Mmmmm

Medlem
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mmmmm

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Vi sendte lanterner op til vores bryllup. Jeg ved ikke, hvad der er ”korrekt” at gøre, men vi ringede først til politiet i det sekund, hvor vi sendte dem til vejrs. Det gav ikke problemer. Men ja, der er noget med, at hvis man er tæt på vand eller tæt på en flyveplads – så er der flere, man skal spørge om lov. Men… jeg vil ligesom Maria25 sige, at I skal passe på, hvis det blæser.. Vindstille vejr er absolut optimalt, og under alle omstændigheder - stil jer et godt stykke fra bebyggelse osv. Til 030409: Jeg mener også, at vi gav mellem 20 og 30 kr. pr styk, så måske er din pris meget rimelig.
 2. Hvor er I fantastiske! Tusind tak for alle tiders inputs. (og fortsæt endelig – jeg tager imod med kyshånd). Jeg vil snakke med niecerne, om de er friske på en tur til København - det lyder som et oplagt sted (Fyn er desværre lidt for langt - men lyder fedt med den bazar der). Og ja, ellers så er det rart at høre, at der er gode oplevelser med pinkmarie.com.. De syersker jeg har snakket med har været relativt dyre, så den mulighed har jeg lidt valgt fra, selvom det kunne være meget cool. I skulle bare vide, hvor jeg sætter pris på jeres svar (jeg skriver speciale for tiden og ind i mellem kan bryllupsplaner virke helt uoverskuelige - så TAK).
 3. Hvor er I fantastiske!! Tusind tak for alle tiders inputs. (og fortsæt endelig – jeg tager imod med kyshånd). Jeg vil indenfor den næste uges tid kigge på jeres forslag og snakke med mine niecer om hjemmesider (og om de er friske på en tur til Albertslund og/eller Strøget). I skulle bare vide, hvor jeg sætter pris på jeres svar (jeg skriver speciale for tiden og ind i mellem kan bryllupsplaner virke helt uoverskuelige - så TAK).
 4. Hej alle 2 spørgsmål, som jeg virkelig håber, I vil svare på… Skriv hvad som helst – også selv om I er i tvivl, om noget har relevans. Alle inputs kan bruges nu, for vi er ved at være desperate. 1) Jeg har nu været i et par butikker med mine niecer, som skal være brudepiger, men det er virkelig uhyggeligt, så få kjoler der er. Pigerne vil gerne være i rigtige festkjoler og gerne i farver frem for hvid (f.eks. lyserød, lilla, lyseblå, lysegrøn el.lign.). Og kjolerne behøver på ingen måde være ens. Jeg vedhæfter lige et billede af en kjole, som en af pigerne synes godt om, så I kan se, at det er ”fiiiine kjoler” de vil have (ikke sommerkjoler). Kender I butikker på Sjælland, som har et relativt stort udvalg, så jeg kan tage mine niecer med ind og prøve lidt forskelligt? (de er i alderen 4 -11 år). 2) Vi skal giftes til august, og hvis vi ikke finder butikker, skal der bestilles over nettet (og er ved at være lidt i tidsnød). Er der nogen, der har erfaringer med pinkmarie.com? De har nemlig rigtig mange kjoler, men jeg har skrevet en mail til dem, som jeg aldrig har fået svar på (og der er ikke et telefonnummer på hjemmesiden) så jeg er temmelig nervøs for, om det er et okay sted. Kender I andre hjemmesider med stort udvalg som er gode? Jeg håber virkelig på svar fra jer!!
 5. Hej alle 2 spørgsmål, som jeg virkelig håber, I vil svare på… Skriv hvad som helst – også selv om I er i tvivl, om noget har relevans. Alle inputs kan bruges nu, for vi er ved at være desperate. 1) Jeg har nu været i et par butikker med mine niecer, som skal være brudepiger, men det er virkelig uhyggeligt, så få kjoler der er. Pigerne vil gerne være i rigtige festkjoler og gerne i farver frem for hvid (f.eks. lyserød, lilla, lyseblå, lysegrøn el.lign.). Og kjolerne behøver på ingen måde være ens. Jeg vedhæfter lige et billede af en kjole, som en af pigerne synes godt om, så I kan se, at det er ”fiiiine kjoler” de vil have (ikke sommerkjoler). Kender I butikker på Sjælland, som har et relativt stort udvalg, så jeg kan tage mine niecer med ind og prøve lidt forskelligt? (de er i alderen 4 -11 år). 2) Vi skal giftes til august, og hvis vi ikke finder butikker, skal der bestilles over nettet (og er ved at være lidt i tidsnød). Er der nogen, der har erfaringer med pinkmarie.com? De har nemlig rigtig mange kjoler, men jeg har skrevet en mail til dem, som jeg aldrig har fået svar på (og der er ikke et telefonnummer på hjemmesiden) så jeg er temmelig nervøs for, om det er et okay sted. Kender I andre hjemmesider med stort udvalg som er gode? Jeg håber virkelig på svar fra jer!!
