Louise Hansen

Medlem
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Louise Hansen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/07/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  25.08.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg har dem også, og det jeg gør (og som de selv gør hos MAC) er at putte mascara på ens egne vipper og sætter derefter de halve vipper ovenpå. Jeg putter altså ikke mascara på de halve vipper. De kan nemlig bruges igen og igen
 2. Vi har valgt http://www.voresstoredag.dk/, de er landsdækkende og har mange forskellige bryllupspakker at vælge imellem. Vi valgte bl.a. dem fordi man får alle billederne (min. 500) over på en dvd:)
 3. Eeeej hvor er de fine!!! Det her indlæg har reddet mig, idet jeg står i samme situation (er dog 182). Sikke nogle fede sko. Er helt klart vild med de blå!
 4. Jeg skal have lagt makeup hos MAC i Salling De er super gode og uddannet makeup artister
 5. Jeg har den også og jeg er super glad for den!! :D
 6. Vi har valgt voresstoredag.dk
 7. Vi vil bruge bourdou-rød og råhvid
 8. Tusind tak
 9. Heeej. Er der nogle af jer der ved hvilke printere der kan printe ud på karton? Hvad har I selv brugt?
 10. Hej med jer Jeg har været inde i MAC-afdelingen i Salling i Aalborg og snakke makeup ang. bryllup. Man skal betale 400 kr for at få lagt makeup, ELLER købe MAC produkter for 400 kr eller derover. Jeg synes personligt deres produkter er rigtig lækre, så jeg ville lige dele det med alle jer kommende brude Og de er forresten allesammen uddannet makeup artister. Mvh Louise ;)
 11. Jeg er også lidt ny herinde Min kæreste og jeg skal giftes den 25. august 2012 kl 13.00 i Sankt Markus kirke i Aalborg
 12. Taak for det piger Ej, hvor fedt. Jeg bor nemlig i aalborg, så det vil da være kanon hvis de begynder at forhandle Maggie Sottero :D
 13. Det var en rigtig god ide Tusind tak
 14. Heej Jeg er blevet vildt forelsket i Maggie Sottero kjolen Mirin http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3562 Nogen der ved hvor man kan købe denne fine sag?
 15. Hej hej. Jeg står og skal giftes (dog først næste sommer:)), men mangler ideer til en forret som ikke er noget med fisk? Næsten halvdelen af gæsterne kan nemlig ikke lide fisk. Nogen der har nogle gode forslag?