pia81

Medlem
  • Content count

    399
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by pia81

  1. ihhhh Sascha hjertelig tillykke med brylluppet <3 <3 <3 har lige vist Regitze billedet af dig, hendes kommentar rørte mig; mor min Sascha er bare det smukkeste jeg har set hun er en prinsesse der bliver gift med kongen og så slutter hun af med at sige mor jeg savner faktisk Sascha.
  2. har helt glemt at fortælle at jeg skal være en del at Tina Livs graviditets projekt, som kan følges på hendes blog :)

  3. Hej Jeg blev gift i maj og brugt make up store i kolding storcenter de har desvære lukket nu, men ved at de stadigvæk tager ud og laver hår og make up.. synes det er rart at de kom hjem til mig og lavede det for så skulle jeg ikke stresse over at skulle forskellige steder hen på den store dag jeg har stadigvæk deres nummer hvis det er
  4. Hej Tøser ja som overskriften lyder så kunne jeg godt tænke mig at vide hvad tid (kl) jeres venner & veninder kom og overrskede jer ? Har nemlig en kraftig mistanke til at vi skal på PA på lørdag min svigermor + veninde dummede sig nemlig ret kraftig i går hvor de sig vi ses på lørdag og flere har nemlig spurgt til havd tid vi ca plejer at stå op i weekenden ja den er lidt svær når man har en datter på 2,5 år og vi (H2B og jeg) kom nemlig til at snakke om her til aften hvad tid de kunne finde på at komme, hvortil H2B siger ja han har været med til at komme alt fra kl 6:00 - 10:00 hvor jeg har været med til at vi kom som det tidligste mellem kl 8:00-10:00. og nu vil vi gerne høre hvad I har været med til.
  5. hold da op hvor smukt.. og tillykke med graviditeten
  6. IHHHHHH Sascha hvor er du bare smuk... Regitze siger Sascha er den smukkeste i verden NØJ hvor hun savner dig i hverdagen Er sikker på Mark fælder en tåre eller 10 når han ser dig i den kjole den er jo som skabt :loveshower:
  7. min datter savner SaschaH :)

