M&MN

Medlem
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About M&MN

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/19/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  23.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fladstrand Kirke Frederikshavn
 1. Vi har lavet vores bordplan og det sværeste er dem der ikke kender andre.. Men vi har sat folk så vi tror de kommer til at hygge sig:-)
 2. Jeg ligger inde med en familie i samme kaliber og ved lige hvordan du har det.. Der er under 14 dage til vores bryllup og ingen af mine forældre har interesse i at høre om det eller spørge ind til det og meget meget mere... MEN en sød kollega sagde til mig - jeg kender så mange andre søde og dejlige mennesker som interesserer sig for mig og holder af mig og det skal jeg benytte af og glæde mig over istedet for - jeg vil give rådet videre og sige - det er DIT(og din kommende mands) bryllup og del dine oplevelser med nogle der interesserer sig for det og vil være en del af det:) For dit bryllup skal handle om gode oplevelser og gode minder Stort kram fra end er føler med dig!
 3. Jamen den kunne jeg brække ved at falde igennem loftet og lande så jeg sad på hælen med vristen mod gulvet... Jeg holder fanen højt og håber det bedste.. Jeg skal nok være glad for det er det eneste der brækkede da jeg faldt 2,5 meter ned:) Tak for dit svar
 4. Tak for alle jeres svar:) Der er nok ikke andet for end at se tiden an.. Jeg har booket tiden til at få kjolen syet ind m.m i dag og det er først den 6. juni så må jeg jo tage beslutningen der...På onsdag falder dommen om den gror ordentlig sammen eller om jeg skal have ståltråd ind - jeg satser på det første og så må jeg give den ro og god genoptræning:) Bruddet sidder lige ovenover der hvor tæerne sidder på 2 meta et eller andet - hvad siger fysioterapeuten til sådan en skade - er den let eller svær at genoptræne:) Jeg er begyndt at lede efter flade sko men har bare fundet nogle endnu federe med hæl ØV Jeg fejrer mit handikap med jeg kan få styr på alt muligt som bordkort, menu hæfte, drinkskort m.m. så jeg har styr på alt det praktisk og kan shoppe når jeg er gangbar igen:)
 5. Jeg overvejer at bruge dunis dunicillin duge - de er en mellem ting af stof og papir.. Jeg er overhovedet ikke til papir - men synes de her virker stærke og fine.. Er der nogen af jer andre der har erfaringer med disse?
 6. Jeg er simpelthen så sur på mig selv.. I forgårs skulle min kommende mand og jeg gøre klar til at efterisolere vores loft så vi gik og arbejde på loftet. Vi er i gang med en mindre renovering af huset.. Og så jeg STORE torsk går jeg ud på isoleringen og falder igennem loftet og ned i stuen - og er nu udstyret med krykker og en brækket knogle i foden og en forstuvet fod.. Vi skal giftes til sankt hans - og min fod er tidligst klar om seks uger.. Dvs. jeg ikke aner hvad sko jeg kan tage på og dem skal jeg jo have styr på inden kjolen skal rettes til.. Jeg må gå i TRÆSKO og FIRE UGER.. Sikke noget lort.. Er der nogen af jer andre der har prøvet at have en brækket fod og har nogen ide om jeg kan håbe på at gå i højehæle op ad kirkegulvet om 12 uger eller om jeg skal lede efter flade sko? Den klumpede:)
 7. Vi skal godt nok være i et fest lokale men jeg har tænkt mig at lave mange små vaser med forskellige farvede blomster i. De er ikke så høje og det kan jeg godt lide og til haven ville de nok heller ikke kunne blive taget af vinden:)
 8. Hvad søren hedder de spyd der sidder i chokoladen?
 9. Hvad med selv at lave nogle chokolader? Køb en æske med chokolader - hjerter, firkanter eller andet øv dig i at skrive derpå med hvid chokolade selv:) Der er masser af billig chokolade man kan øve sig på..
 10. Hej, Jeg skal selv giftes sankt hans - jeg har tænkt mig at bruge bonderoser, buket-roser, hortensia måske også lavendel.. Nu du siger det med bål - vi har snakket om at stille to bålfade ved vores indgang for at give stemning - du kunne evt. have nogle i haven hvis det var Bare en ide:)
 11. Vi skal giftes 14.30 i Fladstrand Kirke.. Ja det er da lidt sjovt samme dag og tæt på hinanden:) Mit problem, ikke et rigtigt problem, men i forhold til frisøren, er at jeg har en veninde og min søster overnattende og de skal jo også have sat deres hår:)
 12. Hej alle piger:) Jeg søger en frisør i Frederikshavn til opsætning af mit hår. Jeg skal have mine brudepiger med så vi er tre der skal have sat håret..
 13. Jeg synes ikke det er så nemt at finde noget fikst undertøj på nettet.. Jeg vil gerne have noget hvidt/råhvidt med noget sort mønster i? Er der nogle af jer kloge piger der ved hvor jeg finder det? Hilsen Maria
 14. Nej det skulle jeg ikke det betalte frisøren
 15. Hvis man "øver" håret i ikke at blive vasket så tit- vender det sig til det og bliver ikk fedtet.. Så måske du skulle trappe op:) Derudover kan jeg tilføje at jeg for år tilbage fik lavet permanent og de holdt i tredage og skulke så laves igen - så man skal være i god tid.. Hvis jeg var dig ville jeg overveje at lade en del af lokkerne falde:-)