utroligt hurtigt, men den sidste måned er også bare forsvunden i arbejde, eksamenslæsning, køb af ejendom og selvfølgelig lidt planlægning ind i mellem. Føler stadig en smule pres over ting vi mangler men beder kæresten om at træde lidt i karakter, så vi sammen trækker det sidste læs i planlægningen. - det er trods alt svært at øve sig på brudevalsen alene:-) Fra i dag kan jeg følge vejrudsigten på DMI.dk Den kommende uge bliver hæslig. Arbejde, eksamen og en meget travl arbejdsweekend på Roskilde Dyrskue, ser bare SÅ meget frem til mandag den 11. hvor jeg går på ferie og kan hengive mig 100% til de sidste detaljer om brylluppet. Nåh ja, fik jeg sagt at jeg har set billederne fra min boudoirsession med TL? De er virkelig flotte, men desværre ikke redigerede endnu.
 11. Vil slå et slag for Sankt Nicolai Kirke i Middelfart:
 12. Åhhh endelig lidt snak om de fantastiske slotsbryllupper!!! Hvad vil du vide? Hmm... kan jo fortælle lidt om hvordan vores dag kommer til at forløbe... og selvfølgelig smide nogle billeder :fløjt: Vi er så heldige at skulle holde bryllup om godt 14 dage på Hindsgavl Slot i Middelfart. Vi bliver 85 personer og festen skal stå i hovedbygningen. Alle gæsterne skal overnatte på stedet, i værelser de selv betaler. Vielsen foregår i Sankt Nikolai Kirke i Middelfart kl. 13.30, hvorefter vi kører ud på slottet. Her checker gæsterne ind på værelserne med det samme. Efterfølgende mødes vi til kaffe og flamberede crepes med iscreme og rabarberkompot på terrassen. (Her har vi valgt at gå mod traditionen, og droppet bryllupskagen, for så at lave et festlig indslag med de flamberede pandekager). Vi bliver fotograferet i slottets park og der bliver sablet champagne som velkomsdrink på terassen inden middagen. Middagen består af 4 retter af super lækre råvarer (f.eks. alt grønt er fra slottets egen køkkenhave) + natmad. Vi har hyret pianist til middagen og et diskotek til dans efterfølgende. Du kan se mere om Hindsgavl Slot på www.hindsgavl.dk -men kan se du skal giftes i Fredericia, så måske du allerede er ganske bekendt med Hindsgavl Slot
 13. Hej piger. Jeg har ikke været bosiddende på Sjælland så længe, at jeg ved hvor man går hen og får sat kunstige negle på. Jeg bor tæt ved Sorø, så det kunne være i Sorø, Slagelse, Ringsted eller Holbæk. Nogle dekan anbefale en klinik hvor der er god service og pris? Derudover vil jeg gerne høre hvad jeres erfaring er, hvilken type negle er bedst? Har selv prøvet både akryl og gele, men det er længe siden og kan ikke huske dem fra hinanden. Jeg er til det helt klassiske med hvide tipper, uden klistermærker eller glimmer af nogen art.
 14. Hehe, men du har da set den tidligere Du skal være velkommen den 16. maj (formegentlig i pis regnvejr... tror ikke vi får det gode vejr tilbage ) Mener du ikke Juni? er ligeglad med om det pisregner! men jeg tvivler - tror du får dejligt vejr! Uhh ha, jo.... se hvor stresset jeg er Jeg er sørme ikke ligeglad, vi skal fotograferes i parken på Hindsgavl, så det er vildt vigtigt at vejret bliver godt. Noget jeg kan hjælpe med? Vi troede jo også det kom til at pis-regne på vores dag, men det holdt tørt og var skønt vejr. Hehe, sødt af dig, men vi mangler mest bare bordplan og menuhæfter.... Det der stresser mig er arbejdspres, skriftlig eksamen og ejendomskøb på samme tid
 15. Tusind tak, Simone!! Ihhhhhh altså, hvornår kommer der en beretning fra dig, hva????