Maustique

Medlem
  • Antal besvarelser

    191
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af Maustique

  1. Altså - hvis I skal ramme de måneder med mindst regn skal I gå efter feb-marts-april... Ej - at holde et bryllup i en have er ALTID et sats. Og jeg ville aldrig gøre det uden at have en eller anden back-up plan hvor I kan komme i tørvejr. Mht. varme så skal I have varme året rundt efter min mening. Prøv at tage en stol og sætte dig udenfor nogle timer i en kjole i aften mellem f.eks. 21 og 23 (eller en hvilken som helst anden aften i denne måned). På trods af at vi er den statistisk varmeste måned så vil du komme til at fryse.
  2. Hej dejlige brude Jeg ville bare lige viderebringe en lille advarsel som jeg ikke selv havde fået. Jer, der er så heldige, at skulle på bryllupsrejse lige efter brylluppet og samtidigt laver en navneændring i forbindelse med brylluppet, skal være opmærksomme på, at det kan give problemer med jeres betalingskort i udlandet. Vi blev gift d. 19/5, jeg tog navneændring i den forbindelse og vi tog på bryllupsrejse to dage senere. Ca. tre dage inde i rejsen spærrede de VISA kortet fordi "mit certifikat i folkeregistret har en navneændring". Jeg fik et fint brev - men tænker - hvad hvis nu vi begge havde taget navneændring og ikke havde andre penge med end vores kort? Brevet modtager man jo ikke før man kommer hjem - og det nytter ikke noget at ringe til sin bank, for det er jo ikke banken, der har spærret kortet. Det skal lige siges at dankort-delen tilsyneladende ikke påvirkes - for mit kort fungerer fint herhjemme. Bare så I er klar over det :fløjt:
  3. Jeg ville plante de folk nær som står nærmest og lade være med at skæve så meget til, hvad andre folk gør. Vi valgte at have min mands to brødre med og min lillebror samt vedhæng. Jeg har ikke lyst til at skille par ad sådan en dag. Og det virkede helt fint.
  4. Hold fast i din beslutning... Synes din familie opfører sig barnligt...
  5. Hej Tøser Vi har fire amerikanske gæster, som vi skal underholde de kommende fire dage. Vi regner med at blive på Sjælland.. Det er et par i 20erne, en frisk kvinde i 60erne og hendes datter i 30erne. Vi sidder og prøver at lave en brainstorm på, hvad vi skal rundt og se. Ingen af dem har været i Danmark før. Kom frisk - hvad synes I?
  6. Jeg bor på sydsjælland - men vi kommer nok rundt på det meste af sjælland Har I mere?
  7. Vi blev bedt om at kysse på kind, når vi kom ind - og når så ritualet er gennemført kysse på mund Jeg synes egentlig at det er meget fedt at man venter til efter man er rigtig gift - men jeg ville ikke vente til efter vi var ude...!
  8. Jeg ville HELST sikker tage den med som håndbagage - har oplevet alt for mange gange at bagagen bliver "væk" og jeg ville være et nervevrag, hvis jeg ikke havde kjolen hos mig.. Afhængigt af, hvor meget stoffet i din kjole krøller så kan du risikere at skulle dampe den alligevel, men det er et forsøg værd at have den hængende i badeværelset under et rigtig varmt bad ved ankomsten og håbe at den "folder sig ud"
  9. Jeg synes priserne er meget normale - det er også noget i den dur vi giver per flaske. Jeg ved at tjenerne vist nok får en stor del af deres løn netop efter hvor mange flasker de har solgt. Jeg ville begrænset spiritussen og så lade det være det.
  10. For to år siden lykkedes det mig at komme til London tur-retur for 450 kr.... Det var en god dag, da det gik op for mig, at jeg kunne flyve til London (havde en veninde, jeg kunne overnatte hos) billigere end det ville være for mig at krydse broen...
  11. Køb nu... Så tidligt som muligt! Ellers skal du håbe på nogle hurtige billige overskudbilletter lige kort tid før afgang - og det plejer jo ikke at være det, man ønsker sig med en bryllupsrejse... Da jeg rejste til og fra USA købte jeg min. et halvt år i forvejen og altid returbilletter.
  12. Man kan ikke bare begynde og så lade os vente... Vi vil har MER!
  13. 7000,-!!! Min kjole er en Justin Alexander - godtnok købt på tilbud, men til 8500,- Kvaliteten kan man ikke sætte en finger på og den er plastret til med sten! 7000,-!!!! Jeg er altså helt chokeret! ok, min kjole er uden tilretning, men det kommer ikke til at koste alverden. BTW, så mener jeg altså at de fleste internationale mærker får deres kjoler produceret i Kina. Det er bare et spørgsmål om kvalitet og pris... Og dyre mellemled Min kjole bliver skræddersyet til mig (dvs ingen efterfølgende tilretning) - og efter mine ønsker, i franske blonder og silke hos en skrædder i Kbh. Den koster 11.000 kr. Med i prisen er også skørt og håndsyet 2,5 meter slør i samme blonde som kjolen... Det jeg bare mener er, at springet op til den ultimative kjole ikke er så stort. Det kan godt være at kjolerne VIRKER billige andre steder - men man skal jo også have skørt og slør, og den efterfølgende skræddertilretning er møg-dyr for at sige det mildt. Det er simpelthen mer-salget de tjener på...
