cop

Medlem
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cop

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  06.08.2011
 • Type vielse
  Ellidshøj Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. De kan skaffes, helt sikkert men til en høj pris, da de i DK blomstre omkring maj - juni
 2. Miss lena: det skal det heller ikke, har du andre forslag??
 3. Hejsa Der er ikke så længe til brylluppet næste lørdag, så jeg kan ikke nå at sende den tilbage... det havde jeg helt sikkert gjort hvis tiden var til det! Jeg tror, jeg prøver med at indsætte nye sider... Tak for hjælpen!
 4. Hejsa! Jeg har modtaget vores gæstebog og den er rigtig fin udvendigt, men da jeg åbner den er der linieret papir..... ikke helt det jeg havde bestilt! Er der nogen af jer zillaer der har nogle forslag til hvad jeg skal gøre???
 5. Vores datter følger mig hun er lige blevet 4 år og hun glæder sig det kan dog godt være at hun bliver for genert så er aftalen at hun sidder ved mormor og jeg så går op alene da min far desværre gik bort i januar.
 6. Jeg blev hentet på mit job - mine kollegaer og jeg synes det var en fed måde og jeg havde ingen fornemmelse af at det var den dag!
 7. Jeg er med her.. Måske droppe det nuværende efternavn og bruge ex'ens som efternavn. Eller det nye navn som mellemnavn? Forstår faktisk godt din ex! Er helt enig!
 8. Hej Jeg har flere i overvejelserne også denne ville man kunne bruge denne i kirken, den betyder virkelig meget for mig, har fulgt mig gennem min barndom når jeg var hos min bedsteforældre og da min far levede gik han og arbejdede nynnede han den. Ved godt at den er brugt til begravelser og det har vi også gjort.... Hvad mener i piger?? kan den bruges????
 9. Jeg mener det var miss lena der brugte ***Udelukket på grund af dårlige forretningsmetoder***, og deres billeder er skønne
 10. Jo de blomstre om ca14 dage fra nu
 11. Jeg kunne ikke have skrevet det bedre selv!
 12. Tak for hjælpen....det er da det jeg gør!
 13. Lars holder det i lommen og hvis der er nogen der spørger... så vifter han med det!
 14. og opdækningen havde jeg tænkt skulle være sådan.... Bare med dahlia i stedet for en orkide og hvide stof servietter, kan man det eller er det helt ude i skoven ? Havde tænkt enten selv at skrive navn med sølv pen øverst på hæftet eller at bruge computeren så det også fungere som bordkort - hvad synes i ???
 15. Hejsa! Jeg er kommet lidt i tvivl vores borddækning - så håber lige på lidt hjælp! Vores bordhæfter( er guld metallic)....