slottesnelly

Medlem
 • Content count

  167
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by slottesnelly

 1. ja ski dA:o) det er da sååååååå stort det kan dog ikke stikke mit eget;O)
 2. min hænger lige nu til tørre. har luret ogdet set ud til at blive ok;O) så ryger den ud når støvet har overtaget den for meget;O)
 3. hi hi hi hi hi jaaa det ser super smart ud;O) jeg lod også mit hår gro, og jeg var så til frisøren for 14 dage siden, det var meningen mit pandehår skulle sættes op, men da jeg normalt har pandehår helt lige, så blev vi faktisk enige om at sådan skal det da også være på min store dag, sååå hun klippede det, og jeg elsker det:O) jeg får så sat ekstra hår (har dog ekstremt meget og langt hår, men tyndt;O) så for at få den frisure jeg ønsker så er det nødvendigt. skal have en rigtig prinsesse opsætning med pude ibunden og ekstra kugler så håret får en lang bølge ud:O)
 4. ej sidder her med tåre i øjene, blev lige mindet om at der jo er mange af jer som ikke har enten mor - far eller bedsteforældre med på jeres dag:O( det er en stor dag for en, og når det især er ens forældre, så må savnet være stort. syntes det er utrolig smukt at lække buketten op på deres sovested, og derved vise man ved de har været med en den dag. Jeg selv elsker blomster, og vil gerne beholde MIN buket, men efter jeg har læst jeres, så overvejer jeg to muligheder 1: minelskede farmor grav. 2: min mormor som ikke er død men ikke kunne oversku at skulle med, (80 år) og skulle overnatte 200 km væk fra hendes trykke rammer. jeg over vejer at køre hjem til hende med den buket, når jeg efter et par dage selv har nydt den;O)
 5. vi har sort og hvid. men mine små tvillinger har altid været lille og lyserød, så det er de også den dag;O) ellers er det holdt i de to farver;O) men det er stedet også lagt mest op til man bliver i:O)
 6. Hephey, det var da en pris vi godt kunne li.. Hvorhenne plejer du at finde dem til den pris? blomsterhandleren i hobro har 3 poser for 80,- til tider. men det er så de småaf dem.
 7. altså altså man kan købe calaer til 30,- for 10 stk. (hvis de skal være større er de dyre) du skal nok bruge 4 poser +/- du skal så have det grønne klæbe (husker ike hvad det hedder) men så det silke bånd du vil bruge. også samler du og din mand selv den buket sammen. og spare MANGE PENGE. men 700,- burde i helt sikkert kunne nøjes med. det med vand. calaer kn sagtens klare mange timer uden vand;O)
 8. prinsesse DIG hvor er den yndig
 9. SØDE DIG forstå dig virkelig vi (jeg) står i det samme om 1 uge. vi bliver 35 i alt. kun min mor - far - søster kommer fra min familie resten er syge - døde eller ikke nogen vi lige snakker med. er rigtig ked af det. men vælger at se sådan på det at tommy´s familie har taget super i mod mig, så de er nu min familie også. og så ahr jeg en masse venner med. klem til dig
 10. jeg har lånt disse ferskvands perler, som er købt i skotland. det er min bedste veninde som har lånt mig dem. (virkelig stolt over den tillid, de er meget meget dyre)
 11. der har du løsningen:O)det er dadet du skal:O)
 12. vi har den som den aller sidste sang. elsker den sang og præsten foreslog den, så jooo dt kan du sagens
 13. ja jeg tror også jeg lige ville ri dem fast, så får du et indblik i hvordan det bliver. og du laver ikke nåle mærker som ikke er til at få op igen. smuk kjole ellser:O)
 14. den er super flot. men ser lidt svær ud. men prøv da, der er jo ingen af gæsterne der ved hvordan den skal se ud, og du sætter dit eget præ på den.
