Lyng

Medlem
 • Content count

  395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Lyng

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday March 21

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Himmerland
 • Interesse
  Heste, dyr i det heletaget.
 1. Den er købt hos Kennedys ved Aarhus. Den er af mærket Justin Alexander og den var en drøm at have på også.
 2. Jeg kan da godt lægge ud hvis det er Har dog ikke fået så mange billeder endnu.
 3. Jeg har været på rustur der og jeg jeg synes nok at det er lidt for slidt til bryllup, men det er jo smag og behag.
 4. Vi har kun fået 2 afbud ud af 76 inviteret, desuden har en ven fået käreste på. Det er vi ret inponeret over, når det er årets populäraste dag.
 5. Et dørskilt med vores nye fælles navn altså der står bare: Familien XXX og et album med boudoir billeder.
 6. hey faktisk lige hvad jeg har tänkt vi skulle bruge dette forum meget mere til. :-) Er dog selv rimelig med og det vi behöver mest er måske en til at stå for morgenmaden dagen der på (selvom min mor og andre er lidt sådan at det er vi så mange som bare lige kan hjälpe til med, men jeg synes det ville väre rart med en som havde ansvaret). desværre er min job situation sådan at jeg ikke ved om det vil väre muligt at hjälpe dig. Håber at du finder nogem, idéen er jo fantastisk.
 7. Har ikke set din kjole, men en af de piger som blev dårlige havde bare en tea lengd kjole på. Så det kan jo også være at fx snøre, som nok ikke er noget, man går med til daglig, kan blive belastende at have på i længden.
 8. selvom man ikke har planer om at skifte kjolen ud, så vil jeg anbefale at man tager en form for skifte töj med, da der har väret flere brude her inde som blev halv dårlige i deres store kjoler.
 9. Min mand har købt sit hos Holst i Aars. De har ikke det største udvalg, men HB2B er ikke rigtig til at købe tøj andre steder. Men tror nu han bliver ganske fin.
 10. Dejligt med lidt beretning, dem har der været alt for få af på det sidste Og hvor ser du bare skøn ud, og din kjole er helt fantastisk.
 11. Det kan være at LEAntropisk og PrinsesseJulie skal finde ud af noget sammen . Tror nok LEAntropisk skal giftes i nærheden af Aalborg, så i er jo ikke langt fra hinanden, tænker jeg .
 12. Sådan her (fandt lige en tilfældig hjemmeside, hvor jeg kunne kopiere dem fra) Det min plan at have enkle perle øreringe som hænger og en enkel brudebuket kun består af brudeslør og lyseblåt bånd om stilkene, men ellers er jeg i tvivl om hvad der skal være en del af mit brude look.
 13. Er der eventuelt nogle hårsmykker du vil anbefale til denne frisure??
 14. der har været en tråd om samme emne for et stykke tid siden. Mener at jeg gav mine erfaringer videre der, hvilket jeg mener et par andre også gjorde.
 15. Vi var med til at lave æresport et sted, hvor vi ved nedtagningen fik smørrebrød. Ellers har jeg ikke oplevet at få noget. Vi kommer nok heller ikke til at være hjemme, så det vil næsten være spild med en her og jeg vil synes at det er fint hvis bare de laver en ved feststedet, da der er temmelig langt der over for de flest af dem der evt. skal være med til at lave den.