Mannie

Medlem
 • Content count

  1,377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mannie last won the day on October 17 2012

Mannie had the most liked content!

Community Reputation

87 Excellent

About Mannie

 • Rank
  En lykkelig gift kvinde
 • Birthday 10/14/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  05.05.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Middelfart

Recent Profile Visitors

19,220 profile views
 1. Her var tidligere et billede, men har slettet det igen, da denne beretning nok aldrig bliver færdiggjort. Beklager piger!
 2. Du kan meget simpelt gøre størrelsen mindre i paint. Selvom det selvfølgelig tager lidt tid da du skal tage hvert billede enkeltvis. Men åbn billedet i paint, tryk på størrelse og gør den så mindre med f.eks 50% Men kan også i Windows photofremviser, men kan ikke præcis huske hvordan.
 3. .

  Det var da på tide søde! Og tillykke med bryllupsdagen ;) Jeg rumsterer stadig herinde i ny og næh
 4. De sagde ja!!!
 5. Så er det i morgen Trine pigen! Kan love dig at tiden frem til kirken vil snegle sig afsted! Og derefter så sættes der turbo på lortet og man kan slet ikke følge med! Jeg smækker kameraet til opladning i morgen formiddag så det er helt fuldt og klart til den store dag!
 6. Det blir koldt! Brrr ;) Men håber da at det holder tørt
 7. Så er der en uge tilbage :D Er du klar?
 8. Har du husket at bestille godt vejr? ;)
 9. Har et års bryllupsdag

 10. Det var en skide hyggelig dag! Jeg kan godt mærke trætheden i dag også ;) Håber også du er ramt, bare en smule ;) og din h2b ligeså :p
 11. Jaae trine det er lige om lidt!!! Og du kan roligt glæde dig til din PA den bliver FAB!!!!
 12. Jaaah , har tænkt på det. :/ tror jeg tager et ektra par med til ham, så han evt. kan skifte. :/ Vi skulle jo nærmest ha ekstra af alt med :(/> altså strømper og slips - ja okay (selvom slips altså ikke er billige!!!) men snørrebånd og boxer, der blev jeg sq sur! Nok det der har ødelagt dagen mest, her efterfølgende.... Jeg skal nok forsøge at få folk til at opføre sig proper, så ikke de klipper alt! Men kan selvfølgelig ikke love noget.... Undskyld jeg blander mig i noget der lyder internt. Men hold op hvor lyder det da også bare SKIDE irriterende at det skal gå over gevind med det klippere. Og så vil jeg tilføje, at med de boksere du har fået lavet til ham, synes jeg godt man kan bede toastmasteren (hvis man har sådan én) sige, at overdrevet klipperi frabedes, så de måske holder sig til sokkerne og et billigt slips -ligesom nogle køber riveslør. Jaa det er fordi jeg deltog i Mannies bryllup, og der var nogle som mente at alt nærmest skulle sklippes. MEGET respektløst..... :/ så håber ikke de gør det den dag. og ellers satser jeg på Mannie hjælper med at holde saksen lidt i ro. :kiss:/> Jaaah , har tænkt på det. :/ tror jeg tager et ektra par med til ham, så han evt. kan skifte. :/ Vi skulle jo nærmest ha ekstra af alt med :(/> altså strømper og slips - ja okay (selvom slips altså ikke er billige!!!) men snørrebånd og boxer, der blev jeg sq sur! Nok det der har ødelagt dagen mest, her efterfølgende.... Jeg skal nok forsøge at få folk til at opføre sig proper, så ikke de klipper alt! Men kan selvfølgelig ikke love noget.... Undskyld jeg blander mig i noget der lyder internt. Men hold op hvor lyder det da også bare SKIDE irriterende at det skal gå over gevind med det klippere. Og så vil jeg tilføje, at med de boksere du har fået lavet til ham, synes jeg godt man kan bede toastmasteren (hvis man har sådan én) sige, at overdrevet klipperi frabedes, så de måske holder sig til sokkerne og et billigt slips -ligesom nogle køber riveslør. Ja det er lidt internt men som Trine forklarer så deltog hende og manden i vores bryllup, og vidnede da en "veninde" (min mands veninde, ikke på nogen måde min!) gik totalt amok med en saks og ja det var meget respektløst og ødelagde resten af festen for min mand, da hans boxer konstant faldt ned fordi elastikken var blevet klippet (dyre D&G) og han kunne ikke ha sko på fordi snørrebåndet var klippet (hans konfirmationssko i øvrigt, som nu er udstyret med skrigende pink snørrebånd i provokation)