Minnie

Medlem
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Minnie

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday
 1. Jeg vidste intet, hverken dato eller noget. Vi endte med at have fælles PA, hvilket egentlig var helt ok. Det er også endt sådan for begge mine brødre, og jeg vidste at mine brødre ville være drivkrafterne bag min og h2b's PA. Som udgangspunkt mener jeg ikke at brudeparret har ret til at vide noget som helst, hverken om partnerens eller deres egen PA. De fleste vil forsøge at arrangere en PA som brudeparret vil kunne lide, men en PA handler ikke så meget om at brudeparret skal have deres ønsker opfyldt, men at vennerne / søskende kan give brudeparret en sidste dag i "frihed".
 2. Som titlen siger tror jeg måske at jeg har gennemskuet det... I denne kommende weekend holder min mor en slags sommerlejr for børnebørnene, dvs. min bonus-datter og mine brødres døtre. Dvs vi alle er uden børn denne weekend indtil søndag eftermiddag. Vi har planer med mine brødre i weekenden, men ingen af dem har stort set spurgt til hvad vi skal lave den dag / aften. Og mine brødre har ikke spurgt til hvad vi skal de andre weekender inden brylluppet, så der er dybest set ikke mange andre muligheder. Jeg ved at mine brødre står bag, fordi jeg har arrangeret deres PA'er indenfor det sidste år, så alt andet ville være ulogisk! Så H2B og jeg forventer ihvertfald det bliver denne kommende weekend. Og vi forventer også at det bare bliver os 6, da det ikke lader til at mine veninder er involveret, og de kender ikke H2B's venner. Men sådan var det stort set også til deres fordi deres venner ikke var særlig meget med på noget. Men.. tilgengæld tror jeg at jeg får 2 PA! Ihvertfald ringede 2 af mine veninder fra KBH til mig her sidste weekend og var meget opsatte på at jeg skulle komme til KBH inden brylluppet. Endda så opsatte at de har betalt togbilletten, og hvis jeg spørger til hvorfor siger de bare "Fordi vi gerne vil se dig". Det skal lige siges at mine bedste venner undtagen 2 alle er flyttet til KBH, og de 2 andre bor i HHV Frederikshavn og USA. Men uanset bliver det super hyggeligt, og man kan vel altid bruge en fridag fra arbejde med en gratis tur til KBH, ikk?
 3. Hvordan bestiller du den? Jeg ville gerne bestille, men den siger at den ikke sender til min region (Har skrevet Denmark).
 4. Efter rigtig, rigtig mange overvejelser osv er jeg nået frem til at han får en nøglering med vores monogram og bryllupsdato ingraveret som også kan indeholde 2 billeder, samt et bogmærke med vores monogram indgraveret.
 5. Jeg vil lige tillade mig at komme med et lidt nyt perspektiv... Jeg arbejder til daglig som socialrådgiver i en familieafdeling. Jeg sidder i en specialafdeling, og nok omkring 90% af vores forældre er skilt. Det som jeg oplever er at rigtig, rigtig mange børn lider under at deres forældre er i totterne på hinanden. Vidste du at der er børn som har ADHD-symptomer, hvor deres hovedproblem faktisk er at mor og far slås indædt? At idet mor og far holder op med at skændes falder barnet til ro og har ikke længere behov for medicin??? Jeg tror nogle gange vi som voksne glemmer hvor stor påvirkning vi har på vores børn. Jeg vil ikke udtale mig om hvem af jer der har ret, for jeg synes egentlig ikke at der er noget rigtigt svar. Jeg håber bare at I vil have den tanke i baghovedet at uanset hvad I kan blive enige om eller ikke enige om, så er det alfa og omega at jeres børn ikke oplever at I slås, men oplever at mor og far har et positivt samarbejde. Der er næsten intet som er mere skadelidt for mindre børn, end at mor og far ikke kan samarbejde. Bare tænk over det, og hvad konsekvensen er hvis du står fast på at du vil have dit nye navn med for enhver pris.
 6. Ih hvor er den fin, Line!
 7. Jeg bliver hermed enig med mig selv om, at jeg tager MED ærmer, og med 1 skørt.... Jeg bliver ved med at synes det er helt forkert, men alle der har set billeder siger den er rigtig fin, så nu gider jeg ikke være i panik mere, men vælger at det er den kjole jeg har, og så skal jeg bare være tilfreds, nå...
 8. Jeg synes det er rigtig træls at de først spørger nu, fremfor da invitationerne blev sendt ud. Men er din nevø den ældste i den generation eller hvad? Hvis ikke, er der andre nevøer / niecer som har kærester med? I så fald ville jeg tage hende med. Hvis I specifikt har valgt at andre i samme situation ikke får kærester med ville jeg ikke gøre det. Jeg tror dybest set jeg ville se på hvordan jeg havde valgt at invitere i forhold til kærester, og så forsøge at være så fair som muligt. Og i sidste ende, overveje hvor meget det betyder for din søster at svigerdatteren kommer med.
 9. Det står min svigerinde for Hun står i det hele taget for alle blomster hehe
 10. Er der nogen som har erfaring med LaSenza BH'er? Jeg kan nemlig se at deres Smart Bra kunne være en perfekt løsning for mig, men jeg ved ikke helt om jeg tør købe BH'er over nettet
 11. jeg vil også foreslå et slør med så lidt blonde i kanten som muligt. Men virkelig super smuk kjole!!!
 12. Min mor havde belagt min lillebrors kage med hvid chokolade. Det fungerede meget godt, bortset fra at der skulle så meget på at den lidt faldt fra hinanden når der blev skåret i den.
 13. Det er faktisk derfra jeg har opskriften ;) Jeg er mega spændt på at smage det på onsdag eller torsdag Tror muligvis jeg skal have plukket nogle flere næste weekend og have lavet en portion mere, for jeg vil måske gerne bruge det til brylluppet til vores velkomstdrinks
 14. Jeg overvejer meget om jeg "bare" skal bruge min DiorShow Waterproof eller om jeg skal prøve Cliniques. Jeg synes indimellem at min Dior kan drysse lidt, men det gør faktisk ALLE på mine vipper. Jeg havde dog tidligere succes med Cliniques helt almindelige mascara, så i waterproof kan det måske være en mulighed.
 15. Jeg har en portion stående i køleskab til at trække Hele køleskabet dufter af hyldeblomst lige nu hehe