Daniels brud

Medlem
 • Content count

  1,523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Daniels brud last won the day on July 9 2015

Daniels brud had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About Daniels brud

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 05/06/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  18.08.2012
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg brugte fred butler ved Skovlunde, og dem kan jeg ikke anbefale. Min kjole var mere beskidt da jeg fik den tibage. Havde sorte pletter rundt omkring.. :(/> ejeren bildte mig ind det var min skyld, og at den så sådan ud da jeg afleverede den. Og at det var brandmærker....!!! (jeg ryger ikke!) Nå, men havde min søde veninde med, som var god til at brokke sig og fik dem til at garantere de kunne lave det uden kjolen gik i stykker (kostede 19.000). Og så fik jeg den tilbage 2 uger efter - fejlfri. Men uden en undskyldning. Og vild dårlig service. Tør ikke bruge dem igen! Heldigvis var kjolen ikke ødelagt, men alligevel..
 2. Du kan sende mig en pm med din mail-adresse, så kan jeg sende dig billeder fra vores bryllup derinde fra (vi var meget tilfredse - perfekt til et sommerbryllup med mange gæster)
 3. Nej, tillykke!! :loveshower:/>/> hvornår skal det være? Tak søde :hug:/> Til 28.juli, er 14+0 i dag :loveshower:/> men det kan jeg fortælle meget mere om når vi ses om nogle uger :)/> Hvad med dig og nr 2? :)/> Aiii tillykke - det bliver på vores bryllupsdag :loveshower:/> Det kan da ikke blive mere perfekt :heart:
 4. Nej, tillykke!! :loveshower:/>/>/> hvornår skal det være? Tak søde :hug:/>/> Til 28.juli, er 14+0 i dag :loveshower:/>/> men det kan jeg fortælle meget mere om når vi ses om nogle uger :)/>/> Hvad med dig og nr 2? :)/>/> Årh, hvor fantastisk! :heart:/> Og for en gangs skyld kan jeg sige det uden at være lidt jaloux, er nemlig selv 4-5 uger henne..... :heart:/> Vi ville gerne have været i gang lidt før, men vi valgte at vente, så det passer bedre med mit vikariat. Det er da i øvrigt også perfekt planlagt hos jer, så går dujo på barsel lige op til sommerferien? :)/> Glæder mig til d. 24.! Stort tillykke hvor er det fantastisk Det er bare perfekt (det skete i første hug), så det passer med at jeg kan føre mine klasser til eksamen og så gå fra 14.juni og være på barsel et skoleår. Jeg glæder mig nu endnu mere til d 24! Måske du kan finde flere af "vores" brude på babyklar :fløjt:
 5. Nej, tillykke!! :loveshower:/> hvornår skal det være? Tak søde Til 28.juli, er 14+0 i dag men det kan jeg fortælle meget mere om når vi ses om nogle uger Hvad med dig og nr 2?
 6. Hej Anke. Jeg er også.. Og er herinde en gang i mellem (ser håndboldkamp - finale, og ja, så kom jeg herind..) Men jeg har tråd inde på BK.. Dog stadig anonymt.. )
 7. Vi mellemlandede i Miami, da vi var på bryllupsrejse. Vi har begge fået nye navne, men rejste i de gamle (altså det der står i vores pas). Det var intet problem. Vi havde for sikkerheds skyld vores vielsesattest med på engelsk. Men hvis navn i pas og billet stemmer overens, så er det helt fint.
 8. Du får den bedste service hos Vintage Bride, er selv gift i en kjole derfra, og hele forløbet med Maria har været fantastisk
 9. Jeg har aldrig været til fest derinde, men det er virkelig flot og maden er rigtig lækker (har både spist frokost og aftensmad derinde. Der er meget flot nede i kælderen
 10. Prøv at tjekke vintagebride ud, hun har i hvert fald solgt JP kjoler, ved ikke om hun stadig gør det. Men ellers er der måske andre kjoler i stilen - flot er den i hvert fald
 11. Vi holdt et børnefrit bryllup, dog var der et spædbarn på 2 mdr med. Og jeg lagde først mærke til barnet sidst på aftenen Barnet sov det meste af tiden, og ellers er det jo på armen eller får mad. Og jeg hørte ikke skrig fra barnet, så går ud fra, at de gik med hende, hvis det havde været et problem Et lille spædbarn ødelægger ikke en kæmpe fest (vi var 80), men kan godt forstå, at I fravælger ældre børn, for så kommer der larm fra leg osv. Men et spædbarn skal du ikke bekymre dig om
 12. Vi spiste først dessert efter midnat (mange gæster, mange indslag), og vi dansede først brudevals kl 1.15! Vi fik natmad omkring kl 3, og de sidste gæster gik hjem kl 4-4.30. Vi havde fri bar indtil kl 3, og betalte ikke det store bagefter (1500 kr tror jeg det var, for 80 gæster)
 13. SheDevil blev gift sidste januar, og deres tema var vinterbryllup, og det var utrolig gennemført. Se hendes fantastiske beretning
 14. Enig!! I medgang og modgang!
 15. Book en tid hos Vintage Bride - der er min kjole fra! Du har hele boudoiret for dig selv, så her er ingen stress! se hendes hjemmeside det er helt klart et besøg værd, og en anderledes oplevelse!