Natasja Maja

Medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Natasja Maja

 1. Er der nogen der ved hvordan man får blomsterne til at blive under vandet uden at at have alt for meget krims krams på bunden. Vil gerne have vaser med callaliljer under vand.
 2. Jeg har været så heldig at jeg har fået lov til at være med til at bestille min brudebuket. Vores tema er sort/hvid og min buket skal består af hvide callaer med et par enkelte sorte. Min plan var så at få sort bånd rundt om buketten, men blev kraftigt frarådet det af blomsterdamen. Hun sagde at det sorte bånd smitter af i hånden når man sveder og jeg derfor ville ende med sorte fingre på kjolen. Er der nogen der oplevet det, og hvad er jeres erfaring med farvet bånd? Hilsen Natasja Maja
 3. Det er lige præcis også derfor jeg gerne vil have sort bånd. Tror jeg sender manden afsted med beskeden om at båndet skal være sort..
 4. Hej, så lige at du overvejer theilgaarden som feststed. Vi skal holde vores bryllup dernede, dog har vi valgt lokalet med totalservice og skal af med 845 pr. Kuvert inkl. 4 timers fri bar efter maden. Til maden er øl, vin og vand. Martin der har stedet er rigtig rar at snakke med og vi kan nærmest få det lige som vi vil ha det.
 5. Hej, jeg er vild med din gæstebog, men er bestemt ikke en haj til at sætte det op som du har gjort. Er det mulig at jeg må låne den fil du har brugt til bogen? msnmc@hotmail.com Hilsen Natasja
 6. Den løsning vil jeg klart overveje, kan nemlig godt lide ideen om at det er helt enklet unden dekorationssten.