David+Mai

Medlem
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About David+Mai

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 07/31/1991

Profile Information

 • Vielses dato
  30.07.2011
 • Type vielse
  Toreby Kirke.
 • Lokation
  Motorcykel - Bryllup.
 1. Wow - der er ikke så lang tid til Lørdag - hvor den store dag er :D

 2. 1 uge til 20 års fødselsdag og 6 dage til bryllupperet :D

 3. Det er virkelig synd for de brude, som fik ødelagt deres store dag ! Jeg tror faktisk også at Lilly giver pengene retur (: men, ligefrem også at skulle betale en fotograf, er måske for meget at forlange... Jeg skal giftes om 10 dage - og er virkelig nervøs for om min kjole skal gå i stykker. Jeg er en kraftig pige - og håber virkelig ikke at det har en betydning for de stiver som er i kjolen... Jeg tænker hele tiden på, om jeg er en af de uheldige - men det håber jeg selvfølgelig ikke at jeg er ! Men, det er det jo ingen som gør. Jeg håber at min kjole holder hele dagen og ikke at jeg så er den 3, som får ødelagt sin kjole.
 4. Så, får vi besøg af præsten imorgen :)

 5. 14 dage tilbage ! :o - Wow, så begynder tiden at gå hurtigt :) + at David får sin PA idag ! :D Spændt, på at hører om den !

 6. 15 dage tilbage - og har nu fået en rigtig sommerforkølelse ! /: Rigtig dårlig timening !

  1. CecilieJ

   CecilieJ

   Så får du lige en rigtig mor-hilsen herfra:) Kamillethe med lime, honning og ingefær kan forhåbentlig få det til at gå lidt hurtigere over. Jeg synes i hvert fald det virker på mig, når jeg har haft snotkrise inden mine dykkerferier:) God bedring!

  2. Malouski

   Malouski

   Åh du har hele 15 dage. Bedre at det kommer nu end 2 dage før :) Er med på te med honning. Og masser af C-vitaminer. God bedring :)

  3. David+Mai

   David+Mai

   Okay - det må jeg prøve :)

   Tusind tak for rådet !

   Ja, hellere at det kommer nu end, at det sku komme 2 dage før bryllupperet ! :D hehe

 7. Ja, det håber jeg da ihvertfald Jeg har ikke været deroppe og se laden endnu - efter at der har været arbejdsweekend... Så, den er jeg meget spændt på.
 8. Selvfølgelig må du det ! Det er "Hotel - Hvide Hus" i Køge... Jeg håber at det hjalp ! Jeg har et link til deres hjemmeside; http://www.helnan.info/hotel-hvide-hus-koege/dk/om-hotel-hvide-hus-i-koege.aspx
 9. POLTERABEN. Lørdag d. 9 Juli - der fik jeg min polteraben, som jeg havde set frem til i laaaang tid ! Den var ikke speciel vild - men super fantastisk - den var virkelig hyggeligt. Jeg stod op kl. 07.00 - sammen med David, også gik jeg i bad og David lavede lækker morgenmad ! Vi sidder og spiser morgenmad - hvor jeg så ser ud af vores køkkenvindu at det kommer 5 biler Sussi, Birgitte, Mie, Michelle, Denise, Debbie, Christina, Zusanna, Sally, Jette og Pia... Så, viste jeg godt hvad der skulle ske ! Jeg blev kidnappet kl. 08.00 hvor jeg fik sokker, kasket, spænder og morgenkåbe med "Hello Kitty" + make up ! (Jeg kan godt lide Hello Kitty) Så, kørte vi afsted - da vi skulle være i Knuthenborg kl. 08.30 Vi fik rundvisning i Knuthenborg - altså inde i Staldende Vi var hos Lemuerne, Giraferne, Næsehornene og Tigerne ! Det var super fedt ! Bagefter kørte vi til Bandholm havn og spise morgenmad. Så, kørte vi til Nykøbing F - hvor vi selvfølgelig skulle op at gå i gågaden, derefter tog vi ud til min svigerinde, hvor hendes mand havde lavet lækker frokost Vi kørte bagefter til Marielyst, hvor vi skulle til Golf & Fun Park, hvor vi skulle spille minigolf - og kører på Segways ! MEGA SJOVT ! Derefter skulle op til centrum, hvor vi skulle spise på "Larsen's Plads" - virkelig god mad senere på aften blev "Larsen's Plads" lavet om til karaokebar Vi tog en taxa hjem og var hjemme omkring kl. 01.30
 10. Så, fik jeg min polteraben !

 11. Overvejer - stadigvæk om jeg skal holde tale eller ej ? (:

 12. YES ! Skal hente min kjole i Lilly imorgen kl. 13.00 :D <3

 13. TOASTMASTER. Vi har valgt at min kusine, skal være vores toastmaster ! - Hun har også lavet vores invitationer + bordkort. Vi har valgt at købe et bothorn, istede for sådan en klokke. Så, vi tog ned i vores cykelhandel og købte et. Bagefter tog, vi ovre til en bekendt, som har en smykke butik - og hun indgravede så på et lille skilt, som hun så har sat fast ! Op til bryllupperet - har vi valgt at sætte en lilla sløjfe på den ! Den er rigtig sød og meget speciel ! + at den helt sikkert bliver gemt - når vores bryllup er ovre I indgraveringen står der; Mai David 30.07.2011
 14. SPAREGRIS TIL RECEPTION. Jeg har før skrevet i forumet - ang. en sparegris til vores reception... Vi havde/har delte mening omkring den Vi sad en Søndag, og lave så en sparegris - ved at forme noget net og komme noget papmache omkring den ! Så, malede vi den og pyntede den med "Slør og et lilla bånd" Jeg syntes selv at den er blevet meget sød - men jeg er stadigvæk lidt nervøs for, hvad folk siger til den. Ingen af os er specielt kreative - så, man kan godt se at den er "RIGTIG" hjemmelavet - men den har da sin charme.
 15. FESTLOKALE. Så, fik jeg endelig taget nogle billeder af festlokalet ! Sikker et rod indtil videre - og det skal være klar til om 1 månede ! Vi har valgt at holde festen i den motorcykel klub, hvor David kører motorcykel i ! Vi holder Reception inde i deres Klubhus og selve middagen bliver holdt ude i deres kæmpe store lade. Vi skal have fjernet f.eks. det store runde bord, et sæt bussæder - så der er plads til den "hestesko" som vi skal sidde i til middagen. Selvom det ikke bliver ligeså fint som på et slot eller på en herregård ! Så bliver det vores bryllup, i vores vante omgivelser osv. Jeg skal nok sætte et Før/Efter billede ind, når den tid kommer... Indtil videre er det kun et billede, hvordan laden ser ud indtil videre, og I skal ikke få et chok ! Hvis vi skulle have haft "Band" skulle de have spillet på scenen - på det sidste billede, men vi har valgt at spare disse penge og har i stedefor bare en computer med en helt masse musik på.