 6. Tak for jeres svar!! Regnede godt med at priser og udvalg er omtrent det samme - men så er det jo super at vi har forummet til lige at få det bekræftet.. Ud fra hvad I skriver, vil jeg se om jeg kan finde make up og sko jeg kunne tænke mig, og ellers ja - så er det rart at vide, at man ikke går glip af et eller andet der ville have været "oplagt" at få hjem derfra
 7. Min svigermor skal snart til Paris og har spurgt, om der er nogle bryllupsting, hun skal købe med hjem til os.. Det er så sødt af hende, men æh.. jeg ved simpelthen ikke, hvad der ville give mening. Er der noget, der er billigere i Frankrig? Eller noget, som man ikke kan få herhjemme? Lad mig høre, hvad I ville ”bestille”..
 8. Det er da ikke lige det, du har brug for at spekulere på i månederne op til.. Men altså.. bar mås kan sagtens være super flot Jeg har ingen erfaringer med kinakjoler, men havde mine forældre ikke insisteret på at betale kjolen (og de ville ikke have at jeg gav Kina et forsøg), så havde jeg uden tvivl bestilt en kjole derovrefra. Alt bliver efterhånden lavet i Kina (tilsyneladende selv Pronovias-kjoler, selvom de vist gerne vil holde det lidt tys-tys).. Men jeg kan også godt forstå, at du er lidt nervøs ved det, for hvad hvis kjolen ikke er pæn, når du får den, og der er så kort tid til. Jeg skrev med tiffany bridals (hvis BK censurerer, sender jeg dig en mail) og de svarede, at hvis man ikke var tilfreds, kunne man sende kjolen tilbage med full refund – på nær fragt selvfølgelig.. Levering kan gøres på 20-25 dage. De er dog ikke det billigste firma. Ellers var jeg lige inde på pronovias.com og kan se at de har en forhandler i Kuala Lumpur – ved godt at det er et godt stykke fra Singapore, men dem kan du jo også ringe til. Her er adresse og tlf.nr.: Designer Bridal Room Lot 9.10.00. Level 9 Pavilion Kuala Lumpur 168 Jalan Bukit Bintang 55100 Kuala Lumpur. Tel. +603-2141 6003 Ellers har jeg hørt at flybilletter mellem Bangkok og Singapore skulle kunne findes ret billigt – og jeg tænker, at det skulle være muligt at finde en dygtig skrædder i Bangkok, men måske er det samme princip med at de ikke er så vant til at sy brudekjoler(?) Fly til Beijing fra Singapore er dyrt, ikke? Ellers kunne du jo snuppe en weekend med Kinakjoler og kinaskræddere. Pøj pøj med det hele, Trine.. Jeg er sikker på at du finder en god løsning – og at du når at glæde dig en hel masse over kjole m.m. :17:
 9. Vi står selv i situationen med at finde muligheder for at blive viet i naturen, så nu skriver jeg lige det, jeg ved… 1) Folkekirkens præster SKAL foretage vielsen i kirkerummet og må ikke tage ud. Jeg tror at ”tilknytning” til kirken er op til den enkelte præst/menighed – i Roskilde Domkirke er reglerne f.eks. super strenge, men jeg har da hørt om masser af kirker, der tager alle ind uanset tilhørsforhold. I forhold til det, du skriver med, at det ikke skal være for ”helligt” – ja.. der holder kirken altså krampagtigt fast på de mange ord om Gud og Kristus - ritualet ligger rimelig fast (du kan læse i en salmebog, hvad det indebærer). Jeg har talt med mange præster om det her, og ritualet er ”vedtaget ved kongelig resolution” så det er ultra vigtigt for dem ikke at pille ting ud. Man kan så vælge, hvis man finder en fleksibel præst, at putte noget ind i stedet - og så kan I jo altid vælge jeres sange selv (dog har kirken grænser på dette område også). 2) I kan kontakte Sydfyns Frimenighed (jeg tror det er den præst, som dyndegaard skriver om). Selvom det er på Sydfyn tager præsten gerne langt for at vie folk – og jeg har indtryk af, at hun er meget mere fleksibel end folkekirken. Man skal melde sig ind i deres frimenighed, før hun kan komme ud – og yes, det løber op i omkring 5000 kr. Se hjemmesiden her: http://www.sydfynsfrimenighed.dk/bryllup.html 3) I kan ringe til den kommune, hvor ceremonien skal foregå, og høre om deres borgmester eller borgerrepræsentanter tager ud for at vie folk, eller om det SKAL være på Rådhuset (det er de forskellige kommuner, der selv bestemmer dette. Faxe og Københavns kommune gør det f.eks. mens Næstved ikke gør det, men jeg ved ikke, hvordan det forholder sig nede ”sydpå”). Et borgerligt bryllup kræver ikke, at man er bosat i kommunen. Ulempen kan være, at det bliver en lidt kort ceremoni. 