Endelig brud

Medlem
  • Antal besvarelser

    25
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Endelig brud

  1. Fra Vores fantastiske dag
  2. Hejsa Ladies. Jeg har købt en brugt brudekjole, men mangler ringskørt, slør, sko osv. Er der nogle af jer der har erfaringer med at få ringskørter fra udlandet (fx kina)? Fylder de som man ser på billederne? Kan det betale sig? Min smukke kjole (til et fund af 2700kr)
  3. Min smukke princessedrøm 12-12-12
  4. Decembers koldeste og smukkeste dag
  5. Hvis nogen mangler en sød og billig amatør fotograf til deres bryllup. Så sig til. Hende vi brugte var rigtig sød og tog billeder af alle gæster osv.
  6. De sidste
  7. Flere
  8. flere
  9. Endnu flere
  10. Flere billeder
  11. Hejsa. Vi skal giftes 12-12-12 og jeg håber absolut på sne. Netop fordi jeg elsker den del af årstiden, fordi det kunne give fantastiske billeder og fordi jeg synes at det er romantisk, hyggeligt og smukt.
  12. Nu "klokke kjole". Lige for at prøve kjolen med skørtet. Det er bare en hurtig prøvning. Tror vi sætter ringene lidt ind. Men det er ihvertfald noget a la det jeg ledte efter ) .
  13. Uhh nu bliver jeg helt nervøs når du skriver sådan MariaSchmidt. Går og venter må brudeslør og hårkam..... Også købt dennem Ebay.
  14. Jubii mit ringskørt er kommet i dag og det er bare perfekt. 1000 tak for hjælpen.
  15. Miss-Lana. Har været inde og lure på skørtet. Men hvad med længden. Er kun 159cm. VIl det skørt blive for langt tror du?
  16. Tak for svar og tanker :-) Sælgeren havde selv haft ringskørt på og det så flot ud. Er personligt også til prinsesse looket, så der må gerne være lidt "klokke" over det :-) . Men der er jo også forskel på hvor mange ringe man har i og hvor højt de starter. Vil overveje ebay så :-)
  17. Hejsa piger. Jeg har ikke så meget erfaring med at bruge denne side endnu. Men skal giftes 12-12-12 og håber på jeres hjælp. Har forelsker mig kjolen sincerity 3612. Men den er jo ret pebret herhjemme. Kan så se at jeg kan bestille en kopi i Usa til kun 1500-1600kr ca. Men, tør jeg? Nogle af jer der har erfaringer med kjoler fra **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**? Vil jo gerne at den er magen til billedet. Kan jeg regne med det. Både med "fyldet" og perlerne osv. Håber i vil svare og har erfaringer med siden :-) (har prøvet og vedhæfte et billede af kjolen)
  18. Har du købt igennem tidebuy? Jeg overvejer det nemlig. Vil meget gerne høre mere om kvalitet, levering osv. Overvejer en stor prinsessekjole derinde.
  19. Hejsa piger. Jeg har ikke så meget erfaring med at bruge denne side endnu. Men skal giftes 12-12-12 og håber på jeres hjælp. Har forelsker mig kjolen sincerity 3612. Men den er jo ret pebret herhjemme. Kan så se at jeg kan bestille en kopi i Usa til kun 1500-1600kr ca. Men, tør jeg? Nogle af jer der har erfaringer med kjoler fra **Udelukket pga. ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**? Vil jo gerne at den er magen til billedet. Kan jeg regne med det. Både med "fyldet" og perlerne osv. Håber i vil svare og har erfaringer med siden :-) (har prøvet og vedhæfte et billede af kjolen) Vedhæftet billede
  20. Jeg er endelig blevet friet til og har hele livet drømt om at blive gift. Vi skal først giftes 12-12-2012. Så der er LÆNGE til. Men jeg drømmer jo allerede om kjolen (har jeg jo altid gjort). Problemet er bare at jeg drømmer om at komme i en rigtig prinsessekjole med MASSER af tyl. Men er bange for at det vil se lidt voldsomt ud når jeg kun er 157cm . Er det nogle lave brude derinde der har lyst til og vise mig jeres bryllups billeder? Synes selv at det er lidt for tidligt at tage ud og prøve kjoler. Men aner egentlig ik hvornår man normalt gør sådan noget, eller alt muligt andet. Har ik været til bryllup siden jeg var barn Lige et tillægs spørgsmål. Er det mest normalt at have dessert eller bruges bryllupskagen som dessert? Ja, er som sagt helt lost....