  8. Er uddannet tjener og tager gerne ud og server i min fri tid vil gerne vide hvor der er henne i jylland ? har også et par kontakter, hvis det skulle være
  9. Hvor dejligt at det gik godt - fedt at du lige gad aflægge rapport Det er netop det med at man også selv kan få en optur ud af det - det kunne jo være rigtig fedt, men argh! - kan ikke lade være med at tænke:"Hvad nu hvis det bare bliver noget l...?!" det ville jo være ærgerligt Men, din beretning hjælper altså på mine tanker om det ... Afsted med dig .... Total optur Der er heller ikke nogen der siger at plus-piger ikke kan være lige så sexede som ikke-plus-piger.. Men når man står med en selvtillid der kan ligge på et halvt frimærke, så kan det godt være ret skræmmende Men hvis jeg kan finde pengene til det så tror jeg også jeg vil gøre det du kan evt se i min planlægning der er hvis nogle billeder af mig jeg er 42/44 Har lige kigget hele din planlægning igennem - FEDE BILLEDER!!! Dem kan jeg godt forstå du er glad for der er et link til min planlægning i bunden hver gang jeg har skrevet noget.. det hedder min planlægning Takker for supporten, så blev jeg så meget klogere ... og lækre lækre billeder du fik taget Er ret begejstret for dét med blomsterbladene ... Smukt og sensuel ! tak tak er selv helt vild med det og det er min mand heldigvis også så nu er det blevet forstørret og hænger i vores soveværelse...
  10. Hvor dejligt at det gik godt - fedt at du lige gad aflægge rapport Det er netop det med at man også selv kan få en optur ud af det - det kunne jo være rigtig fedt, men argh! - kan ikke lade være med at tænke:"Hvad nu hvis det bare bliver noget l...?!" det ville jo være ærgerligt Men, din beretning hjælper altså på mine tanker om det ... Afsted med dig .... Total optur Der er heller ikke nogen der siger at plus-piger ikke kan være lige så sexede som ikke-plus-piger.. Men når man står med en selvtillid der kan ligge på et halvt frimærke, så kan det godt være ret skræmmende Men hvis jeg kan finde pengene til det så tror jeg også jeg vil gøre det du kan evt se i min planlægning der er hvis nogle billeder af mig jeg er 42/44 Har lige kigget hele din planlægning igennem - FEDE BILLEDER!!! Dem kan jeg godt forstå du er glad for der er et link til min planlægning i bunden hver gang jeg har skrevet noget.. det hedder min planlægning
  11. du kan evt se i min planlægning der er hvis nogle billeder af mig jeg er 42/44
  12. vil helt klart anbefalde dig trio de lux de spillede så fantastisk til vores bryllup
  13. f5 f5 f5 f5 ihhhhh hvor er det altså en skøn beretning er helt forelsket i dit bryllup
  14. Vil anbefalde dig Tyrstrup kro i Christiansfeldt... der er super hyggelig og der er bare styr på tingene
  15. jeg fik lov at vælge en bloms jeg gerne vil ha i min brugebuket, så fik min mand et lukket brev med til blomsterhandleren med billede af min brudekjole så kunne HUN se hvad hun havde at gå efter. havde også vist min mand hvad jeg kunne li af stilart..
  16. er så klar til din beretning
  17. mere mere mere mere mere mere.... du kan ikke da ikke stoppe nu
  18. Vores gæster fik: en lille pose chips 2 flasker vand med eget design (se dem i min planlægningstråd) en pose slik. vil valgte at kalde det for overleveslsekit til dagen der op... hvilket var til stor glæde for vores gæster..
  19. Så kan jeg hvis ikke trække den længere med vores (min) beretning. Fredag den 18/5-12 startede med at vi hyggede os her hjemme, med god morgenmad og nød den sidste morgen som kærester.. puha det var helt mærkelig at sidde der, og så om 6 timer skulle vi skilles og først ses igen NÆSTE dag kl 13 i kirken vi fik pakket bilen med de ting vi skulle bruge på Tyrstrup Kro, både om fredagen og søndag morgen... vi havde aftalt med Tyrstrup Kro at vi ca ville komme kl 10:30.. Da vi fået ordnet de ting vi skulle på Tyrstrup og fået snakket af med Torben (kromanden) kørte vi mod vejle hvor vi skulle mødes med forloveren og brudepigen til frokost Da vi endelig kom til Vejle var der en million mennesker (vi havde ikke lige taget højde for at der var helligdag den før og at folk nok havde taget en ekstra fri dag i dag) nå vi blev enig om at gå på conrads cafe og spise.. vi var så, så heldige at vi fik en plads uden for i solen, hvilken var et stort hit for vores datter vi fik bestilt vores mad og så sad vi ellers bare og ventede, ja vi ventede faktisk i 1½ time inden der begyndte at komme noget mad, (behøver jeg at sige at vores datter på 2½ år var mega sulten ) da 3 af os havde fået mad og der satdigvæk manglede 2 at få mad så brød er sku en rigtig zilla op i mig, tror ham der har cafeen fik sig noget af et chok.. med vi fik så en tilgode seddel på mad og drikke til næste gang vi kommer.. og vi fik det sidste var vores mad.. efter vores noget sene frokost så var det til til var vi skulle skilles h2b og forlover havde lige nogel ting de skulle ha ordnet inde de kørte hjem til forloveren og mig og min brudepige og datter hyggede os i vejle og nød resten af eftermiddagen, inden vi kørte hjem til os.. vi bestilte noget pizza og åbnede en flaske rødvin (min brudepige og jeg er rigtig gode til at dele en flaske rød vin eller to sammen) ellers stod aften på total afslapning.. lige indtil der var en masse pudslene og nogle der bankede og hammerede som vilde dyr uden for det var selvfølgelig vores søde naboer der var ved at lave æresport til os og da de var færdige kom de da ind til en kop kaffe og hjemmebag da de havde siddet et par timer fik vi på en pæn måde sagt at nu ville vi gerne i seng (kl 00:30).. så lidt oprydning stod den på ad de var gået også havde jeg en veninde der nok havde overtaget alle mine sommerfugle for mig tror hun skrev til mig 3 gange i løbet af natten at hun var megat nervøs og ikke kunne sove :fløjt:
  20. åhhhhhh hvor er det bare en fantastisk beretning og nogle super fede billeder i har fået glæder mig til at læse meget mere.... hov bryllupsrejse = mere beretning :fløjt: rigtig god tur
  21. vi byder velkommen og får sagt tak alle der skal siges tak til og tak for gaver og giver så ordet til vores toastmaster - hun klarede det simpelhen så godt hele aften, vi kan slet ikke takke hende nok for det arbejde hun har lagt i det.. så vi har købe et par billetter til Tina Dicow til hende som tak for det arbejde hun har lagt i vores bryllup.
  22. vi bliver kaldt til bords og gud hvor havde vores gæster ikke travlt med at komme ind til bords... det var først da kromanden (torben) kom og fik lidt fut i vores gæster de kom ind... imens vi havde hygget os med bryllupskage og champange sabling havde vores band Trio de Lux stillet op hold op de leverede bare varen fra første minut til slut de havde virkelig folk med... under middagen havde de en der spillede keybord og en der spillede sax nøj det lød godt
  23. kongebillede + bordbilleder
  24. vi fik lige taget et billede med vores forældre lige inde vi fik tage kongebilledet og så blev der ellers kladt til bords.. nøj jeg var også ved at være sulten, havde kun fået min morgen mad og så en banan.. heldigvis havde vores fotogarf været inde og tage nogle billeder af bordene inde alle vores gæster gik ind.
  25. vores fotograf tog i alt 4500 billeder så der er lidt sværet at vælge ud fra.... men i får lige lidt flere stemnings billeder..