-bine-

Medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About -bine-

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.08.2012
 1. Hej piger Håber på der er nogen der måske kan hjælpe mig, da jeg er løbet ind i at det bånd jeg skal bruge til min invitationer er gået i restodre ved Panduro Hobby og de regner først med at få det igen til Juli, så det er lidt for sent når brylluppet er i August. Så jeg vil høre om der er nogle af jer herinde der måske, ved om man kan få dette selvklæbende bånd (se link) andre steder eller om der måske er nogen der har brugt det og har noget til overs som ikke skal bruges. http://www.pandurohobby.dk/Catalogue/40-Sy-Strik/4030-Snore-Band/403010-Flojl/1/360116-Flojlsband-selvklabende-sort
 2. Super. tusind tak for hjælpen.
 3. Hej. Er der nogen af jer herinde der evt. har en skabelon eller ved hvordan man kan lave papirs pomponer som disse? http://www.bk-shoppen.dk/products/papir-pompom
 4. Det er super nemt at bruge. Jeg har købt dem ved Panduro hobby til 65kr for 6 stave.
 5. Ej hvor lyder det bare som et fantastisk bryllup og rigtig flotte billeder, glæder mig bare endnu mere til det bliver min tur næste år. Må jeg have lov at spørger hvor du fik lagt makeup og sat hår henne?
 6. Vi har kontaktet kommunen, men der er vi blevet henvendt til rådhuset. Borgmesteren vil ikke vie andre steder desværre. Vil jeg da lige prøve og kigge på, tak for hjælpen Påskesen.
 7. Hjælp. Da kæresten og jeg skal giftes her til sommer mangler vi en der vil vie os på stranden nær Vejle, så vil høre om der nogen af jer, der ved om der er en i Vejle der har lov til at vie på stranden? Samtidig vil jeg høre om der er nogen der kender en stylist/frisør/makeup artist der kører ud eller bare som kan anbefales, alt har interresse da jeg ikke rigtig kender nogen, helst ikke alt for dyrer. Håber der er nogen der kan hjælpe mig.