Helle M

Medlem
 • Content count

  379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Helle M

 1. Vi har ikke fået den topfigur vi havde bestilt......MEN, så kom jeg på iden med hoptimisterne. Vi har givet herren charise rød butterfly på, det skal H2B nemlig have på. Tophat skal han ikke, men den gør lidt ekstra. Pigen har fået slør på, så er hun klar. Hatten, har jeg købt færdig i en hobby forretning til 5 kr. Butterflyen, har jeg selv bukket af et lille stykke silke bånd og noget dobbelt klæbende tape. Sløret har jeg jo bare klippet i den længe og form jeg ønskede. "Diademet" er også fra hobby forretningen, det er noget til at sætte omkring en perle, jeg har mast den flad så passede til hendes hoved og sat det fast med dobbelt klæbende tape. Håber i synes om dem :-)
 2. Jo man nu købe dem færdige Men det har nu været sjovt at se hvor mange der lavet dem til deres egne❤️❤️. Det er jo en grund til stadig selv at lave dem. Glæder mig over at se forhåbentlig endnu flere. Selv her snart 4 år efter mit bryllup❤️
 3. Her er vores kage. Jeg lavede den selv. Meget enkel, chokoladekage bunde, en mandel/vanille bund med hindbær mousse imellem overtrukket med marcipan.
 4. Vi blev gift d. 27/8-11. Jeg blev gift i en panayotis kjole. Fantastisk kjole og dag. Vil da lige dele den med jer♡♡♡♡
 5. Åååååååååh, de er fine. Den første jeg har set med kjole. Fantastisk.
 6. Du, ser såååå smuk ud i din kjole. Læser spændt med i din beretning, skøn start. Glæder mig til mere. måtte lige læse min egen beretning igennem. ..hihi. åh, så skønt at blive taget tilbage.
 7. F5 F5 F5 ♥♥♥♥♥♥♥♥ venter spændt.
 8. Nu er det endelig blevet min tur til at berette om vores fantastiske bryllupsdag.
 9. Wauw......tænk, at du har læst begge tråde ;-) tak for det. Ja, dagen står meget tydeligt hos os. På vores 2 års bryllupsdag var vi tilbage på hotel Amerika , hvor bryllupet blev holdt og spise. Sååååååå lækkert. Ja, det er en kamp, som fyldte meget og som var hård. men nu er vi så lykkelige med vores snart to børn.
 10. Hvor er de fine :-)
 11. Med alle dem som er hoppet ;-) med på ideen........så må der da være nogle billeder ;-)
 12. Kan livet blive bedre :-D Først drømme hus - så drømme bryllup - så fik vi vores drømme pige (ivf behandling) og nu venter vi en lille drøm mere, EN DRENG på den helt naturlige måde. Livet er FANTASTISK.
 13. Dejligt at nogen stadigvæk læser om vores skønne dag. Tak for de søde ord. Jeg logger også nogen gange ind for bare lige at blive taget tilbage til den dag.
 14. Jeg blev gift d. 27 august 2011 i en smuk panayotis kjole. Jeg solgte den til mightystar efterfølgende, som nu har solgt den videre. Hun har vidst solgt den til en herinde fra. Det var lidt min drøm at følge min smukke kjole da jeg solgte den. Se den gå ned af kirkegulvet igen. Nu kan det jo være at det er en der ikke vil vise billeder af sin kjole herinde......men en pm i min indbakke. Ååååh, vil så gerne se den på en smuk brud igen. Håber at jeg finder den. Mvh Helle Jeg er på fra iPad, så jeg kan ikke ligge billede op. Men gør det lige så snart jeg kommer til en computer. Men den kan ses i både planlægning og beretning.
 15. Jeg vil også sige nr 2, når den bliver rettet til . jeg blev selv gift i den kjole og derfor ved jeg at den er sååååååå skøn at have på og man får en rigtig flot figur.
 16. Søger "min" kjole....tjek lige min tråd under brudekjole snak og hjælp mig..

 17. Mit hårsmykke købte jeg herinde af en anden brud. men jeg mener det kan købes på etsy.com. ellers send pm til Misslena hun ved det i hvert fald hun havde det samme på bare i sølv.
 18. Jeg blev også gift i en panayotis kjole. Kæmpe stor kjole. Synes overhovedet ikke min mand forsvandt. Men du kan se den i min beretning :-)
 19. Tænk at der snart er gået et år siden vi blev gift. Vi har fået den dejligste datter for 10 uger siden. D. 3 juni, Astrid skal hun hedde. I får lige et par billeder. dem i sort/hvid er taget af Medine, fra "little angles by medine" der er hun 4 dage gammel.
 20. Jeg lavede en lille plade af hvid fondant som de blev sat på, ovenpå den hvide marcipan. Der er filt under bunden på hoptimisterne. Det kan smitte af. Ikke så lækkert hvis man har tænkt sig at gemme toppen til sin 1års bryllupsdag. Dag vi kom hjem var fondanten lige til at pille af marcipanen. Dog lidt svære af figurerne. Tænk om en uge så skal kagen ud af fryseren. Glæder mig så meget til at smage den, håber den tager os tilbage til en helt fantastisk dag, 27 aug. 2011
 21. Jeg har brugt meget tid på, at kigge de forskellige ideer til gæstebøger igennem herinde. Men vores egen fotobog fra vores ferie i egypten gav mig ideen. Så jeg gik på www.myphotobook.dk Valgte en lille størrelse bog 21X21 cm Valgte de billeder af os sammen. Et på hver side. Ideen er så, at vores gæster kan vælge hvad billede de har lyst til, at skrive ud for. (bagefter har jeg også tænkt på, at man kunne lave den med billeder af alle gæsterne, så kan de skrive ud for deres eget billede.) Husk at købe en overhead tus, så er i sikker på at teksten ikke gratter. Personligt syntes jeg det er en god ide, at bruge en fotobog, da det gør den mere personlig og hyggeligere at kigge igennem efterfølgende. Her er det færdige resultat
 22. Husk billeder ;-)
 23. Tak, Mille. Dejligt at se dig tilbage aktiv på bk igen. Tiden løber stærkt nu, tik tak tik tak. Snart er det jer.
 24. Tusinde tak Nynne. Jeg er glad for at høre at vores dag har rørt dig. Det var også en smuk dag. Vi snakkede meget om, både under og efter at der ikke var noget vi ville ændre, overhovedet. Det var for os, den perfekte dag. Med smil, regn, tårer og grin. Plus en masse kærlighed i luften. Ja, og nu venter vi på bettepigen melder sin ankomst inden for senest de næste 6 uger(incl, tiden man kan gå over.) Hendes værelse er næsten færdig, hvilket er rart, for hun er ved at være lidt tung med hendes 2500 gr, at stå på en stige med. Men Jørgen passer godt på os og støtter og holder mig. Det må virkelig se sjovt ud. Plus at jeg render rundt i hans arbejdstrøje og fylder den godt ud.....hahahahahahaha.