 15. vi skal giftes kl 13. og ca kl 14 er der fælles foto foran kirken. ca. kl 15 - 15.30 skære vi kagen for:O) vi har valgt at folk skal nyde kagen på tom mave og så går vi til bords kl 18.- 18.30 så har folk også samlet appatitten igen
 16. nu er det jo lige oppe over vi skal bruge vores;O) men efter den 16 april sælger jeg gerne ;O) manden min skal have en smuk lækker habit skjorte på med ekstre bredde ærme kant. også er kraven super smuk til dt puffede slips jeg har fundet. han skal så også have en råhvid vest på, og hans jakkesæt. han bliver sååå fin så fin 699,- for skjorten 400,- for slips 599,- vesten sådet var ikke så dyrt igen. han får så om morgenen knapperne til tøjet:O)
 17. Jeg kender flere, som i løbet af aftenen har fortalt, så ingen var i tvivl, at de på ingen måde ville have revet i deres slør. DET KAN JEG OGSÅ GODT FORSTÅ, JEG ER OGSÅ MEGET ØM OVER MINE KØBTE SMUKKE SAGER, OG HAVDE JEG KØBT DET SLØR SOM SÆLGEREN FANDT TIL MIN DAJEG PRØVEDE KJOLEN, OG SOM KOSTEDE HELE 2700,- BOB JAAA SÅ SKULLE IKKE ENGANG MIN SØSTER NÆVNE AT DER SKULLE KLIPPES IDET, UUUHHHH HAAAA DER ER JEG FOR SIPPET;o)
 18. JEG FÅR SELV SYET DENNE, BARE I RÅHVID DEN VILLE DA VÆRE SUPER SØD TIL DIG:o) OG FORRESTEN HAMMERNE SMUK KJOLE
 19. fandt mit slør på tilbud ved lilly til 250,- såriv riv riv det er ok med mig
 20. måååååløs ej hvor er de smukke. vildt smukke såå smukke at jeg simpelthen har valgt at lave min kage magen til bort set fra at min kommer på stativ;O) men ihh hvor er de flotte
 21. Synes det er SÅ sejt gjort, turde ikke selv da jeg ved mange ville blive skuffede og sure osv, men er så enig i at det er respektløst! synes det er fedt du gør det. jeg er også et rådent surt muggen løg. har knoklet for at lave smukke invitationer, har hørt landet rundt for at aflevere dem personligt. skal betale 900,- pr. kuvert så vil jeg sapsumeneskuindih..... også have folk LÆSER S:U fristen!!! havde su. frist her den 25. marts!! 4 manglede at give svar!!! det bliver jeg så sur over. de to af dem er mandens bedstefar og hans kone. de andre er mandens faster og onkel!!! MANDEN ringede så til hans bedstefar og de kommer så begge to. og manden sendte en sms til hans faster og de har ikke svarte på den! SÅ DE KOMMER BARE IKKE MED. det er meget respektløst er min mening!!
 22. hmmm juni ikke? hmmm jadet er lidt svært at få de der blomster. men hvad med en mini solsikke i gylden brun/orange eller denne http://www.primafroe.dk/product_info.php?cPath=5&products_id=1054&osCsid=684506dfc93ace9101cc15c0ac832bea kunne da være sjovt at dyrke dine egen også få en blomster handler til at samle den. (jeg har fået den ide at min buket skal samles afhvide roser, og så har jeg forhørt mig på facebook ved alle venner om de har hvide orkideer de vil donere fra deres stuer:O) så er der en veninde buket jeg har den dag
 23. hø hø jeg frabad at manden var hjemme;O) han skal have hans øjeblik hvor han skal stå og vente:O) også se mig i min kjole:O) han er sendt over til hans far. og jeg får søs og veninde til overnatninr. men de skal også passe pigerne mens jeg er ved frisøren men ja gør hvad i har lyst til:O)
 24. Nu gør vi det at vi efter kirken spiser kagen til kaffen:O) så kommer kagen til sin rette ånd, og folk vil nyde den:O)
 25. hey piger mit skab er for lille til at opbevare min brudekjole (når jeg altså får den hjem) sååå jeg vælger allerede nu at sætte den til salg. den koster fra ny 8900,- (skoot i Rold) byd men send gerne en PM, så jeg ser du har skrevet.