Helle M

Medlem
 • Content count

  379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Helle M last won the day on June 11 2013

Helle M had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About Helle M

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 09/04/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  27.08.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Randers
 1. Jo man nu købe dem færdige Men det har nu været sjovt at se hvor mange der lavet dem til deres egne❤️❤️. Det er jo en grund til stadig selv at lave dem. Glæder mig over at se forhåbentlig endnu flere. Selv her snart 4 år efter mit bryllup❤️
 2. Her er vores kage. Jeg lavede den selv. Meget enkel, chokoladekage bunde, en mandel/vanille bund med hindbær mousse imellem overtrukket med marcipan.
 3. Vi blev gift d. 27/8-11. Jeg blev gift i en panayotis kjole. Fantastisk kjole og dag. Vil da lige dele den med jer♡♡♡♡
 4. Åååååååååh, de er fine. Den første jeg har set med kjole. Fantastisk.
 5. Du, ser såååå smuk ud i din kjole. Læser spændt med i din beretning, skøn start. Glæder mig til mere. måtte lige læse min egen beretning igennem. ..hihi. åh, så skønt at blive taget tilbage.
 6. F5 F5 F5 ♥♥♥♥♥♥♥♥ venter spændt.
 7. Wauw......tænk, at du har læst begge tråde ;-) tak for det. Ja, dagen står meget tydeligt hos os. På vores 2 års bryllupsdag var vi tilbage på hotel Amerika , hvor bryllupet blev holdt og spise. Sååååååå lækkert. Ja, det er en kamp, som fyldte meget og som var hård. men nu er vi så lykkelige med vores snart to børn.
 8. Hvor er de fine :-)
 9. Med alle dem som er hoppet ;-) med på ideen........så må der da være nogle billeder ;-)
 10. Kan livet blive bedre :-D Først drømme hus - så drømme bryllup - så fik vi vores drømme pige (ivf behandling) og nu venter vi en lille drøm mere, EN DRENG på den helt naturlige måde. Livet er FANTASTISK.
 11. Dejligt at nogen stadigvæk læser om vores skønne dag. Tak for de søde ord. Jeg logger også nogen gange ind for bare lige at blive taget tilbage til den dag.
 12. Jubiiiii, du lagde den op igen...... Tusind tak. Hvor er den altså bare smuk. Den er utrolig elegant og klær dig perfekt :-D :-D Din mands tøj er spot on og i kommer til at passe så godt sammen. Jeg er såååååååååå misundelig, jeg ville gerne giftes igen. Det er sådan en magisk dag. Hvor skal I giftes henne? Kristrup kirke eller?
 13. Øøøøøv, jeg nåede ikke at se din kjole.
 14. Jeg vil også sige nr 2, når den bliver rettet til . jeg blev selv gift i den kjole og derfor ved jeg at den er sååååååå skøn at have på og man får en rigtig flot figur.
 15. Søger "min" kjole....tjek lige min tråd under brudekjole snak og hjælp mig..