Aulum

Medlem
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aulum

 1. Bank og Røverne, de er kanon gode. Spiller både under maden og til dans. Og samtidig er de rigtig sjove!
 2. Jeg vil helt klart anbefale Bank & Røverne, de spiller både under maden og til dans. Ud over at spille musik, er de også rigtig sjove.
 3. Nogen der ved om man nogen steder kan leje hvidt overtræk til stole? De stolen det hotel har, som vi skal giftes på, er nemlig ikke specielt smarte, og det ville vi gerne gøre noget ved. Har allerede bestilt organza sløjfer til ryglænet. :-)
 4. Æv, jeg syntes det er svært...! Dem af papir er ikke lige mig... Vi har i forvejen købt organza sløjfer, som skal bindes på stoleryggen...
 5. Hej alle i skønne B2B, Jeg skal giftes i en kjole med du sort mønster på ryggen, som starter ved bh kanten og går et godt stykke ned. Min syerske har derfor foreslået mig, at have en birdcage i stedet for et slør, for ikke at dække det smukke mønster. Nu er mit problem bare, hvor finder jeg nogle henne, som er pæne? Syntes der er for meget slør foran øjnene på de fleste...
 6. Ih, så er det jo dig jeg skal have fat i. Kan du lave noget sort, med sort tyl og sorte perler?
 7. Vi bor i Herning Kommune, og fik vores efter ca. 2 uger.
 8. Vi har oprettet en liste i Imerco, og derud over ønsker vi os havemøbler, penge gavekort til Bauhaus, græsslåmaskine ned finsnit, hækkeklipper med motor og en Nespresso maskine.