CecilieJ

Medlem
 • Content count

  535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CecilieJ last won the day on September 17 2011

CecilieJ had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About CecilieJ

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 09/14/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  08.10.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  København
 1. Hejsa - og undskyld jeg først svarer nu. Efter bryllup kommer jo baby, så jeg har lige haft hovedet et andet sted:) Jeg gav vidst 2.800 kr. for hår og make-up- Dyrt, men det hele værd, og jeg fik masser af komplimenter på det hele dagen (og efter). Mange tak - jeg bliver virkelig glad over, at der er nogen, der stadig læser med. Dejligt at blive mindet om den skønne dag indimellem. Vi får stadig mange komplimenter fra festen, gæsterne synes virkelig vi havde gjort en indsats for, at de skulle have en god aften og at det hele var i vores ånd. Det er skønt at høre, og jeg er stadig vildt glad for den måde vi valgte at fejre dagen på. Nu går jeg ud fra at I 2 også skal giftes? I så fald, rigtigt meget pøjpøj med en fantastisk dag:)
 2. Tak:) Ja, det var perfekt. Utroligt at det nu er halvanden måned siden! Søde Louisevibe. Tak:) Det er så skønt at se tilbage på dagen og hvordan det hele bare gik op i en højere enhed. Og ja, totalt streetcredit til kagesvigerinden. Hej Lea. Nårh, hvor er du sød. Jeg er glad for at du har fundet tid til at læse beretningen. Der er jo også et tillykke til jer:) Jeg håber I har et rigtigt skønt allesammen. Jeg regner ikke med at være ret meget på BK fremover, så hvis jeg ikke render ind i dig igen, så held og lykke med bryllup, børn, kærlighed, ægteskab og al den glæde som I går i møde. Kæmpe knus Cecilie Tak Mette. Godt du fandt tiden. Jeg er så glad når nogen gider læse om vores store dag - den var VIRKELIG fantastisk. Det er som om livet for en ekstra dimension, når det går op for en hvor mange skønne mennesker man har omkring sig. For vildt at være i centrum en hel dag i blandt de gæster - det er sgu lykke.
 3. Tak! Ja, hvem skulle have troet at jeg endte i en tyl-eksplosion. Bryllup gør altså et eller andet ved én. Ja, ikk? Hun er simpelthen for vild! Jeg havde sagt, at så længe det ikke var en drømmekage fra en AMO-pose, havde hun helt frit slag, og at vi ikke kunne blive skuffede; var bare glade for at hun ville bage. Og så laver hun den dér? Respekt!!!
 4. er næsten færdig med beretning

  1. Mannie

   Mannie

   Nej nej det må ikke være slut!

 5. God stemning i baren (gæsterne rykkede af sig selv ind til hanerne og agerede glimrende bartendere)
 6. Min veninde dansede VILDT, og jeg var vældigt underholdt, men måtte altså opgive at følge med til sidst
 7. Sjov dans og fællesdans
 8. Stemningsbillede-spam:
 9. FEST OG BALLADE! Derefter var der fri leg, fri dans, frit fjol, fri sammenkomst og masser af fri ballade. Dansegulvet blev flittigt brugt, og selvom jeg havde sagt til DJ’en, at vi ikke gad at høre Nik og Jay og Rasmus Seebach, måtte vi bøje os for masserne to gange Propsne blev brugt lidt, baren blev brugt flittigt, og nogle endte endda til efterfest i en lejlighed indtil klokken 8 om morgenen. Familie og venner i en stor blanding. Masser af kys, kram, sjov, dans, skål og dejlige billeder.
 10. Men DET var de, så jeg hev op i kjolen og viste kniven frem… … …Morten tog den, og sammen skar vi kagen for. Men SE lige den kage! Er den ikke for vild? Det er min svoger Mikkels kæreste som har lavet den. Hendes første festkage nogensinde. Hun er så vild!!! Den var suveræn og gudesmuk. Well, vi gav hinanden kage og jeg bakkede ud for ikke at skulle stå og servere ;) Og så fik gæsterne ellers kage.
 11. Jeg havde taget mit ekstra strømpebånd på (min dykkerkniv), og da bryllupskagen blev kørt ud, lånte jeg mikrofonen, og spurgte skuffet om folket virkelig ikke var interesseret i at se mit strømpebånd.
 12. Bryllupskage - Galapagos Da vi var ved at have plads i maven igen, præsenterede Galapagos bryllupskagen. Det var Mortens ven Thomas, og min bedste ven Claus som havde slået sig sammen. De læste traditionen om bryllupskagen op i forskudte sætninger. Thomas læste på norsk, uden at de havde aftalt det, så det blev det fedeste miks af norsk og dansk på skift midt i sætningerne. Svært at forklare, men det var helt Keld og Dirks’sk og jeg var færdig af grin. Claus og jeg har en særligt underforstået plat humor, som bare giver sådan nogle platheder en ekstra dimension.
 13. …men jeg kastede den lige op i loftet OG spildte øl! Det forhindrede dog ikke min søster og et par andre i at kaste sig efter buketten…
 14. Brudebuket Jeg havde jo fået en ekstra brudebuket fra min kusine, da originalen skulle ligge på mine morforældres gravsted. Der blev stillet op til, at jeg skulle kaste ekstrabuketten….
 15. Dansegulvet fyldes