jeskris

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About jeskris

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  18.08.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Mand
 1. Sidste år var vi til bryllup den 1. oktober. Det var simpelthen så varmt at der ikke var én herre tilbage med jakken på da klokken blev 20. Så det kan godt lade sig gøre med godt vejr sidst i september, men der gives sjældent garantier
 2. Vi glemte datoen for vores bryllup på vores invitation. Ligeledes glemte vi linket til den hjemmeside vi havde lavet i den mail vi sendte til alle gæsterne. Det kan ske for de bedste, og det lod vi os nu ikke gå på af.
 3. Vores ringe i sølv kostede 1800. Desværre viste det sig vist at være en fejl at købe sølv ringe da de mildest talt blev noget grimme at se på efter kun at have været brugt i 12 dage på vores bryllupsrejse. Efter en tur i kogende vand ilagt sølvpapir og salt er de blevet noget pænere at se på igen. men vi er stort set blevet enige om at vi forærer hinanden et par nye i bryllypsdagsgave på et eller andet tidspunkt. Så der ender vi nok med Titanium
 4. Præcis I DK er vi nødt til at regne med at vejret kan drille, så der er ikke andet for end at håbe det bedste, og i dit tilfælde viste det sig jo goså at der ikke var noget at være nervøs for.
 5. Playlisten laves på den computer hvorpå du har Spotify installeret, således at du har et offline bibliotek på dit spotify program, så du så kan afspille når du ikke er på nettet. Det kan ikek lade sig gøre at lægge det på en USB pind og give det til brormand. I så fald havde man jo en uudtømmelig musikbutik man bare kunne dele ud af, og så tror jeg Spotify folkene ville blive kede af det.
 6. Jeg har selv købt 2 skjorter på iTailor og kvaliteten har der ikke været en finger at sætte på. Den første var dog for kort, så den kunne knapt nå ned i bukserne, men det fandt jeg senere ud af var min egeh skyld da jeg ikke havde målt mig selv rigtigt. Hvis ikke jeg havde fundet mit drømmejakkesæt her i Svendborg, så var min plan fra starten at jeg ville bestille mit tøj derfra. Jeg har også 2 slips fra iTailor som også er i en super kvalitet. Min konklusion må være at jeg ikke ville være bange for at bestille et jakkesæt. Kvaliteten af syningerne er der i hvert falt ikke noget i vejen med, og stoffet er også i ganske glimrende kvalitet (for skjortestof i hvert fald) Hvis det ender med at blive en iTailor model, så vil jeg iogså rigtig gerne vide om det er iorden, for så kunne jeg godt finde på at bestille et sæt, blot for at have et ægte skræddersyte jakkesæt.
 7. Jeg holder på nummer 7, men nu skal jeg jo også giftes med ejeren
 8. At gommen skal have klippet sokkerne kan jeg forstå da det jo er en gammel dansk tradition så han ikke gør sine hoser grønne hos andre piger efter at han er blevet gift. Men at man så sidenhen har fundet på at slips, boxershorts, butterfly og andet og skal klippes i stykker finder jeg meget underligt. Hvem har dog i sin tid fundet på at det skal være en tradition? Folk der syntes at det er fornøjeligt at ødelægge andre folks tøj? Personligt er jeg ligeglad med om mine sokker bliver klippet i stykker. De er alligevel indkøbt til lejligheden og med påskriften "Groom" kan de jo alligevel kun bruges den ene dag. Men jeg ville blive noget træt af at få klippet i alt muligt andet da slipset er skræddersyet og boxershorts´ne gerne skulle kunne bruges sidenhen. Jeg tror også at stort set alle vil respektere det, men kan dog være nervøs for et par stykker.
 9. Hos os er det forloveren (min bror) der står for del del af arrangementet. men jeg vil nok sekundet før vi går ud af døren spørge om han har husket dem.
 10. Vi har lavet vores hos 123hjemmeside. Det var der ikke de store ben i
 11. Den lokale tøjpusher i Svendborg havde et Tommy Hilfiger jakkesæt jeg er overbevist om jeg bliver et lykkeligere menneske af at eje. Så det blev indkøbt før jeg ændrede mening. Med hensyn til prisen, så kostede det 5000 inklusiv en skjorte fra Stenström i ægyptisk bumuld.
 12. De er fine :-) Hvor er de fra? Undskyld mit meget sene svar. De er herfra: www.fredberg.dk Vi købte dem på bryllupsmessen i Århus tidligere på året.
 13. Sådan ser vores ud. Sølv med 14 karat forgyldte riller og en brilliant i hendes
 14. Det kommer svært an på om de skal svæve. Hvis de skal, så er helium eller brint nødvendigt. Hvis ikke, så er det bare at trutte munden og puste til. By the way, så er brint mega brandfarligt, så det er nok en dum ide.
 15. Vi skal begge have vielsessring på. Personligt glæder jeg mig til at blive medlem af den klub af mænd med vielsesring på, så akn man gå og flashe at "Hey, der er en der holder så meget af mig at hun ville giftes med mig"