EvaMab

Medlem
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About EvaMab

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 02/28/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  06.06.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Bækmarksbro
 1. Vi vil gerne have en karikaturtegner ud til vores reception d.6/6 - er der nogen der kender nogen, eller kan anbefale en? (Festen foregår i 7660 Bækmarksbro - men vi betaler naturligvis gerne for kørsel osv.)
 2. Jeg har også ansøgt.
 3. Vi snakker om at blive viet i Almind kirke udenfor Viborg, og leder derfor efter bryllupslokale i nærheden. Vi er ikke helt færdige med at finde ud af hvilken slags fest vi ønsker, men umiddelbart leder vi efter et sted hvor folk kan overnatte uden at det koster en halv arm.. Hvor skal vi kigge?
 4. Ih så fin - elsker blonder
 5. Pengetræ ville også være min første idé - ellers var idéen med et lys også sej, men det er nok lidt svært med 2000 kr i mønter (for sedler dur jo ikke, så brænder pengene...).
 6. Jeg kan sagtens forstå at du er skuffet.. Kvaliteten er ikke i top, lyset er forkert på en del af billederne, og ja, som du selv siger, afskårne lemmer, et billede hvor du har halvt lukkede øjne osv. Jeg havde bestemt heller ikke været tilfreds - slet ikke hvis hans hjemmeside bærer præg af langt bedre billeder! Hvad er han for en spade at svare at han er træt af jer når du henvender dig for at bede om et færdigt produkt?! Helt ærligt.. Man har også en forpligtelse overfor sine kunder EFTER man mener man har leveret sin vare! Det er virkelig dårlig stil han har lagt for dagen her.
 7. Jeg er med på 2014 - sandsynligvis 24.05. Pga lokation kan det dog være at vi skal rykke det til 07.06.
 8. Fedt at skrædderen kunne hjælpe Jeg tror det er meget normalt at blive forvirret når man står med flere valgmuligheder så tæt på dagen..
 9. Du mangler da bare lige ski-tøj, så er du dækket ind til det meste :D god fornøjelse.
 10. Hvad har i gjort med STD, sendt pr mail eller pr post? Jeg må indrømme at jeg 1) ikke stoler på Post DK 2) er lidt nærig ifht at sende et kort med forberedelse til en invitation.. Men samtidig synes jeg jo at det er super hyggeligt med snail mail, "håndskrevne" breve og sådan.. Så, lad mig lige høre nogle erfaringer.. Og bonus: det er ikke for tidligt at sende STD ud når der er lidt under et år til brylluppet, vel?!
 11. Jeg vil umiddelbart mene at et byrådsmedlem kan gøre det. Og vedkommende skal være fra den kommune I skal vies i.. Jeg er ikke heeelt up to date med reglerne, da vi har droppet ideen igen, men jeg mener det er sådan reglerne er..
 12. Uh ja, hashtag til instagram skal jeg også lige skrive mig bag øret..
 13. Min kæreste er IT-fyr, så vi ender nok med at have en hjemmeside til "alt det praktiske" som der ikke nødvendigvis er plads til i invitationen, jeg påtænker at nævne det derinde - så folk kan nå at hente app'en inden brylluppet..
 14. Er der nogen af jer der har erfaring med at gæsterne benytter sig af en app som de kan lægge deres billeder fra festen (taget med mobiltelefon) ind på? Jeg synes umiddelbart det er en fed idé, men er lidt i tvivl om hvorvidt det ville blive brugt? (F.eks. LifePics Wedding til iPhone)