Camils

Medlem
 • Content count

  936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Camils last won the day on May 29 2014

Camils had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About Camils

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 02/24/1991

Profile Information

 • Vielses dato
  07.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aarhus
 1. Stort forsinket tillykke med i lørdags! Hvor så I bare fine ud, og sjov sang I fik alligevel
 2. Vi skulle giftes 14.30, og det eneste der lå helt fast op til var sådan set hvornår jeg skulle have lagt hår og makeup. Jeg kan dog godt give en tidsplan af, hvordan dagen endte med at udarte sig: 9: Stod op (eller rettere, blev vækket da min ene søster hoppede op i sengen til mig ) 9.15: Morgenmad (Min far havde været tidligere oppe og ordnet det. Han er søøøød) 10: Min søster og jeg kørte til banken for at hæve penge til serveringspersonale og lige købe det sidste til drinks (spørg mig ikke, hvordan jeg kunne forholde mig så roligt til det) 11: Frisøren ankom og satte mit hår 12: Makeupartisten ankom og lagde min makeup. 12.55: Jeg skriblede par ned til parbilleder og fik lagt sidste hånd på talen til min mand 13.10: Min mor og jeg fik mig stille og roligt i kjolen 13.30: Der var jeg faktisk klar. Jeg spiste en hurtig franskbrødsmad, for jeg vidste, at jeg ikke ville få noget før efter vielse og billeder 13.35: Jeg børstede lige sporadisk tænder uden at ødelægge læbestiften. Jeg kunne jo ikke have, at der var franskbrød mellem tænderne 13.55: Chaufføren ankom og vi fik bakset mig og kjole ind i bilen 14: Vi kørte mod kirken 14.30: Vielse Det var en stille og rolig dag, hvor der ikke var stress over noget som helst inden vielsen (og egentlig heller ikke efter). Jeg tror virkelig ikke, at man behøver at gå helt ned i minutplaner, for det hele skal nok løse sig, hvis man har ordentlige hjælpere. Mens jeg fik lagt hår og makeup dampede mine søstre og min far for eksempel lagene af tyl på min kjole, så den ville se fin ud. Det gjorde de uden at jeg bad dem om det overhovedet. Mine søstre stressede heller ikke mig med, om deres makeup var ordentligt eller andet. Den eneste der spurgte ind til min mening var min far. Han ville gerne vide, hvad for en skjorte og slips jeg syntes han skulle have på, og det var kun fordi han ville passe ind ved siden af mig Så ordentlige hjælpere på dagen betyder alverden for, at man føler sig afslappet!
 3. Så fine billeder. Rigtig god tur til Bali!
 4. Jeg har skulderlangt hår, og det tog ca. tre kvarter til en time. Efterfølgende var der makeup, som tog samme tid
 5. Stort tillykke med milepælen
 6. Kæmpestort tillykke med i dag! Jeg håber, den bliver rigtig god
 7. Jeps det var bla. også prisen der tiltræk mig, og så at jeg kunne sidde herhjemme og bestille det. Bruger jo ikke make-up til dagligt, så gad ikke bruge en masse penge på make-up, og man kommer jo let til at bruge 100-150 på en mascara, selvom det er i den billige ende af andre mærker. Jeg fik alt det her for 260 kroner inkl. fragt, godt nok også købt med noget rabat, men alligevel. Så nu skal jeg bare i træningslejr, og finde ud af hvordan jeg syntes det skal se ud på dagen Jamen ELF er jo også et rigtig fint mærke, synes jeg i hvert fald. De har nogle virkelig gode produkter iblandt Hvis du vil se Youtube-videoer som træning, og ikke helt orker alt det girly chit-chat, der er mange af skønhedsbloggerne derinde, der kommer med, kan jeg anbefale Lisa Eldridge. Hun er virkelig dygtig, og man lærer meget af hendes videoer Jeg har rimelig styr på det, fordi jeg ønsker en diskret make-up. Det er mere hvad farver jeg lige skal ende med, altså fra paletten, for holder mig til jordfarverne :-) Som sagt går jeg ikke med make-up til dagligt , så det er vigtigt at jeg ikke ender med at føle mig som en total sminkedukke, og at jeg ligner mig selv nogenlunde ;) En jeg gik i folkeskole