slottesnelly

Medlem
 • Content count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About slottesnelly

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 10/13/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  16.04.2011
 • Type vielse
  Stort fornemt kirkebryllup med hele pakken
 • Køn
  Mand
 • Interesse
  åhh mine tvillinger:O)
 1. ja ski dA:o) det er da sååååååå stort det kan dog ikke stikke mit eget;O)
 2. min hænger lige nu til tørre. har luret ogdet set ud til at blive ok;O) så ryger den ud når støvet har overtaget den for meget;O)
 3. hi hi hi hi hi jaaa det ser super smart ud;O) jeg lod også mit hår gro, og jeg var så til frisøren for 14 dage siden, det var meningen mit pandehår skulle sættes op, men da jeg normalt har pandehår helt lige, så blev vi faktisk enige om at sådan skal det da også være på min store dag, sååå hun klippede det, og jeg elsker det:O) jeg får så sat ekstra hår (har dog ekstremt meget og langt hår, men tyndt;O) så for at få den frisure jeg ønsker så er det nødvendigt. skal have en rigtig prinsesse opsætning med pude ibunden og ekstra kugler så håret får en lang bølge ud:O)
 4. ej sidder her med tåre i øjene, blev lige mindet om at der jo er mange af jer som ikke har enten mor - far eller bedsteforældre med på jeres dag:O( det er en stor dag for en, og når det især er ens forældre, så må savnet være stort. syntes det er utrolig smukt at lække buketten op på deres sovested, og derved vise man ved de har været med en den dag. Jeg selv elsker blomster, og vil gerne beholde MIN buket, men efter jeg har læst jeres, så overvejer jeg to muligheder 1: minelskede farmor grav. 2: min mormor som ikke er død men ikke kunne oversku at skulle med, (80 år) og skulle overnatte 200 km væk fra hendes trykke rammer. jeg over vejer at køre hjem til hende med den buket, når jeg efter et par dage selv har nydt den;O)
 5. vi har sort og hvid. men mine små tvillinger har altid været lille og lyserød, så det er de også den dag;O) ellers er det holdt i de to farver;O) men det er stedet også lagt mest op til man bliver i:O)
 6. Hephey, det var da en pris vi godt kunne li.. Hvorhenne plejer du at finde dem til den pris? blomsterhandleren i hobro har 3 poser for 80,- til tider. men det er så de småaf dem.
 7. altså altså man kan købe calaer til 30,- for 10 stk. (hvis de skal være større er de dyre) du skal nok bruge 4 poser +/- du skal så have det grønne klæbe (husker ike hvad det hedder) men så det silke bånd du vil bruge. også samler du og din mand selv den buket sammen. og spare MANGE PENGE. men 700,- burde i helt sikkert kunne nøjes med. det med vand. calaer kn sagtens klare mange timer uden vand;O)
 8. prinsesse DIG hvor er den yndig
 9. SØDE DIG forstå dig virkelig vi (jeg) står i det samme om 1 uge. vi bliver 35 i alt. kun min mor - far - søster kommer fra min familie resten er syge - døde eller ikke nogen vi lige snakker med. er rigtig ked af det. men vælger at se sådan på det at tommy´s familie har taget super i mod mig, så de er nu min familie også. og så ahr jeg en masse venner med. klem til dig
 10. jeg har lånt disse ferskvands perler, som er købt i skotland. det er min bedste veninde som har lånt mig dem. (virkelig stolt over den tillid, de er meget meget dyre)
 11. der har du løsningen:O)det er dadet du skal:O)
 12. vi har den som den aller sidste sang. elsker den sang og præsten foreslog den, så jooo dt kan du sagens
 13. ja jeg tror også jeg lige ville ri dem fast, så får du et indblik i hvordan det bliver. og du laver ikke nåle mærker som ikke er til at få op igen. smuk kjole ellser:O)
 14. den er super flot. men ser lidt svær ud. men prøv da, der er jo ingen af gæsterne der ved hvordan den skal se ud, og du sætter dit eget præ på den.
 15. vi skal giftes kl 13. og ca kl 14 er der fælles foto foran kirken. ca. kl 15 - 15.30 skære vi kagen for:O) vi har valgt at folk skal nyde kagen på tom mave og så går vi til bords kl 18.- 18.30 så har folk også samlet appatitten igen