kathL

Medlem
 • Content count

  196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About kathL

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 03/19/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  28.04.2012
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  næsbyholm

Recent Profile Visitors

476 profile views
 1. dessy.com
 2. tak for jeres input - der er mange fine forslag, specielt fra eventzonen. men vi har jo altså kun de drikkevarer jeg har skrevet at gøre godt med, så alle de drinks du skriver kan jeg ikke lave
 3. ebuffet.dk og kokken og jomfruen- dem har jeg kun haft dårlig erfaring med, så vil bestemt ikke anbefale deres mad trods den goe pris
 4. tark skal du have! det var lige en kæmpe hjælp, for er slet ikke kendt på de der drinks/sjus områder
 5. vi skal til at lave et drinkskort til vores ta selv bar på slottet. vi har kun et begrænset udvalg af drikkevarer, og vi mangler inspiration til hvilke drinks man kan lave ud fra det. så håber der er nogle af jer derude der kan hjælpe med nogle forslag her er hvad vi har at arbejde med: gin, rom, vodka cola, cola light/zero, squash, sprite, tonic, lemon appelsin- og tranebærjuice frisk citron og lime
 6. super smuk kjole du har fundet. ret vildt at du sådan lige går ind og kigger og så finde KJOLEN! tillykke med købet
 7. hos os gør vi det at vi har fundet en barnepige som vi har haft hjemme hos os nogle gange før brylluppet så hun lærer vores datter at kende. og på dagen kommer hun tidligt, når jeg skal have sat hår og makeup så jeg ikke behøver tænke på at tage mig af hende samtiddig med at frisøren er der. hun bliver så sammen med hende til dagen efter i vores hjem. da vi andre sover på slottet med familien og vennerne. de andre gange hun har passet vores datter har hun fået 80 kr i timen. men på dagen får hun noget mindre, hun får 1500kr. hun skal passe hende ca 29 timer. det svarer til ca 50 kr i timen. det er en ordning som fungere rigtig godt for os.
 8. tak tjekker lige de forskellige steder. og så må jeg vist hellere til at få den lavet så den bliver færdig til mandens morgengave
 9. søger en fotobog med få sider og ikke de mindst 26 sider som de fleste steder tilbyder... nogle der ved hvor jeg kan finde sådan en?
 10. jo det mener vi jo også. Men der er åbenbart ikke tjener timer i ad libitum vin pakken og derfor betaler man for tjenere igennem helaftenstilbuddet. fordi de regner med at man alligevel vælger en ad libitum vinpakke. JEg tror at det er sådan det hele hænger sammen. Det er bare virkelig dårligt informeret, og syns det lidt at snyde folk, så man tror man får noget man egentlig ikke får.
 11. jeg kan ikke lige lave Quotes, sa laver en copy paste istedet... Diskobil skriver :Men er det iøvrigt normalt at man betaler vin efter forbrug under middagen og at det ikke er med i kuvertprisen ? En anden ting er jo at hvis I skal betale for tjenere under middagen så vil I jo formentlig også skulle betale for tjenere efter middagen. Ville I også skulle det hvis I valgte vinkuverten ? på næsbyholm er der ikke vin med i kuvertprisen, der er flere vinpakker man kan tilvælge, og så er der pr forbrug. Fordi vi har valgt at drikke varer før og efter middag også skal være pr forbrug, så skal vi også betale tjener timer. og det er helt forståeligt. vælger vi en adlibitum pakke til reception og til festen efter middag, så er tjener timer inkl. Det der så mangler hos næsbyholms tilbud er at ad libitum pakken er inkl, for at man får tjener timer med, men i det tilbud de tilbyder folk er der ikke en vinpakke inkl, men det er tjenere til gengæld. hvis man altså tilkøber en ad libitum vinpakke under middagen fra 18-24.
 12. nej. kuvertprisen på 995kr har vi fået fordi vi har bestilt ud fra deres prisliste sidste år, som hed: kuvertpris 955 for 45-50 pers. så der er ikke forhandlet nogle ekstra tilbud ind der... det er helt reelt fordi vi har bestilt inden de nye priser trådte i kraft. det er i år lavet om, så det hedder 1195 for 45-55 pers. og ud over den kuvertpris havde vi så bestilt en ad libitum vin pakke på 350 pr person til middagen. drikkevarer har ikke været inkl i kuvertprisen på 995. men en ekstra udgift. OG også derfor vi ville lave den om til en pr forbrug istedet.
 13. men som i siger så er der nok ikke så meget at gøre ved det. Føler os bare dårligt informeret.
 14. Vi mener bare at vi burde være blevet informeret om at servering og betjening kun er inkl i helaftensarrangementet når man tilvælger en ad libitum vinpakke. Det burde være skrevet i det helaftensarrangement som de tilbyder på deres hjemmeside og i deres prisliste. for umiddelbart står der jo skrevet at de ting som er inkl. i helaftensarrangementet, dem får man uafhængigt af andre tilvalgspakker. Og ændre vi andre ting, vil de så fjerne flere ting i den pakke vi betaler for og tror vi får med. som maden, borddækning, velkomstdrink osv. I alle de andre ad libitum tilvalg. (reception og bar), der er tjener timer inkl i kuvertprisen. Det føles lidt som at gå en tur i netto, og når man komme til kassen så fjerner de nogle af varene, men vi betaler stadig fuld pris.