med, har lige skrevet i dag, at jeg skal sige til hvis jeg har brug for hjælp, hun er uddannet kostmetolog , så skal lige gøre op med mig selv om jeg vælger at lade hende gør det, eller om jeg klare det selv. Jeg har det nok egentlig bedst med selv at klare det, da jeg ikke kan lide at have folk så tæt på mig ( også derfor jeg sjældent går til frisør), det overskrider simpelthen mine grænser så meget. Hun er nu også rigtig god til de naturlige makeupper, og har lavet en der hedder en "No makeup"-makeup, hvis det giver mening Ej, det er jo helt op til dig selv, og jeg synes det er megasejt, at du selv gør det! Og jeg kan godt følge dig med hende fra din folkeskole. Lige med makeup skal man omkring nogle meget sarte områder, og også bare det at få folk så tæt på, og at de skal pille så meget kan sagtens blive for meget.
 8. Jeps det var bla. også prisen der tiltræk mig, og så at jeg kunne sidde herhjemme og bestille det. Bruger jo ikke make-up til dagligt, så gad ikke bruge en masse penge på make-up, og man kommer jo let til at bruge 100-150 på en mascara, selvom det er i den billige ende af andre mærker. Jeg fik alt det her for 260 kroner inkl. fragt, godt nok også købt med noget rabat, men alligevel. Så nu skal jeg bare i træningslejr, og finde ud af hvordan jeg syntes det skal se ud på dagen Jamen ELF er jo også et rigtig fint mærke, synes jeg i hvert fald. De har nogle virkelig gode produkter iblandt Hvis du vil se Youtube-videoer som træning, og ikke helt orker alt det girly chit-chat, der er mange af skønhedsbloggerne derinde, der kommer med, kan jeg anbefale Lisa Eldridge. Hun er virkelig dygtig, og man lærer meget af hendes videoer
 9. Superflotte kort - og en fin lille historie Jeg stemmer også for at den skal i "Bryllupsberetninger". Det er også der min ryger ned, når jeg får taget mig sammen til at lave den.
 10. Spændende med familien! Og åååh, ELF. Godt og til en pris der er til at have med at gøre
 11. Afstanden gør ikke så meget, vi bor i hvert fald i Roskilde Så han kører gerne, synes også hans kørselspriser var absolut rimelige. Det eneste, der måske kan tale imod, er at mødet inden brylluppet forgår hos ham. Men min H2B er jo oprindeligt fra Fyn, så vi tager bare et ekstra besøg hos hans familie Ellers er der ikke mere en 1 t og 15 min til Odense i lyntog fra Kbh, så man kan sagtens tage derover, bare for en dag, og så kombinere det med noget sightseeing, Odense er en super hyggelig lille by Det var i øvrigt 4onceinyourlife, der var ledige d. 13/9, fandt indlægget her. tusind tak :-) Hvor er du fantastisk lige at finde det, jeg kunne nemlig ikke ;-) Jeg vil lige vise manden de flotte billeder, er nemlig også vild med dem :D Jeg vil lige sige, at vi havde møde med Applepark hjemme ved os, fordi han alligevel var i Aarhus Inden for de næste par dage laver jeg en beretningstråd med billeder fra ham. Men vi er i hvert fald meget tilfredse med dem!
 12. Åååårh, fedt at I har fået bestilt flybilletter og dermed også har fundet datoen! Jeg vil også vildt gerne til Japan, og jeres planer lyder så gode. Sushiiiii (<-- Vi leger lige, der er sushi den spiser)
 13. Haha, jamen så ønsker jeg dig lige god fornøjelse, for jeg ser dig jo nok ikke på dagen så Arh, jeg kan da godt være høflig og komme til globryllup Ikke at jeg tror, du vil lægge mærke til mig, selvom Tilst Kirke ikke er den største Og SÅ slår jeg til bagefter Haha, ser straks en slags film for øjnene . Dig der kommer til globryllup, og derefter STYRTER ud af kirken, for at køre om kap med alle, for at nå ud til festen først, og kunne fylde et par poser med slik, gemme dig i skabet i køkkenet, og spise slik derinde. For til sidst at liste ud af skabet, fylde et par poser mere ,og styrte ud af døren Haha! Det lyder da som den plan jeg lige præcis skal føre ud i livet Hahaha tag mig med!!! Det gør jeg gerne! Så nakker jeg min svogers Go Pro-kamera, og så kører det