Mannie

Medlem
 • Content count

  1,377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Mannie

 1. hej bliver logget af hver gang jeg går ind under "forum" iiiihj.
 2. Har ikke været på bryllupsklar en periode (nogle måneder?) og nu er størstedelen af alle de tråde jeg har skrevet i/startet væk. Bl.a. Min egen bryllupsplanlægning og beretning?
 3. Ja det skal nok passe. Stoppede jo med at være så aktiv herinde efter jeg blev gift ;) (der var der vist en anden side som var mere spændende :p ) Men godt at få svar på hvorfor de er blevet væk tak!
 4. Sådan ser min oversigt ud
 5. Mente ikke trådene er forsvundet, men de er væk fra min oversigt under "mine indlæg"
 6. Her var tidligere et billede, men har slettet det igen, da denne beretning nok aldrig bliver færdiggjort. Beklager piger!
 7. Du kan meget simpelt gøre størrelsen mindre i paint. Selvom det selvfølgelig tager lidt tid da du skal tage hvert billede enkeltvis. Men åbn billedet i paint, tryk på størrelse og gør den så mindre med f.eks 50% Men kan også i Windows photofremviser, men kan ikke præcis huske hvordan.
 8. Det var da på tide søde! Og tillykke med bryllupsdagen ;) Jeg rumsterer stadig herinde i ny og næh
 9. Har et års bryllupsdag

 10. Hvor er det bare et helt fuldendt eventyr og et fantastisk et af slagsen! Og det sidste lokationsbillede : hold nu kæft nogle flotte øjne du har!
 11. Kæreste Lene, sikke et fantastisk bryllup i har haft jer. I ser så smukke ud og dagen virker til at være lige i jeres ånd, fyldt med sjov og kærlighed.
 12. Det er sørgeligt og skønt på en og samme tid at din beretning nu er slut. Synes det er en af de smukkeste og mest livsbekræftende beretninger der er herinde! Og kærligheden lyser ud af jer! man kan virkelig se på billederne at de ikke er spor opstillede men at det er sådan i er! og at kærligheden er ægte. Håber at se dig på søster-bk! Tak fordi du delte
 13. Eeej her troede jeg lige du for længst var færdig! Har jo syltet jer lidt herinde, men du er da godt nok lidt sløv i betrækket
 14. Altså selvom jeg ikke hænger ud herinde så ofte som jeg gjorde i starten af året, så er jeg her stadig, og glæder mig til at læse mere
 15. På trods af at jeg dårligt kan holde øjnene åbne, vil jeg begynde en lille bitte smule, med et par enkelte billeder. Så må beskrivelsen og hele historien bag komme senere. En spændt og glad gom + forlover, inden vielsen Æresport ved min mor Bruden, efter kagen, inden middagen Min lille charmetrold af en fætter og mig Og der var selvfølgelig også kysserunder
 16. Maldiverne, i 14 dage! Fik altså ø-kuller, og ville bare HJEM til sidst. øen var 1200 m lang og 500 m bred ca. så der var altså ikke meget bevægelsesfrihed!
 17. så er der billeder fra bryllupsrejsen i min berretning!

 18. Undervandsbilleder: vores dykkerinstruktør havde et itui til et digitalkamera så han kunne have det med under vand. Det var dejligt at få billeder af nogle af de skønne dyr man så under vandet. her en dragefisk, som egentlig er giftige, men kun hvis de føler sig truet. derudover svømmede jeg med en skildpade på ca en meter i diameter. så tonsvis af klovnefisk, pappegøjefisk og alle mulige andre fantastiske flotte, farverige fisk.
 19. en koral-haj. var nok ikke mere end en halv meter, men den svømmede 1 meter fra stranden. og vores dykkerteam
 20. synes det er et fedt billede: og så legede vi med solen:
 21. øen var ikke så stor, så billederne er nok meget det samme. på den ene side (aner ikke hvad der er op og ned!) tror det var nordsiden, Var der an sand-tange som man kunne gå ud på, nærmest uden at få våde tæer, ved lavvande.
 22. og min tæskelækre strand-løve!
 23. de lokale klatrede op i træerne og hentede kokosnødder til de gæster der ville ha, men helt ærligt var de ikke særlig behagelige, da de jo har hængt i varmen hele dagen - og varm kokosmælk er ikke lige mig. de skar toppen af med en brødkniv - det så så sjovt ud!