4) En fjerde mulighed er at blive viet på Rådhuset først (hvis kommunen ikke tager ud), og så tage ned i haven efterfølgende og lave en lidt udbygget ceremoni. 5) En femte mulighed er at kontakte livsceremonier.dk – et firma der er til for det samme. De kommer ud og vier hvor som helst, og man er med til at bestemme ALT – indhold, struktur osv. Men men men – det koster også 5.000 kr. En anden ulempe er, at det ikke er juridisk bindende, men til gengæld kan man jo så koble det med at borgmesteren kommer i 5 minutter og gør det juridisk og så tager livsceremonier.dk over. 6) Der er trossamfund udover den danske folkekirke som er godkendt til at udføre en juridisk bindende vielse – og måske der er nogen af dem nede på Falster, som gerne vil tage ud og vie i en have. Sig til, hvis det har interesse, så skal jeg se om jeg kan finde den side det står på. Skriv endelig en PM til mig, hvis du har spørgsmål Min kæreste og jeg har undersøgt det her i flere måneder, og ovenstående er den korte udgave (selvom den er lang). Ellers må I have pøj pøj med det.
 10. Super ide med en båd som Malouski har valgt – det lyder rigtig hyggeligt. Jeg har noget familie, der har holdt en helaftensfest på et skib (og det havde været alle tiders), så det er også en mulighed. Og så er der jo flere herinde på BK der har valgt temafester (f.eks. er der et par, der holder ceremoni+fest på et middelaldermuseum, hvor de bl.a. skal spise med kniv og ske). Og jeg synes at kunne huske, at de ikke holder reception - de går vist direkte fra ceremonien til velkomstdrink og middag. Min kæreste og jeg har valgt en vielse i naturen med efterfølgende reception – og med en ceremoni der ikke indebærer kirke/rådhus er der jo helt frie rammer for, hvordan det skal foregå. Selve dagsplanen varierer dog ikk så meget, udover at alle gæster overnatter til søndag. Man kan jo også vælge at leje en slags lejrskolehytte beliggende i et fedt naturområde med strand osv. Så er der bryllupsweekend for jer og alle gæsterne fra fredag eftermiddag til søndag. Hvis I sørger for, at der er mad og drikke og så en masse aktiviteter (bordtennis, bordfodbold, rundbold, brætspil, bålplads, wii osv.) så er der jo ret fin mulighed for at få en hyggelig og social weekend. Man kunne så vælge at holde selve festen enten fredag eller lørdag aften, hvor alle hjælper til med at pynte op, lave mad osv. (har I et kæmpe budget kan det jo gøres på hotel, wellnesssted eller – jah – et slot ) Og lige til sidst - jeg har engang set billeder fra en vielsesceremoni, der blev holdt om aftenen med et hav af stearinlys osv., og det så super hyggeligt ud. Øjh, det blev en lang besked.. men spændende at I overvejer at tænke lidt ud over rammerne.
 11. Fedt at banken er frisk!! Så kan alt det sjove jo begynde.. Vi har virkelig været mange steder.. slotte, forsamlingshuse, restauranter og hoteller, men nåede frem til Dalby Hotel (restaurant bregnen) i Haslev. Jeg er studerende et par måneder endnu, så vi har ikke et kæmpe budget, men Dalby kunne give os en rigtig god pris, fordi vi kan garantere overnatning for 60 personer - og så er Martin der ejer stedet bare så rar. Hvis I har nogle kriterier for, hvad feststedet skal have, så sig til, for vi har en laaang liste af steder, vi har været og se (på hele sjælland - og lolland falster). Så kan jeg måske komme med nogle forslag. (send evt. en PM, så er du sikker på, at jeg ser, at du har skrevet). Og igen - hvor er det spændende, at I nu kan gå i gang med forberedelserne!!
