Luttelise

Medlem
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Luttelise last won the day on November 2 2011

Luttelise had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Luttelise

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 08/18/1981

Profile Information

 • Vielses dato
  16.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Thyregod
 1. Problemet her er, at vi rent faktisk har været inviteret for 5 år siden - og alligevel vælger vi ikke at invitere dem, fordi vi ikke har set dem siden - men tænker alligevel: "Kan man det?".... De samme tanker har vi også haft, da vi også har valgt to par fra som vi også har været med til bryllup ved for nogle år side... Vi har ikke meget med hinanden at gøre mere og er nået frem til at man ikke altid behøver at gen-invitere! Og så har vi vendt tanken om, da vi også har inviteret venner hvis bryllup vi ikke var inviteret med til da de havde valgt kun at holde for familien... Lige nu består gæstelisten kun af folk vi virkelig ønsker at se den dag og så holder vi reception hvor de mennesker som vi også holder meget af, men er mindre tætte på er inviteret...
 2. Kan anbefale at se på engelske sider - der er lækre sko til gode priser og mulighed for at få dem farvet til en brøkdel af hvad det koster herhjemme...
 3. Panayotis i Vejle har et rigtig flot og varieret udvalg i store størrelser - fandt selv min drømnekjole derinde i str. 56 og der havde jeg været i 6 smukke kjoler inden jeg valgte... Kan klart anbefales og servicen er i top!
 4. Der er et bed and breakfeast i Snejbjerg - super fint sted til pengene og så er der mulighed for at leje nogle fine værelser... Tror selv at du skal stå for mad etc... Har selv været til bryllup der og det var rigtig gode forhold! Så er der også et fint forsamlingshus i Isenvad med en skøn have til - har også været til et pat fester der, men ikke bryllup.
 5. Jeg får mine farvet Royal blue til brylluppet - så ja - farvede sko er et HIT hos mig
 6. Vi har også sat 5000 kr af til reception. Udover bryllupskage, frugt og slik servere vi lækre sandwich, for at gæsterne ikke dør af sult inden bryllupsmiddagen. Receptionen er fra 14-16.30 og festen starter kl. 18. Jeg er en af dem der har været ved at gå til af sult til bryllupper hvor eneste mad fra vielsen kl. 13 til forretten kl. 18.30 har været bryllupskage selvom jeg har fået noget hjemmefra.
 7. Kan også anbefale at fryse cupcakes - specielt dem med chokolade... Mht. papirsformen kunne man evt. sætte en form mere på inden servering så det ser pænt ud - specielt når de ikke koster mere!
 8. Og mon ikke der kommer en ligeså lækker 2013-kollektion
 9. Vi invitere også en flok til reception efter kirken med indbydelse og andre får mundtlig besked om at de er velkommen Har selv været til reception et par gange og været rigtig glad for at kunne deltage i et bryllup på den måde hvis man ikke er i parrets tætteste kreds. Har aldrig tænkt at jeg ikke var god nok til at komme med til festen, så har ingen bekymring om at vores receptionsgæster tænker sådan...
 10. Charlotte Hartvigs "Skrump dig glad" og "skrump dig smuk" kan anbefales - her er god viden opskrifter og kostplaner.
 11. Jeg vil også gerne købe sådan et strømpebånd, så sig til hvis du har flere
 12. Kan anbefale følgende engelske onlineshops til os med former: evans.co.uk yoursclothing,co.uk newlook.com (find deres brand "inspire" som er deres plussize kollektion) dorethyperkins.co.uk next.co.uk asos.com Fordelen er, at der ikke kommer told på og at designet nogle gange kan være mere lækkert end de danske mærker - specielt kjoler. Og ret gode priser ;)
 13. Tak for tippet
 14. Min søster på 21 skal være min brudepige og hjælpe mig på dagen, med ud og se på kjoler og sove hos mig om natten. Hun glæder sig helt vildt og det betyder noget for hende at være med på denne måde. Hvis jeg ikke havde haft min søster tror jeg ikke jeg havde haft en bestemt brudepige - det handler vist mest om at det betyder noget for os begge to. Hun får et tilskud til kjolen og så betaler jeg for håropsætning. Derudover har jeg nogle dejlige veninder som også tager del i brudekjole-kiggeri, polterarbend etc.
 15. Synes også ideen om at sætte en aldersgrænse er god hvis du gerne vil have nogle af de ældre børn med. Brudepigerne får da en fantastisk oplevelse i kirken og hestevognen, så mon ikke de er godt oplevelsemættede den dag?