jbm79

Medlem
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jbm79

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  4. sept. 2004
 • Type vielse
  Kirke
 1. Super flot. Det eneste der mangler er at du løfter hovedet lidt og ser stolt ud, for du er flot i den kjole og det skal du bare være stolt af, op med hovedet så vi kan se solens stråler ramme dine øjne. :heppe:
 2. ¨Sandwich er da også altid godt, og de kan da laves dagen før - så både nemt og godt.
 3. Mine sko har jeg købt over her og de er bare så lækre at have på. Jjeg så dem i et bryllupsmagasin, og vidste bare at de sko ville jeg have og bestilte dem så. Det koster ca. 50 kr i porto, hvilket jeg ikke synes er dyrt.
 4. Det bliver den "hvide" som faktisk også er flerfarvet. Den er samme farve som nederdelen og hvid.
 5. Selv om det er sørgeligt og trist for dig og din familie, så har din mormor fået fred - og måske havde hun oplevet det hun ønskede, selv om nok gerne ville have haft dit bryllup med. Jeg tror bare, uden at vide om din mormor havde det sådan, at man på et tidspunkt kan mærke at nu er det ok at takke af. Når man får det sådan så lader mig sig selv glide langsomt ind i døden uden at kæmpe imod, men med et fredfyldt og tilfreds sind, netop fordi livet har givet en det som man kunne ønske sig - jeg håber også din mormor havde det sådan.Under alle omstændigheder gør det ondt at miste en person man elsker og holder af. Jeg håber at I får et godt bryllup på trods af den sørgelige begivenhed
 6. Nej det er ikke altid folk i omgangskredsen forstår bruden - og man bliver jo nærmest hypersensitiv omkring sin brudekjole og alt andet hvad der har med brylluppet at gøre. Jeg kan godt forstå at du blev vred, over at svigermor viste kjolen frem uden din tilladelse... det kunne hun ikke være bekendt - men hun får noget af en overraskelse, glæder mig til at hører hvordan hun tager det.. :heppe: :heppe: :heppe:
 7. Herudover har jeg strømper, og mangler smykker og evt. hårpynt.
 8. Og skoene
 9. Så kjolen
 10. Her kan I som har lyst se mit udstyr tillmit bryllupFørst undertøjet
 11. Thorvalsens museum synes jeg er et rigtig godt bud - spørgsmålet er bare om i kan få lov
 12. Både din kjole og din buket og dine invitationer og alt det andet er bare rigtig flot - håber også i havde en god dag. Skoene forresten, de er da også bare rigtig flotte
 13. Det er meget muligt at den mest fumle-fingrede kunne lave det - men du fik ideen og det kan du godt være stolt af
 14. Vores invitationer er A5. Dog havde vi lavet en enkel i A4 til en ældre dame, som ikke ser så godt længere
 15. Det ser brænd godt ud det hele. Fedt at du sev har lavet diademet, og endu federe at det stort set intet har kostet - du er da knald dygtig til sådan noget :mellow: :mellow: :mellow: