Stride

Medlem
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Stride

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  10.09.2011
 1. Hej. Du kan rolig vælge sko fra Terrier playnet. Mine brudesko købte jeg der, men da der ikke er rigtig skind såler under fik jeg fikset det hos skomageren. Super fede sko, som ikke giver vabler
 2. Du kunne prøve at google one-by-one, de spiller og synger rigtig godt og prisen ligger under 10.000 kr
 3. Hejsa. Nu har jeg læst hele tråden her og bliver sikkert mega upopulær når jeg kommer med min mening.... men jeg gør det alligevel. Synes jeres holdning lyser langt væk at umodenhed, mangel på livserfaring og egoisme.... Tror ikke I ved hvad en PA er.... men det er noget venner og familie gør for at hygge/være sammen med den kommende brud/gom den sidste aften FØR brylluppet og ikke et cirkus, hvor man skal trækkes ud i en masse aktiviteter som koster penge.... penge som mange ikke har, da det at blive inviteret til bryllup faktisk er en stor udgift.... nyt tøj, gave, og underholdning/sang til festen. Vores PA bestod i at vi skulle ud og bowle med vores sammenbragte børn, men da vi ankom til bowlingcentret stod der 45 venner/familie og ventede på os. Vi havde en rigtig hyggelig aften med bowl og god mad.
 4. Har haft en underlig uge, vil ønske at tiden kunne spoles tilbage og så opleve dagen igen... Godt råd til alle kommende brude, nyd det for dagen er så hurtig forbi :-)

 5. Vi blev gift i lørdags og havde valgt at jeg skulle gå ind til "Ramt af en engel" det er en sang som Lene Siel synger, det lød så flot da Anders Gøttsche sang den, jeg kunne høre at flere græd højt Efter vielsen sang han "Everyting I do, I do it for you" (Bryan Adams) og da min mand og jeg gik ud af kirken sang han "What a wonderful wold". Vi stod faktisk et godt stykke tid alene uden for kirken inden gæsterne begyndte at komme ud, som de sagde "vi havde ikke lyst til at gå ud,så flot lød det" Og alle vores gæster har sagt til os, at de aldrig har oplevet så flot en cermoni. Tak Anders
 6. Jeg lover der kommer mere Du fik mange roser for det fine hårfashion du havde lavet til mig
 7. Har lige modtaget dette billede fra vores store dag i lørdags, glæder mig til endnu flere
 8. Med alle jeres søde hilsner, fortjener I også at få slutningen på det her drama. Jeg skriver og fortæller i starten af næste uge, hvordan det ender.
 9. Hvor er det dejlig med så mange varme hilsner og knus fra jer dejlige piger. Tror også selv på at vi holder bryllup på lørdag, kan næsten ikke overskue at skulle aflyse, men ved også at det bliver en helt anden fest nu.....
 10. Min kommende svigermor siger: at det ikke ville være i svigerfars ånd at aflyse. Vi havde drømt om et bryllup vi kunne kigge tilbage på med glæde og kærlighed, og ikke et dødfald. Ved godt at livet kan være uretfærdig, men det her er bare så ondt.
 11. Alt er planlagt, har brugt de sidste 9 mdr på at lave "festen" og så sker det værst tænkelige, H2B mener vi skal holde bryllup, hans far skal bisættes torsdag og så må vi se fremad....... det er det han siger!
 12. Det findes bare intet emne, jeg kan skrive det værste der kunne ske under Min kommende svigerfar døde igår aftes, faldt bare om og var død og så lige 6 dage før vi skal giftes, hold kæft hvor er det bare træls....... skal vi aflyse eller skal vi holde fest.
 13. Tror jeg bliver poltet i dag :-)

 14. Så er det godt nok meget snart, 9 dage og kirkeklokkerne ringer, glæder mig