Cath82

Medlem
 • Content count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Cath82

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 06/07/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  18.08.2012
 • Type vielse
  Borgerlig, Ørstedsparken
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Jeg så en udsendelse på DR, der hed Bryllup i farver, hvor et tyrkisk par (læs: Bryllupsfest med flere hundrede mennesker) havde lejet et festlokale på Amager, der lå under en Bowling hal. Det lyder umiddelbart ikke så charmerende, men det var faktisk ret flot og de havde pyntet det utrolig flot op. Gad vide om det ikke var dette: http://www.lanesandlounges.dk/events/ Prisen ved jeg desværre ikke noget om. Tillykke med frieriet :-)
 2. De er godt nok også flotte. Tillykke med dem!
 3. Ååååh du kan jo bare bære det hele og ser så skøn ud i alle kjolerne. Der er et par stykker der stikker ud for mig: den første, nummer fem, nummer 9 (tror jeg - den med tyl der stikker ud for neden) og den sidste med halterneck. Er personligt helt vild med den første, synes den er SÅ elegant, men jeg hælder også meget til blonder. Hvilken en er det så? :-)
 4. Vi sendte vores invitationer ud for 2 uger siden og har også fået meget lidt respons. Det skal så siges at vi også sendte STD kort ud i november, så alle har kendt datoen. Selvfølgelig ville det være fedt med noget feedback, men jeg kender det selv alt for godt at den travle hverdag overtager og man tænker 'jeg ringer i eftermiddag' og 'i eftermiddag' bliver til 'i morgen'. Men det ændrer ikke ved glæden over at modtage en invitation til bryllup og glæden ved at ens kære skal giftes. De søde ord og tilbagemeldingerne skal nok komme, er jeg sikker på, og familien nok senere end vennerne, for 'selvfølgelig kommer vi da'.
 5. Min kære H2B har netop fundet denne video på Youtube og jeg synes absolut jeg ville dele den med alle jer herinde, for den er så skøn. Undskyld hvis den allerede er blevet langt herind et sted og I allerede har set den.
 6. Synes det er meget kønt, og lyder som om det lige er dig. Go for it!
 7. Åh hvor er den smuk din kage. Ligesom ændre synes Jeg også det enkle gør sig godt, det gør den meget elegant.
 8. Sådan nogle har jeg aldrig set før. Hvordan ser det ud når dde kommer på? Har du et billede?
 9. Fantastisk! Det var lige hvad jeg havde brug for :-) Smager den meget af passionsfrugt? Synes ikke umiddelbart, der er meget passion i i forhold til appelsin og citron. Men det kan da selvfølgelig godt være, de fremhæver smagen?
 10. Wow! Respekt for dit mod! Er sikker på det kommer til at gå rigitg godt, jeg tror der en form for "survival instinct" der træder i kraft i sådanne situationer. Og er desuden også sikker på at ABSOLUT INGEN vil tænke at det skulle du ikke have gjort ligemeget hvad - det er det sgu' for sejt til :-)
 11. Ihh TAK :a1221: Alle ord er valgt med omhu.. Det er åbenlyst og det er også det der gør din tale så smuk
 12. Vi drømmer om passionfrugt og hvid chokolade...skal afprøve opskriften i weekenden
 13. Sikke et fint indlæg...bliver pludselig så stolt af mig selv Og ja, hold da op hvor man lærer meget i sådan et forløb og hvor er det meget arbejde om at lave netop lige den fest man håber ens gæster vil tænke tilbage på som en fantastisk dag/aften.
 14. Jeg hqr boet i Belgien det meste af mit liv og der gør man det sådan. Men jeg må ærligt indrømme at selvom det da er fedt at man bliver inviteret med, så er det ikke så fedt an ankomme til en fest hvor de spisende gæster f.eks. stadig sidder og drikker kaffe og hygger sig. Man får tit lidt på fornemmelsen at man kommer og afbryder hyggen. Synes også altid at delingen med de "to hold" hænger ved resten af aftenen. Men jeg kan selvfølgelig godt forstå at man er økonomisk trængt men man alligevel gerne vil fejre det med resten af vennerne også. Derfor ville jeg nok inspirere mig af Diskobils løsning om at spise et sted og feste et andet - så starter alle på noget nyt på samme tid. KH en der ikke vil ødelægge den positive stemning, men vil dele erfaringer da jeg har været gæst til sådan et setup rigtig mange gange.
 15. Vi har valgt en af de 8 lørdage, for det første fordi de tilbudte lige den park vi ville have på lige den dato vi havde meldt ud - så det var utrolig heldigt. For det andet fordi vi så slipper for at skulle henvende os til alverdens borgerrepræsentanter. For det tredje fordi, hvis vejret ikke er til det bliver vi rykket ind på Københavns Rådhus - så det er dejligt ikke selv at skulle finde en plan B. Ulempen er tilgengæld den samme som på Rådhuset, dvs. man ikke selv kan vælge tidspunkt... men der krydser vi vores fingre at det ikke bliver kl. 10 :-)