CPH_87

Medlem
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About CPH_87

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/06/1987

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  02.07.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Hejsa!! Ville høre om du har solgt nr. 2 diadem?? Ellers kan jeg kontaktes på enten mail: a.d.h@ofir.dk eller tlf. 40946278. på forhånd tak. Mvh. Annika

 2. Allerførst et kæmpe kram. Synes godt nok det er tarveligt af folk. Jeg ved godt at de fleste drømmer om den helt store fest, hvor den ikke får for lidt. Selv holdt h2b og jeg "kun" reception for de allernærmeste i en meget lille lejlighed med lille have med en masse hjemmebagte desserter og frugt + drikkelse. Det var SÅ hyggeligt og lige det vi gerne ville. Men bare fordi vi ikke holdt det helt store blev vi alligevel gift i kirken. Synes ikke i skal gå på kompromis med det i gerne vil. Der er jo ikke nogen grund til f.eks. at fravælge kirke bare fordi der ikke kommer 100 mennesker - hvis kirke altså er det I gerne vil. Lad være med at prøve at please alle andre for det er JERES dag. Vi havde også overvejet at blive gift i kirken og så bagefter invitere nogle få af de allernærmeste på restaurant. Det er jo også en mulighed.
 3. Hej jeg vil meget gerne købe dit diadem nummer 2. Hvis du vil ringe til mig på 60634768 mvh sanne

 4. Altså hvis i ikke har skrevet noget under, så kan han vel teknisk set ikke kræve at i betaler de penge? Det mener jeg i hvert fald ikke. Står der noget på hans hjemmeside om det? Dog mener jeg så også at man som kunde skal have undersøgt markedet grundigt og være sikker på hvad man vil have mht. fotografering (kvalitet, pris og det hele) INDEN man bestiller. Det er trods alt ret sent at afbestille og fotografen skal jo tjene penge og han kan nok ikke nå at blive booket af andre nu. På den måde synes jeg at de 800 kr. er rimeligt nok. Men du har helt ret i at han burde have oplyst jer om vilkårene forinden og givet jer en kontrakt.
 5. Vi skal også giftes på lørdag og vi skal holde det udendørs og kun med en lille bitte pavillon! Jeg har holdt meeeget øje med vejrudsigten og jeg synes de ændrer det konstant Der har stået alt fra solskinsvejr og ingen regn til 25 mm Jeg håber inderligt at det bliver nogenlunde vejr for der er simpelthen ikke plads til at alle vores gæster kan være indenfor. Lige nu ville jeg ønske at jeg ikke havde valgt et havebryllup, meeen mon ikke det går alligevel.
 6. Jeg skal ordnet makeup hos ceciliedam (de har en hjemmeside af samme navn). De ligger vildt centralt og skal have 600 kr. som inkluderer prøvemakeup, makeup på dagen, retning af bryn og farvning af vipper og bryn. Jeg synes det er ret billigt. Men ellers kan jeg også anbefale at få lagt makeup i The Body Shop. Det har jeg prøvet 3 gange før og de er altså ret dygtige og der koster det vist kun 150 kr.
 7. Jeg skal have en lys guld farvet kjole på - jeg er bestemt ikke til hvid eller til det helt traditionelle.
 8. Jeg går op alene, det er sådan jeg helst vil have det. Kordegnen sagde det var sjældent at det sker, men at det var helt okay
 9. Det var præcis den krølle med pandehåret jeg også ville lave om. Den synes jeg nemlig ser lidt fesen ud. Tror frisuren ville se kanon flot ud uden krøllen
 10. Personligt synes jeg to år er alt for lang tid når det er et almindeligt bryllup i kirke og forsamlingshus. Præsterne ved jo f.eks. slet ikke hvem der "har vagt" den dag du så vil giftes. Så hvis du f.eks. vil have en bestemt præst så ville jeg råde dig til at vente. Jeg bestilte kirke for et par måneder siden, men de fleste gør det måske ½ år - 1 år før (tror jeg). Forsamlingshus ville jeg nok bestille ca. 1 år før afhængig af hvor populært stedet er. Men det hele handler jo også lidt om temperament. H2b og jeg startede først for et halvt år siden og har ikke rigtig lavet så meget udover at købe min kjole, vores ringe og lidt pynt. Det er først nu her 3 uger inden, at vi rigtig går i gang. Men de fleste bruger nok ca. 1 år. Jeg tror bare faren ved at gå meget tidligt i gang er at man går død i planlægningen.
 11. Rigtig sød opsætning, måske lidt for sød til mig... Hmm, det er skisme svært. Men et rigtig godt bud
 12. 1'eren synes jeg også er kanon flot og den kunne jeg godt overveje dog med nogle små justeringer . 2'eren er til gengæld slet ikke mig :fløjt: Men selv hvis jeg kunne lide den, så tror jeg ikke det kunne lade sig gøre. Hun har jo MEGA langt hår
 13. Uh sejt.... Det må jeg helt sikkert lige kigge på
 14. Jeg har hele tiden tænkt at jeg skulle have denne frisure (uden slør men med diadem). Sådan mest nede, men også en smule opsat. MEN nu er jeg gået lidt i tænkeboks. Vi skal giftes den 2. juli og hvis det nu bliver rigtig varmt, så kommer jeg til at dø af hede, da vi skal være ude i en have når det er allervarmest. Jeg er ikke til den helt klassiske standard håropsætning, men jeg VIL have mit diadem på. Men kan man godt have en håropsætning med fletninger og så samtidig et diadem? Jeg kan kun finde ét billede, der minder bare en smule om det jeg beskriver. Meeen det er ikke lige helt sagen - måske pga. diademet hun har på.
 15. Har lige lagt 3 smukke diademer til salg herinde - de er helt ubrugte - så kig forbi :-)