Cath82

Medlem
  • Antal besvarelser

    166
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

12 Good

About Cath82

  • Status
    Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
  • Fødselsdag 06/07/1982

Profile Information

  • Vielses dato
    18.08.2012
  • Type vielse
    Borgerlig, Ørstedsparken
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    København
  1. Jeg så en udsendelse på DR, der hed Bryllup i farver, hvor et tyrkisk par (læs: Bryllupsfest med flere hundrede mennesker) havde lejet et festlokale på Amager, der lå under en Bowling hal. Det lyder umiddelbart ikke så charmerende, men det var faktisk ret flot og de havde pyntet det utrolig flot op. Gad vide om det ikke var dette: http://www.lanesandlounges.dk/events/ Prisen ved jeg desværre ikke noget om. Tillykke med frieriet :-)
  2. De er godt nok også flotte. Tillykke med dem!
  3. Ååååh du kan jo bare bære det hele og ser så skøn ud i alle kjolerne. Der er et par stykker der stikker ud for mig: den første, nummer fem, nummer 9 (tror jeg - den med tyl der stikker ud for neden) og den sidste med halterneck. Er personligt helt vild med den første, synes den er SÅ elegant, men jeg hælder også meget til blonder. Hvilken en er det så? :-)
  4. Vi sendte vores invitationer ud for 2 uger siden og har også fået meget lidt respons. Det skal så siges at vi også sendte STD kort ud i november, så alle har kendt datoen. Selvfølgelig ville det være fedt med noget feedback, men jeg kender det selv alt for godt at den travle hverdag overtager og man tænker 'jeg ringer i eftermiddag' og 'i eftermiddag' bliver til 'i morgen'. Men det ændrer ikke ved glæden over at modtage en invitation til bryllup og glæden ved at ens kære skal giftes. De søde ord og tilbagemeldingerne skal nok komme, er jeg sikker på, og familien nok senere end vennerne, for 'selvfølgelig kommer vi da'.
  5. Min kære H2B har netop fundet denne video på Youtube og jeg synes absolut jeg ville dele den med alle jer herinde, for den er så skøn. Undskyld hvis den allerede er blevet langt herind et sted og I allerede har set den.
  6. Synes det er meget kønt, og lyder som om det lige er dig. Go for it!
  7. Åh hvor er den smuk din kage. Ligesom ændre synes Jeg også det enkle gør sig godt, det gør den meget elegant.
  8. Sådan nogle har jeg aldrig set før. Hvordan ser det ud når dde kommer på? Har du et billede?
  9. Invitation - DIY - Prototype Så er vi ved at få nogenlunde styr på invitationerne. Vi holder dem i rejsetemaet ligesom vores STD kort. Så det bliver old-school boardingkort i omslag. Ideen er 3 rejser med hver sit boardingkort - en til vielsen, en til receptionen og en til middag og fest. Farverne har vi også forsøgt at matche dem i vores STD-kort, så man kan vel egentlig godt sige at de er vores tema farver: dyb blå-grøn til omslaget, meget lys blå til boardingkortene og et strejf af gammelrosa - det hele med det gennemgående "verdenskort" som detalje inde i omslaget. Jeg har lavet en prototype som I kan se et billede af her. Der er lige nogle småting der skal ændres i forhold til prototypen: kartonen med vores navne på omslaget skal være den samme som selve boardingkortene (her har jeg bare brugt alm. hvidt papir). Blomsterne på selve boardingkortene skal være de samme som på omslaget. derudover kunne jeg rigtig godt tænke mig at indsætte en QR-kode, som når man scanner den med sin smart- eller iPhone bliver man dirigeret hen på vores hjemmeside. Jeg er bare lidt i tvivl om, hvor den i givet fald skulle være. Hvis der er nogle er jer skønne B2B der har nogle forslag, tager jeg imod dem med kyshånd. Alle andre kommentarer til invitationen er også meget velkommen - især hvis I ser nogle fejl :-)
  10. Fantastisk! Det var lige hvad jeg havde brug for :-) Smager den meget af passionsfrugt? Synes ikke umiddelbart, der er meget passion i i forhold til appelsin og citron. Men det kan da selvfølgelig godt være, de fremhæver smagen?
  11. Jeg plejer ellers ikke at være så fristet af nettet...men når det gælder sko, så er det noget helt andet :-) Jeg er godt nok lidt nervøs, for jeg har aldrig købt sko eller tøj på nettet da jeg synes det er noget der skal prøves før man køber. Jeg havde dog ikke en jodisk chance for at finde disse i en butik, så jeg tager chancen...og de kan jo også returneres. Jeg er så glad for I siger at de vil passe godt til kjolen, det gør mig ihvertfald mere sikker i farve/stil-valg.
  12. Wow! Respekt for dit mod! Er sikker på det kommer til at gå rigitg godt, jeg tror der en form for "survival instinct" der træder i kraft i sådanne situationer. Og er desuden også sikker på at ABSOLUT INGEN vil tænke at det skulle du ikke have gjort ligemeget hvad - det er det sgu' for sejt til :-)
  13. Ihh TAK :a1221: Alle ord er valgt med omhu.. Det er åbenlyst og det er også det der gør din tale så smuk
  14. De er altså også smukke.. Kan godt forstå du har valgt dem Glæder mig til jeg får taget mig sammen og valgt mellem de 6 forskellige par jeg er faldet for wouch! det er da også et svært valg, når det er mellem 6 par
  15. Ha ha, jeg er uhelbredelig.....jeg har netop bestilt skoene på nettet...fuldstændig impuls :fløjt: