mmp

Medlem
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mmp

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 09/25/1980

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2011
 • Type vielse
  Rødovre Rådhus
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  10.09.11 fest i vores have
 1. Den købte jeg bare i Føtex.
 2. slapper af efter en uge med to fantastiske bryllupsdage! Onsdag rådhusvielse og frokost med familien og i går, fest til den lyse morgen med familie og venner i haven - intet mindre end fantastisk!!

 3. glæder sig til at holde sin bryllupsfest i morgen, selvom vi blev gift i onsdags.

  1. snuske

   snuske

   Tillykke med brylluppet... og god dag imorgen.

  2. mmp
 4. er nu en gift kone! Tusind tak for alle jeres lykønskninger <3

  1. metteholm

   metteholm

   weee! tillykke :D

  2. Bettina&Mark
  3. mmp

   mmp

   1000 tak! Det er da egentlig ikke en helt skidt følelse :-)

 5. De er super fine. Jeg har også fået købt en masse pine nu, så printer ud og laver resten torsdag eller fredag - har jo travlt med at blive gift i morgen
 6. Vi har købt en helt almindelig gæstebog og så har vi købt et forholdsvis stort lærred og noget maling og håber at vores gæster vil male et, måske, flot billede til os. Ved godt at det er lidt corny´ og set før, men vi mangler virkelig et billede til vores spisestue og så synes jeg egentlig at det er en meget sød tanke at ens familie og venner har lavet det.
 7. har sommerfugle i maven - I MORGEN! <3

 8. Pøj pøj! Er sikker på at det nok skal gå rigtig godt og at overraskelsen bliver taget godt imod af alle. Håber i får en fantastisk skøn og dejlig dag. :17: Er også selv ret så spændt. Vi skal giftes på rådhuset i morgen - I MORGEN!! Og lørdag kommer hele familien og alle vores venner så til fest på terrassen til bryllupskage i 5 lag og helstegt pattegris. Jeg har også sommerfugle i maven ...
 9. BK har talt, ingen sovs! Det er måske rigtig nok at tzaziki falder lidt udenfor. Jeg er bare selv vild med det og så synes jeg, at man kan bruge det lidt på samme måde som dressingen, nu der ingen sovs er - altså til at dyppe lidt i. Der kommer nok også til at være noget stærk chilisovs og noget pesto - ælsker sådan noget dyppelse Kartoffelsalaten er også blevet valgt fra i et forsøg på ikke, at ryge i fælden med det helt, i min verden, traditionelle med blandet iceberg og kartoffelsalat som tilbehør.
 10. Synes du at der er for meget tilbehør?? Jeg var egentlig mere bange for at der var for lidt ... Er stadig i tvivl mht. sovs, måske vi bare holder os til dressingerne. Kartoflerne lyder lækre, men minder de ikke lidt om dem vi allerede har i menuen? Med sød chilisovs bliver de jo netop lidt klistrede.
 11. Sikke en dejlig beretning. Ser ud som om i havde en helt fantastisk dag - stort tillykke, i ser dejlige ud begge to
 12. Endnu engang 1000 tak for jeres kommentarer! Det er lidt med vilje at vi har styret lidt udenom en: Alm. grøn salat - da jeg simpelthen forsøgte at gøre det lidt mere spændende. Pasta - synes kold pasta er møgkedeligt! Sovs - elsker egentlig sovs, men det var egentlig for at gøre det lidt nemt, kun med dressing. Men måske vi skal genoverveje det ... vi er faktisk en sovsefamilie! Vi ved at alle kan lide gris og derfor har vi valgt ikke at servere andet. Og så er det også lidt et økonomisk spørgsmål efterhånden, for hooold da fast der er mange udgifter til et bryllup, uanset hvordan man vælger at holde det!
 13. Jeg må være dum?! Kan simpelthen ikke få den til at sætte den ind, heller ikke med screenprint?!
 14. Weeeee .... smart!! Tak .. Har forsøgt lidt i Word og kan ikke finde ud af, at sætte det herind?! Hjælp ...