Lyng

Medlem
 • Content count

  395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Lyng

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday March 21

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Himmerland
 • Interesse
  Heste, dyr i det heletaget.
 1. Den er købt hos Kennedys ved Aarhus. Den er af mærket Justin Alexander og den var en drøm at have på også.
 2. Jeg kan da godt lægge ud hvis det er Har dog ikke fået så mange billeder endnu.
 3. Jeg har været på rustur der og jeg jeg synes nok at det er lidt for slidt til bryllup, men det er jo smag og behag.
 4. Vi har kun fået 2 afbud ud af 76 inviteret, desuden har en ven fået käreste på. Det er vi ret inponeret over, når det er årets populäraste dag.
 5. Et dørskilt med vores nye fælles navn altså der står bare: Familien XXX og et album med boudoir billeder.
 6. hey faktisk lige hvad jeg har tänkt vi skulle bruge dette forum meget mere til. :-) Er dog selv rimelig med og det vi behöver mest er måske en til at stå for morgenmaden dagen der på (selvom min mor og andre er lidt sådan at det er vi så mange som bare lige kan hjälpe til med, men jeg synes det ville väre rart med en som havde ansvaret). desværre er min job situation sådan at jeg ikke ved om det vil väre muligt at hjälpe dig. Håber at du finder nogem, idéen er jo fantastisk.
 7. Har ikke set din kjole, men en af de piger som blev dårlige havde bare en tea lengd kjole på. Så det kan jo også være at fx snøre, som nok ikke er noget, man går med til daglig, kan blive belastende at have på i længden.
 8. selvom man ikke har planer om at skifte kjolen ud, så vil jeg anbefale at man tager en form for skifte töj med, da der har väret flere brude her inde som blev halv dårlige i deres store kjoler.
 9. Tillykke med jeres dag. Hmm tror måske jeg har set et billede af jer, for en af mine venner på facebook havde liket et billede af et rigtig flot brudepar
 10. Min mand har købt sit hos Holst i Aars. De har ikke det største udvalg, men HB2B er ikke rigtig til at købe tøj andre steder. Men tror nu han bliver ganske fin.
 11. .

  Dejligt med lidt beretning, dem har der været alt for få af på det sidste Og hvor ser du bare skøn ud, og din kjole er helt fantastisk.
 12. Helt dårligt ser det altså ikke ud (på www.yr.no en side som jeg ved landmænd finder mere pålidelig)
 13. Uhh sikke en sød nabo, så har i rigtig noget at glæde jer til, for kagen ser da god ud ingen tvivl om det
 14. Sikke en underlig oplevelse..... Er det bare mig, der tænker, at jeg ikke ved, om jeg ville spise en kage uden afsender få dage før mit bryllup??
 15. Det kan være at LEAntropisk og PrinsesseJulie skal finde ud af noget sammen . Tror nok LEAntropisk skal giftes i nærheden af Aalborg, så i er jo ikke langt fra hinanden, tænker jeg .