 12. Lyder spændende om I får lov at låne – så bliver der krydset fingre.. Men hvis I får lov, tror jeg nu nok at det tidsmæssigt skal gå (især hvis I ikke ligger fast på én bestemt dato og ét bestemt sted). Vi skal giftes i august og det eneste der ligger fast for os er feststedet, så - så længe I kan være fleksible, er der ingen grund til stress Jeg synes den pris I har fået på Vinhuset lyder rigtig fornuftig (er det med overnatning til alle gæsterne?). Vi snakkede også om Hotel Kirstine, men ja de er dyre, og faktisk synes jeg ikke ejeren virkede særligt interesseret i at få et arrangement (han ville ikke gå en krone ned i pris på trods af, at vi blev 70), så vi droppede dem. Jeg har stadig ikke fundet min brudekjole Det er viiiirkelig svært, synes jeg, og de høje priser gør det ikke nemmere.. Jeg har været et par steder hernede (Østergade og Kindhestegade), men jeg synes ikke udvalget var helt så stort, som jeg havde håbet på, så siden har jeg taget til KBH, hver gang jeg har prøvet.. Men jeg regner med at tage ned i ABC-brudekjoler og se ad (for deres priser ser ud til at være rimelige), og i samme omgang prøver jeg den lille butik på Jørgen Jensens vej. (jeg tager ikke i Masquerade, men det er jo ellers også en mulighed). Hvis du kender til flere i Næstved, må du gerne sige til, for det ville da være en fordel at finde kjolen hernede - så man kunne smutte ind og prøve den flere gange.. Og så har de bare mere tid i butikkerne hernede frem for KBH..
 13. Det er da lidt spændende det her, og er enig i at det jo nok lyder for godt til at være rigtigt... Men nu er det et par måneder siden tråden er oprettet, og Bryllupsklar har jo ikke censureret linket. Hvis man går ind på aboutus.org, whois.com, dandomain.dk ser det ud til at ejeren af domænet (www.tiffanybridals.com) er fra Denver i USA.. Jeg kan så godt nok ikke se et navn, men ved ikke om det er meget almindeligt på firmaers domæner? Er der nogen der kender til siden www.tiffanybridals.com??
 14. Uha, hvor jeg kender følelsen med ”er det den rigtige?”.. Jeg har haft et par sus i maven – med 3 forskellige kjoler, og har tænkt ”det kunne blive den her” med alle 3. Men det er som om, at når jeg så har tænkt i et par dage, så kommer tvivlen frem (mangler den et eller andet? er den lidt for vild? osv.) – selvom jeg stadig synes kjolen er fantastisk og kan huske følelsen af, at det kunne være den.. Ja.. Og der er jo så meget snak om at man bare VED og kan mærke, når den rigtige kommer på. Men hvor mange skal man så prøve før man opdager at det ikke sker? Jeg synes egentlig også, der er et vist pres fra sælgerne - nogen siger, at det er dumt at prøve for mange, andre har sat 1 time eller 1½ af til prøvning.. Mnja. Jeg har altid haft svært ved at træffe beslutninger, så kan også blive i tvivl om den ”rigtige” overhovedet vil dukke op, eller om det bare handler om at være lidt cool – og tage en beslutning.. Men det ER da et vildt valg (og dyrt), og man kan jo ikke bare bytte den og købe en anden, hvis man skulle fortryde.. Så yes – jeg er med dig!
 15. Jeg kan sagtens følge det du skriver. Det handler vel om ikke bare at tage en tradition til sig uden at tænke over dens betydning. Jeg tænkte også over det her med at blive givet væk, men faktisk har jeg i lang tid haft SÅ meget lyst til at gå de dér 10-20 skridt op imod min kæreste (spændingen ved ikke at have set hinanden, vide at han står og venter osv.). Jeg er dog alt for meget kylling (og tudemarie) til at gå dér helt alene, og for mig har det virket oplagt, at jeg skal "holde i arm" med mine forældre, mens jeg går op til min kæreste. Ikke fordi de skal give mig væk, men lidt ligesom man helst vil køre i en vild rutchebane med nogen man stoler på og kan klemme i hånden. Jeg snakkede med mine forældre om det, og min far blev såååå glad (han har nok været spændt på om han fik lov, fordi han ved jeg tænker meget over den slags). Min mor synes det var fjollet :P og foretrak, at det blev min fars og min oplevelse - og det er helt i orden for mig, så længe jeg ved, at jeg har spurgt dem begge. Ja, så den del bliver traditionel, men symbolikken i det er for mig ret fin, og ærligt er det en af de ting, jeg glæder mig mest til. Tænker, at det er vigtigt at gøre det, du har lyst til – og gøre det på en måde, så det får den bedste betydning for dig. Og man må sige, at der jo virkelig er mange gode eksempler på forskellige måder at gøre det på. Spændende hvad du når frem til