irskdansk

Medlem
 • Content count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About irskdansk

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Odense/Åsum
 1. Da der var så mange forskellige typer til vores bryllup (fra udlandet, på SU, pensionister) gav vi så mange muligheder som vi kunne. Vi lejede et stort sommerhus til festen i nærheden af hvor vi selv bor. Dem med de største udgifter dvs. dem fra udland, og de nærmeste familie blev tilbud overnatning i huset. Da vi selv skulle overnatte derud, kunne vi tilbyde overnatning i vores eget hus til gæster som vi vist ikke havde råd til hotel, osv. Ellers har jeg været til mange bryllupper hvor i stedet for overnatning i hotellet, havde flere gæster aftalte at leje en hytte ved campingplads sammen - en meget billig løsning!
 2. Kan også anbefale Michael hos: http://www.michaelfotografi.dk/bryllupsfotograf/billeder/
 3. Det komme an på hvor afslappet det skulle være... om alle blive siddende eller ej. Man kan leje Kansas City i Odense hvor der er plads til 120 siddende eller 350 stående: http://www.kansascity.dk/dk/udlejning/udlejning-fest
 4. Hej Lafelina, I ser godt nok fantastiske ud i jeres nye billeder. Jeg er glad for at I fik en god løsning til sidste.
 5. Det forstår jeg ikke. Betaler man bare ikke med kreditkort og så har man kontant/penge liggende i konto når man kommer hjem til at betale regninger??
 6. Hvis du søger noget lidt anderledes til et rådhusbryllup har du overvejet noget med farve eller måske tea-length kjoler? Selvfølgelig er de ikke til alle men hvis du er interesseret i denne stil er der en god online butik hvor kjolerne ligger i din budgetramme: http://www.honeypieboutique.co.uk/ourshop/cat_230553-50s-Wedding-Dresses.html
 7. Da brudehatte er meget populær i Irland kender jeg mange forskellige butikker derover. Her er en som har en online butik og kan aflevere til Danmark inden for ca. en uge. Prismæssigt ligger der mange omkring €100/750 kr. men der også mange som er billigere. Det kommer an på hvilken stil du søger efter: Se f.eks. under Sale hats and headpieces. http://www.hatshop.ie/index.php?cPath=4 Jeg håber du finder en du kan lide.
 8. Men det skal han ikke som englænder, det lyder meget mærkeligt! Man får en registreringsbevis ikke en opholdstilladelse og efter fem års lovlig ophold i Danmark som EU statsborger får man tidsubegrænset ophold. Det kan godt være at denne der er "udløbet" i 2007 var bare slutdatoen til de 5 år og så har han haft ret til tidsubegrænset ophold siden den. Jeg håber at I snart finder en løsning. Knus herfra!
 9. Jo, vi bookede huset i april 2011 til udlejning i juni 2012. Og de nye stram regler blev indførte lige inden vores bryllup. Vi fandt ud af om dem først da vi ankomst til huset og så stod der masse skilte rundt omkring.
 10. Der er en fast blomsterbutik som står for udsmykning af kirken. Jeg fik kontakt oplysninger til dem fra kirkekontoret og også tlf. nummer til de to andre brude.
 11. Vi delte prisen med de 2 andre par som skulle giftes i domkirken samme dag som os - bare nogle hvide blomsterdekorationer omkring alteret.
 12. Hej, Jeg vil lige advarer dig at de har faktiske regler hos Brydeland at musik (dvs. en DJ eller noget andet anlæg end CD afspiller som ligger allerede i salen) kan slet ikke bruges i "sportshallen" og at vinduer ude til vejen skal lukkes efter kl. 22 for at forhindre larm til nabohus - som jeg kan godt forstå, men man kan ikke skrue ned for gulvarm i denne del af huset, så det kan blive utrolig varmt om sommeren til gæsterne. Vi har holdt en fantasiske bryllup i Brydeland juni 2012, men havde så mange efterfølgende problemer med husejeren at jeg vil aldrig anbefale at nogen leje fra ham hvis de kan undgå det. Jeg vil ikke skræmme dig, fordi som sagt har vi haft en flot bryllupsfest, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på nogle af deres regler (ifm. Brydeland)
 13. Vi havde runde bord til vores bryllup med 8 gæster til hver bord og var der kun behov for en menukort i alt på bordet. VI har brugt IKEA rammer: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30151035/ Selvfølgelig kan man lave menukort til alle gæster men vores oplevelse var at gæsterne har faktisk et godt styke tid under reception til at hilse på hinanden, kigge rundt og læse en enkelt menukort
 14. Jeg kan varme anbefale Michael hos: http://michaelfotografi.dk/. Vi havde haft ham til vores bryllup da han var "bare" en amatør fotograf og resultaterne var så imponerende og flotte. Han tilbyder også forskellige pakker priser hvis man kun har lyst (eller råd) til fotografering under vielsen og nogle par portrætter bagefter. Med stemningsbilleder fra kirken, under vielsen, lidt stemning/familebilleder og vores portrætter ude i kulturbotaniske have (kan også anbefales som en fotolokation!) fik vi ca. 175 høj-kvalitet redigeret billeder på CD og han har også designet en fotobog til os. Du kan se nogle eksempler fra ham til sidste i min indberetning: http://www.bryllupsklar.dk/forum/76050/k-k-d-2-juni-2012-nu-med-fotograf-billeder.html/
 15. Det er ikke rent praktisk da butikken ligger i Dublin men jeg synes den bedste vintagekjolebutik jeg har nogensinde set er Dirty Fabulous. De har an årlig indkøbstur til USA hvor de køber alt fra 1920erne til 1960erne. Min veninde købte hendes tea-length kjole derind. Måske du kunne bruge nogle af deres billeder til lidt inspiration? http://www.dirtyfabulous.com/