Pernille C.

Medlem
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pernille C.

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 02/17/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  26.05.2012
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Storkøbenhavn
 1. Vi havde hvid, lilla og orange som gennemgående farver. Det var så fint, men har desværre ingen billeder endnu.
 2. Jeg havde øreringe fra Izabel Camille på, et meget fint lille guldarmbånd med små perler jeg havde lånt af min mor. Min kærestering, min forlovelsesring og min vielsesring efter vielsen.
 3. Jeg havde min far og papmor på den ene side af mig, og min mor og papfar ved siden af manden min. På hver side af papperne sad mine svigerforældre så. Det fungerede helt perfekt, og vi sørgede selvfølgelig for at svigerne også følte at de fik en "vigtig" plads.
 4. Hold da op, det er da i sidste sekund. Jeg købte et ur til min mand. Går han med den slags? Så har Nixon lavet nogle super fede af slagsen.
 5. Min skal syes om. Laves knælang og farves i en nude-nuance- glæder mig allerede helt vildt til at få den syet om. <3
 6. Tusind tak! Vi havde en fantastisk dag, og jeg skal nok ligge billeder op så snart jeg får dem.
 7. Vi gik først i seng da de sidste gæster var gået hjem, frivilligt. :D Kunne ikke drømme om at smide folk hjem før de havde lyst, og kunne ikke drømme om at gå i seng bare fordi min svigermor synes det.
 8. Ååårh hvor dejligt. Det er da bare lige som det skal være så.
 9. Det lykkedes uden problemer. Tak for svar alle sammen.
 10. Shit! Vi skal giftes imorgen (IMORGEN!!!!) og den der brudevals har vi fuldstændig glemt. Er det så vigtigt om man danser den "rigtigt"? Er der eventuelt en af jer der lige kan smide et link så jeg kan se hvordan man gør?
 11. Jeg har tænkt på det samme, men da vi så var i kirken i tirsdags blev min bekymring gjort til skamme. Der er dejlig køligt derinde, så ingen grund til bekymring tror jeg. Det er selvfølgelig ikke til at vide på forhånd, men ellers er det jo som nævnt en klassiker at man lige står og bakser lidt med ringen.
 12. Jeg har ingen anelse. Min far er medstifter af Dansk Modelbilklub, så han kender også en ordentligt røvfuld mennesker. Så det er ham der står for det, men hvad han har fået fat i, det aner jeg ikke. :D
 13. Iiih hvor skønt at det løste sig for jer!!! Jeg ville da være ved at skide grønne grise hvis det var mig. :-O Arj hvor er jeg glad på jeres vegne over det.
 14. Ork, det er der også styr på. Der bliver sat computer og mixer op også er der en af "drengene" der styrer det. (Han står alligevel altid ved muskken. :D)
 15. [quote name=Andrup pigen )' timestamp='1337765607' post='1246604] Lige nu er jeg lidt i panik - guldsmeden kan ikke finde vores ringe, jeg har helt ondt i maven over det :( Nej nej nej, det er jo bare sån noget man frygter. Gudskelov står vores herhjemme, og har gjort det længe. Håber ved gud han finder dem til jer. ( kan ikke finde den der kramme_smiley, men den sender jeg også)