trilletrold

Nyt medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About trilletrold

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. SEX

  Lad det hele være en overraskelse og følg det I føler for, når I bliver alene. Lad være med at sammenligne jeres bryllupsnat med det, I ser på film (noget kunne godt lugte af det her). I har sagt ja til hinanden for livet – måske natten efter bliver meget bedre end selve bryllupsnatten, hvor man måske er for træt – har fået lidt for meget at drikke, men synes at man burde gøre det, fordi det forventes….. (hjælp)
 2. Der er bestemt intet galt med at blande sølv og gul. Følg dit hjerte – det er jeres ringe. Hvis I spørger 10 forskellige personer i familien, får I måske 10 forskellige meninger om den sag – og vil slet ikke vide, hvem I skal lytte til (forvirring)..
 3. Der er vidst flere forskellige traditioner. Nogen bruger samme ring – enkelt guldring uden sten som både forlovelsesring og vielsesring men skifter finger fra venstre til højre (eller er det omvendt), andre bruger en ring med sten som forlovelsesring og derefter en enkelt guldring som vielsesring… Men det bestemmer man vel helt selv – der er jo også dem, der går med ringen i en halskæde…
 4. Smider man den ikke, når man/brudeparret stikker af? Vores var lidt utraditionelt, da vi holdte festen hjemme i haven – så det der med at stikke af, når man allerede er hjemme (thihi)…
 5. Selvfølgelig skulle børnene med – og når der er flere på samme alder, bliver det sjældent et problem. Jeg sørgede selvfølgelig for, at de havde et hjørne af salen, som var ”forbudt for voksne” med en masse aktiviteter – og forlangte heller ikke, at de skulle sidde ved bordet hele tiden. Det gik glimrende!
 6. Jeg synes nu ikke, at man skal føler sig tvunget til at holde tale for sin mand. Alternativet kunne være at spille en sang, som siger jer begge to noget – måske den første sjæler (hvad ved jeg). Jeg holdte ikke tale for min mand, da vi blev gift – og den var vi enig om, før brylluppet startede – og pyt med, hvad ”de andre” mener om den sag – det er jo jeres bryllup! ;-)
 7. Hvornår skal brylluppet foreligge? Min søsters bryllup blev fantastisk flot takket være en hel masse med blomster – det er svært at konkurrere med naturens skønheder. Selvfølgelig kan man altid bestille ”de professionelle” til at dekorere – men det bliver hurtigt MEGET dyrt.