kommende Gramm

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About kommende Gramm

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/12/1969

Profile Information

 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Odense, fyn
 1. Hej. blander mig lige her. Der er en stor artikel i I Form denne mdr lige netop til armene. er et træningspas på 8 uger og det mindste de har tabt/ strammet op er 12% fedt. de ser virkelig tonet ud. skal selv i gang med den, da jeg selv har flagermus vinger
 2. Er det lige meget om det er den alm eller røde grape?
 3. ja, pt sjipper jeg indenfor, men håber da snart at kunne rykke i haven og gøre det mens børnene leger. Tror da lige jeg skal prøve hulahop på et ben
 4. jeg bruger hulahop ringen hver dag og ca ½ time om dagen. Den står fremme i stuen så når jeg går forbi tager jeg lige en tur. Der går også sport i at kunne køre i længere og længere tid af gangen. I starten kunne jeg kun få den til at køre i 30 sek eller mindre :-) og efter de første 2 dage med den var jeg meget øm i mave muskler og i siderne hvor den rammer, så kunne ikke så længe ad gangen fodi det gjorde ondt, men efter en god uge ca forsvandt smerterne i siden og efterhånden også i mave musklerne. Er den sjoveste form for motion jeg har prøvet. og nu har jeg også købt sjippetov. Giver også en del :-)
 5. Hej. Kan også anbefale at du går i gang med hulahop ringen. Har tabt 5 cm på 1½ mdr omkring livet. Bruger den der vejer 1,3 kg fra levevis. Det kan tydeligt ses på mit tøj at de cm er røget. Så det har givet mig det spark der skulle til for at komme i gang med mere motion. Så p.t. er der røget 7 kg.på ca 3mdr. Held og lykke til dig.
 6. så er der stemt .-)
 7. kan helt klart anbefale Pentantonat fra apoteket. Det virker super godt.I løbet af 3 mdr kan du se og mærke forskel. Og specielt dine negle. Men også tydeligt på håret.
 8. SaraHG kan du ikke lige skrive hvad det er for en? og hvor du køber den?
 9. Du er super flot. Den sidder fantastisk på dig.Og man kan se dine flotte former. Ville ønske jeg kunne se sådan ud
 10. Først kæmpe tillykke til alle jer der har taget sagen i egen hånd. Flot!!!! jeg er bestemt heller ikke god til det med motion og har en sød tand. Skal tabe mig 25 kg, men har da sat 1½ år af til det....men nu kommer "guldkornene" har været til hypnotisør og fået akkupunktør nåle i ørerne for at tabe mig. Har tabt mig 4 kg på 3 uger og føler ingen trang til søde sager eller overspise når vi får noget lækkert mad. Så jeg ser lys for enden af fedme tunnellen for første gang i mange år.
 11. SEX

  hvor finder man selvsiddende strømper med BRED blonde?
 12. jep!! så fik du en stemme mere
 13. Prøv at gå ind på Mette Blomsterbergs side i det søde liv, hun viser hvordan man gør i marcipan, det var der jeg kiggede.
 14. jeg havde en god chokolade mousse og en passionsfrugt mousse i til valnøddebunde.
 15. tusind tak for de pæne ord brudeparret var også glade.