Rebekkaoghenrik

Medlem
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rebekkaoghenrik

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  06.08.2011
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus
 1. Jeg blev gift for en måned siden og havde en helt fantastisk dag. Nu kunne jeg godt tænke mig at gemme alle minder og tanker på en god måde. Jeg ved ikke helt hvordan, men jeg kunne godt tænke mig at få skrevet det ned. Jeg ved at man kan købe de der bryllupsbøger, som man skal udfylde, men det er nemlig ikke noget jeg vil ofre penge i. Er der nogle der har lavet noget lignende det jeg prøver at forklare, som kan inspirere lidt?
 2. Hvor fint. Hvor lang tid før kan de laves tror i?
 3. Vi putter en tandstik (som er pakket ind i plastik), en tylpose med 3 mentos og en seddel med vores nye adresse i, men jeg kunne også godt tænke mig at finde på noget mere at putte i.
 4. Det er et super flot kirkehæfte. Deler du ud af skabelonen? Hvis du gør takker jeg mange gange. Min mail er rebekka_kristensen89@hotmail.com
 5. Hej Chaj. Det ville være super dejligt hvis du vil maile dem til mig. Min mail er: rebekka_kristensen89@hotmail.com Hvor har du fundet dem henne?
 6. Jeg er ved at lave hæfter til bryllup, og vil i den forbindelse gerne indsætte forskellige 'swirls' men jeg kunne godt tænke mig, at der var forskellige swirls, (nogle lodrette, nogle vandrette, og nogle hjørner osv) men de skal ligne hinanden/være samme tema. Er der nogle der ved hvor man kan finde det?
 7. Super flot lavet. Hvilket program har du brugt til det?
 8. Du kan også søge på 'flower swirls' på google, så kommer der også en masse flotte mønstre
 9. I word 2011 kan man, når man har markeret sit objekt, vægle 'formater billede', og under denne menu kan man vælge 'gennemsigtighed'.
 10. Ja, hvis du sender din mail, så kan jeg sende den til dig.. Jeg har brugt karton, det kan lige gå igennem printeren..
 11. Jeg vil også super gerne have en skabelon ? Rebekka_kristensen89@hotmail.com
 12. Jeg er ved at lave favorboxes som bordkort. Jeg har fundet en skabelon på nettet, og så har jeg lagt den ind i et word dokument. I dokumentet har jeg brugt funktionen "gennemsigtig" så man kun lige kan ane stregerne til æsken. Derefter har jeg bare printet ud, klippet ud og foldet. Når æskerne er foldet kan man ikke se de tynde streger der er printet ud. Det sparer en for en masse arbejde, og er super nemt. Med hensyn til navnet, så står det på den lodrette forside. Min er også ca. 5x5x5cm. Håber det gav lidt inspiration:)
 13. Vi skal til at lave risposer og har købt tyl i lilla og hvid og tyndt silkebånd i lilla og hvid som skal lukke risposerne. Men vi kan ikke finde ud af om vi skal klippe cirkler af tyllet, eller om vi skal lave kvadrater. Hva har i gjort eller hva synes i er pænest? Hvor store har i lavet jeres? Vi er lidt ubeslutsomme på dette punkt
 14. Jeg har planer om at lave ca 10 konvolutter hvor der skal ligge en CD i som gæsterne kan tage med hjem og brænde billeder fra festen på, så vi kan få dem. Jeg har købt nogle mørkelilla konvolutter, men ellers ved jeg ikke lige hvad jeg skal gøre/hvordan jeg skal arrangere det. Jeg kunne godt tænke mig et digt som beskriver formålet med CD'erne, men hvor skal digtet stå? Nogle som har nogle ideer?
 15. Jeg synes det er pænest med det røde bånd. Jeg synes at der mangler lidt på den hvor der kun er sort bånd. Men super flotte æsker..