  14. Jeg er vild med blonder - og kjolen er fantastisk smuk...
  15. Jeg SKAL have min kjole på hele aftenen... Hvis ikke jeg bliver monstertræt af at have den på, ender det med at jeg sover i den om natten! Alle de dejlige dansekjoler skal der nok komme en lejlighed til en anden gang...
  16. Hejsa.. Det hedder et espalier... Prøv at søg på "espalier bue"
  17. Du modtager sikkert noget... Men det er langt fra sikkert at det bare tilnærmelsesvist ligner det, du har set på billedet - for billedet er højest sandsynligt stjålet fra en anden side og er ikke en kjole de selv har lavet.
  18. Hold da op... Det kan jeg sagtens forstå, du har lyst til! Jeg tror heller ikke, jeg ville have lyst til at sidde på en polterarbend med en masse mennesker, der ikke kan lide hinanden fra starten... Øv for en negativ stemning. Hvis jeg var dig ville jeg bruge krudtet på en hyggedag sammen med din søster og så lade veninder gakke ud, hvis det er det, der skal til...
  19. Hehe.. Vi skal også giftes i Næstved - i Sct. Peders Kirke... Og skal også holde festen på Hotel Kirstine Sikke mange lokale vi er herinde. Hvor dejligt... og det er snart kan jeg se Har i booket et helaftensarrangement på hotellet? Du må meget gerne melde tilbage med jeres indtryk af det, når i har holdt festen. Yes - vi har fra lille reception til middag og natmad. Og vi tilbringer også vores brudenat på hotellet sammen med en del af gæsterne. Så jeg håber det bliver godt.
  20. Hvis du har luret dit opslag efter du har postet det - jamen så tror jeg at du har svaret på dit spørgsmål... Når noget virker for godt til at være sandt, er det det næsten altid ;) Og der er SÅ meget snyd med brudekjoler på nettet. De stjæler billeder fra rigtige forhandlere til deres hjemmesider og leverer noget i en helt andre stoffer og af og til en helt igennem til grin efterligning. Hvis du søger lidt herinde på, hvad folk har fået hjem kan du se hvad jeg mener. Prøv evt. "Kinakjoler" Og 2-3.000 kr er jo ikke billig for en kjole der er til at smide ud...
  21. Hehe.. Vi skal også giftes i Næstved - i Sct. Peders Kirke... Og skal også holde festen på Hotel Kirstine Sikke mange lokale vi er herinde.
  22. Søde, dejlige medsøstre... Jeg KAN simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg skal have i mit hår... Inspireret af Miss-Lena og hendes smykke hårsmykke, ønsker jeg mig noget, der kan gå ind over sløret og knolden... Det må dog gerne være en smule mindre en Miss_Lenas og gerne med mindre krystaller og flere perler... Jeg har simpelthen været Etsy igennem fra den ene ende til den anden - uden held... Er der nogen af jer søde mennesker, der kan hjælpe mig?
  23. Hvilken type kørsel leder du efter? Som hovedregel så kører de jo gerne fra Kbh eller lignende, hvis man skal bruge en limousine eller en veteranbil..
  24. Den kjole du linker til og spørger om skørt kan jeg ihvertfald svare dig på... (Det er nemlig "min" kjole ) JA - der skal skørt under den kjole Men det behøver ikke være et voldsomt et... Ih, tak for svar, det hjalp mig i hvert fald lidt ;-) Jeg tænker det er et af de der skørter, der tyllet først begynder såen under knæet, hvis det giver mening? Er der stivere i din kjole? Skørtet er ikke så stort, og det er et skørt til en A form kjole... Jeg er forelsket i romantikken og enkeltheden i kjolen så jeg er ikke interesseret i, at den bliver voldsomt bred - det ville faktisk være synd.. Jeg tror ikke der er stivere som sådan. HVIS der er, er de ihvertfald så godt gemt i stoffet at jeg slet ikke har lagt mærke til dem... Men materialet i overdelen er meget "stift" forstået på den måde at det holder godt på det hele. Maven er helt flad og der er ikke brug for BH under (jeg vælger nok at tage en på blot for mit eget paranoias skyld) og jeg er endda en 75E.
  25. Den kjole du linker til og spørger om skørt kan jeg ihvertfald svare dig på... (Det er nemlig "min" kjole ) JA - der skal skørt under den kjole Men det behøver ikke være et voldsomt et...