anette33

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About anette33

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/01/1965

Profile Information

 • Vielses dato
  10.11.2012
 • Type vielse
  Herlufsholms Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Næstved
 1. Desværre nej ingen tyl. Størrelsen er str ca 40..Min er enkel..
 2. Hej. Jeg har en billigt til salg,ved dog ikke hvilken størrelse du er... Kan sendes ;-) hilsen Anette..
 3. Hje Dorte, det ikk mig men en model,tænk hvis jeg så så slank ud wauu så ville jeg ikke gå i andet.. Prisen er til at bære havde bestemt mig max 3000kr for en kjole,her er der 2 kjoler for 1800kr det til at overleve Så blev der mere til sko :fløjt:
 4. Hej Jeg har det på samme måde,samtidigt ville jeg have en enkel kjole og alt hvad jeg kiggede på var bare for voldsomt.. Jeg fandt min på ebay og det der gik galt i første omgang var at de havde sendt en kjole i forkert strørrelse.. Panik,men skyndte så at bestille en i en str som skulle passe og vuupti den kom efter 7dage. Den er alt og mere end jeg forventede. Har haft min veninde til at kigge på den og hun er så overrasket over hvor godt den er syede og kvaliteten i den..
 5. http://www.gundsoelillehallen.dk/dk/ Prøv denne her,nær Roskilde.. og Havdrup..
 6. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=gothic%2Frock+wedding+cake+toppers&_sacat=0&_odkw=gotich%2Frock+wedding+cake+toppers&_osacat=0 Denne her får vi en god kollega til at lave hårfarve og kjolefarve skal ændres på "mig" så den kommer til at passe,manden ligner sig selv ;-)
 7. Hvor meget har i så styr på :-)
 8. Vi skal også giftes den dag. Hvorfor ? en dag som kan huskes ;-) og så er det klokken 14,da min h2b ikke ville giftes kl 13 ;-)
 9. Wauuu de flotte og hvor ser du godt ud. Det giver mig lidt mere blod på tanden til selv at lave nogle ;-) vi har jo ikke alle modelfigur ;-) Må jeg spørger om prisen ;-)
 10. Der ligger en i Østergade mener jeg.....
 11. http://shop.partywear.dk/catalog/ Har du mod på en internetbutik.
 12. http://www.nybobornetoj.dk/festtoej-til-piger-mm/festkjoler/2-16-aar-blaa-lilla.html Prøv denne her.
 13. Åh suk dejligt at læse det ikke kun er mig som grubler... Er der nogen af jer som bruger bordplanner.... jeg synes det er sløøøøøøøvvvttt......
 14. Har set dem her.. http://www.whatabeautifullife.com/A05-beautiful-red-2-2-5-heel-satin-wedding-shoes-p269.html
 15. Vi skal have tungstensringe, ingen af os er til guld eller andet blink blink.. Eneste minus er at de ikke kan ændres i størrelse...