Trinemor87

Medlem
 • Content count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Trinemor87

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  18.10.2014
 1. Er der nogen herinde der har erfaringer med at have ceiling Drapes ? Altså stof hængende i loftet med sådan en bølget effekt?
 2. Vi har selv to børn på 4 og 2 når vi skal giftes. I starten tænkte vi at børnene da helt sikkert skulle være med til vores store dag, men nu er vi så nået frem til at de (og andres børn) kun skal med til kirke og reception. Jeg tror ikke at så små børn overhovedet vil hygge sig en så lang aften, med mad der først bliver serveret omkring deres normale sengetid, lange taler mv... Vi har, som din søster, heller ikke haft børnene passet særlig meget. Max. En overnatning og kun hos min mor eller min søster. Men vi løser det således at min mors veninde passer børnene i enten vores eget hjem eller i mine forældres hjem så de kender omgivelserne rigtig godt. Vi sørger for at der kan laves livretten til aftensmad, der sørges for slik og en ny tegnefilm.. Desuden sørger for for at børnene for set min mors veninde meget de kommende pr måneder, så de er trygge ved hende... I kunne evt foreslå en lign. løsning, og hvis det bare ikke er muligt, så må de jo blive hjemme... For i bestemmer... Jeg syntes ikke at man kan tillade sig at sige at man ikke må have sit barn med hvis det bliver ammet eller er spæd.. Men et barn på 2 kan godt have en aften uden mor- især til sådan en aften, hvor de vil blive trætte...
 3. Vi havde fra starten aftalt at vi ville bruge max 60.000 kr. på brylluppet. Da vi så kom ud og så på steder og lavede en hurtig udredning blev vi hurtige enige om at hvis det kostede 70.000 kr, så kostede det det. Men med et mere udvidet excel-regneark (med ALLE store og især små udgifter) så vi hurtigt at det ville løbe op i 90.000 excl. bryllupsrejse (beløbene var sat realistisk i den højere ende). Vi fandt et lokale til 2000 kr for en weekend og en bekendt kok tilbød at hans cateringfirma kunne stå for maden for billigere penge, desuden kan vi låne hvide duge gratis, stof til bordløbere køber vi i Ikea til 12 kr meteren, og få professionelle tjenere til 130 kr i timen, drikkevarerne køber vi i tyskland, brudekjolen har jeg fået af min mor, jakkesættet fandt vi i weekenden på udsalg, skoene ligeså, ringene blev også billigere og invitationerne. Blomsterpigens kjole har vi lånt af en en der blev gift sidste år. Vi har fundet en god fotograf til 6500 kr og en dj - så der mangler intet! Og lige nu ser det ud til at vi er på et beløb omkring 45.000 kr. for 70 personer til festen og 120 til receptionen (hvor der serveres kage og boblevand). Det har kunne lade sig gøre ved at vælge at spare på nogle poster - så som invitationerne - istedet for at kaste sig ud i dyre DIY projekter eller endnu dyrere invitationer online, bliver det vistaprint til 350 kr. Blomsterdekorationerne laver vi selv - vi har købt nogle flotte vaser i Føtex til 25 kr stk. og så sætter vi flotte forårsblomster deri. ca 75kr pr dekoration istedet for 300-350 kr. pr stk, som er de mindste tilbud vi har fået fra blomsterforretninger. Så det er i vores budget virkelig sjovt at se, hvor meget 'mange bække små' kan løbe op... :-)
 4. Prøv og tjek Bornholmsk Mad. Ejeren og kokken Michael Thorsen har vores varmeste anbefalinger
 5. Jeg ville også vælge hvide servietter. Jeg tror kun det er jer der ligger mærke til farven ikke matcher i invitationerne medmindre i gør folk opmærksomme på at de ikke lige passer i farvetemaet. Jeg tror helt ærligt at folk selvfølgelig syntes det er dejligt og hyggeligt med en invitation men så tror jeg heller ikke at de ligger mere i det. Bum på køleskabet med den og så tager vi den ned på dagen så vi lige kan finde stedet. Det med armt invitationen ikke matcher ville jeg ikke ligge meget tanke i - hverken som brud eller gæst :-) kan du evt pynte favorboksene med en blå/ hvid sløjfe så de passer lidt bedre ind?
 6. Nå ja- fotograf og dj er også booket :-)
 7. Vi skal giftes D.18/4-2014. Jeg føler selv at vi er godt med:-) Kirken er booket. Sognegården til reception er booket. Kjolen og slør er købt, sko og andet tilbehør mangler stadig. Bryllupskørsel er forhåbentlig også på plads- det er et militært køretøj som h2b skal skaffe fra arbejdet :-) Lokalet er booket - 2000kr. for hele weekenden. Et lyst, stort og nyt lokale på Amager. Kok og tjenere er booket fra Bornholmsk Mad.dk - vi kender kokken og ved maden blir fantastisk! Tjenere til tallerken servering er også ordnet derfra. Vi blir omkring 70 personer til festen, så buffet blir det ikke. Duge og stofservietter låner vi også fra kokken. Bordløber er fundet i Ikeas stofafdeling. Den skal lige måles op og klippes til. Blomster bliver nok noget simpelt og billigt i sæsonens farver Invitationer er næsten færdige - de blir bestilt fra Vistaprint.dk Kagen er endnu ikke bestilt - vi håber at indhente et godt tilbud på Bryllupsmessen til januar. H2b mangler sit tøj og det gør mine datter og søn også. Ringene er købt og vi venter på at vi kan hente dem med indgravering :-) Mon der er noget man ikke har taget højde for? :-)
 8. Vent vent vent!
 9. Jeg kan egentlig ikke rigtigt forstå dilemmaet, for gæsterne ved vel hvem der er bruden. Måske de endda vil se det som en flot ting at du gjorde hende en del af det med den hvide kjole (som de kongelige med Kate og pippa som begge bar hvid til brylluppet). Men hvis du skaber en negativ stemning omkring det til jeres venner/kommende gæster så BLIVER det et samtaleenme til festen. Så lad det da ligge og lad som om det er en del af planen. Værre er det altså heller ikke, når folk jo udemærket ved hvem der er bruden. Det er jeres kærlighed der hyldes den dag - da ikke jeres tøj ..
 10. Taget i betragtning at hun er goth så skal i da være glade for at hun har skænket tøjvalget en tanke, og fundet noget som er pænt men stadig afspejler hende. Jeg syntes kjolen er rigtig fin
 11. Hej kommende brude. Bare et spørgsmål af ren nysgerrighed. Skifter i kjole, i så fald. Hvorfor og til hvad? :-)
 12. I bog og Ide. Billigt og en masse forskillige tykkelser og former
 13. Ej hvor fint- det er en fin måde at gemme sin buket på :-)
 14. Helt sikkert en god ide at spørge hvad ekstra-timer koster. Vi startede med at overveje et sted hvor det kostede 5000 kr. ekstra pr. time! Det var for meget for os, da vi ikke havde lyst til at lukke festen kl. 02.00, hvis der var godt gang i festlighederne Desuden kunne det være en god ide at hører hvordan en evt. toastmaster kommer i kontakt med køkkenet, så han bedre kan koordinere taler og indslag med maden. Det ved jeg ihvertfald at vores toastmaster har efterlyst, da han tidligere har været toastmaster til et bryllup hvor det slet ikke var muligt at komme i kontakt med køkkenet og så passede det jo selvfølgelig med at isdesserten blev serveret samtidig med gommens lange tale
 15. Sikke en fin ide, hvad kostede det?