Tinper

Medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tinper

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/18/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  02.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Hej alle derude Jeg er rigtig meget i tvivl om hvorvidt vi skal sende indbydelser ud til selve receptionen også. Vi skal giftes kl.13.30 og har lejet menighedshuset ved kirken. Tanken var at "alle" er velkomne til receptionen både aftensgæsternes børn og dem vi kender som ikke i forvejen skal med til festen om aftenen. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ikke ville sende indbydelser ud, da jeg så vil synes det var rigtig svært hvem der skulle inviteres og hvem der ikke skulle have en invitation. For vil ikke sende til nogen, som ikke havde tænkt sig at komme, hvis de så skulle føle sig forpligtet og på den anden side, hvis jeg kun sender til dem, jeg er ret sikker på vil komme, afskærer det måske andre for at kigge forbi, fordi de ikke har fået en indbydelse. hmm måske gør jeg bare et stort nummer ud af det, men synes det er svært hvad gør i?
 2. Vi er også i tvivl om hvornår og hvordan omkring gaveåbningen. Vi holder reception i forlægelsen af vielsen og regner med der kommer en del som ikke kommer senere til selve festen. Derfor synes vi også at det måske er mærkeligt at pakke gaver op der, da der nok vil slå en del som kun er med til reception og derfor ikke har en gave med og så tænker vi det måske giver en "mærkelig" stemning eller noget og at de måske kommer til at føle at de skulle have haft en gave med. synes dog det er svært at få det passset ind på andre tidspunkter
 3. Jeg kan sagtens følge dig. Når drengene smutter afsted med manden til en dag i drengehørmenstegn, vil jeg bestemt også være super nysgerrig på hvad de skal. Jeg synes ikke det handler om at man er kontrollerende eller ikke stoler på sin h2b hvis man gerne vil vide hvad de skal og at man er spændt på dagen. For mit vedkommende handler "spændtheden" i at jeg virkelig håber gutterne arrangerer det bedste PA og lige i Kaspers ånd. Jeg vil helt sikkert kunne glæde mig mere på hans vegne, hvis jeg vidste gutterne havde fundet på eksempelvis noget aktivt eller noget konkurrencehalløj, da Kasper vil synes det er sjovt. Jeg er egentligt ret tryg ved det, da det jo er de nærmeste gutter der sikkert arrangerer og dermed også ved hvilken type PA, Kasper ville finde sjovt. Jeg håber derfor, når tiden kommer at jeg får noget at vide, men jeg vil ikke føle jeg havde krav på at vide noget, så hvis jeg ikke kommer til at vide noget inden, så må jeg bare blive updateret dagen efter eller hvis han selv skulle ringe på dagen og fortælle om hvad de har lavet.
 4. Jeg er også blevet nysgerrig på en update
 5. Vi skal giftes d.2 juni i Højdevangskirken, København S. Det bliver fantastisk