Juni0912

Medlem
 • Antal besvarelser

  35
 • Tilmeldt

 • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About Juni0912

 • Status
  Ny bruger
 • Fødselsdag

Profile Information

 • Vielses dato
  09.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Hørning kirke
 1. Det kan du sagtens. Min buket bestod kun af callaer. Jeg er til det enkelte og elegante og synes selv det er en super smuk buket. Jeg vil have indsat et billed, men det kan jeg ikke lige finde ud af :-)
 2. Jeg drikker både rød og hvidvin og synes efterhånden, at jeg ved sådan rimeligt om vin. Men vin er jo en smag sag, så hvad jeg synes smager rigtig godt, er jo ikke sikkert, at andre synes om. Men min farvorit hvidvin er helt klart Woodbridge Chardonnay. Denne fås ofte på tilbud i Føtex eller Bilka. Jeg ved ikke om man kan være heldig, at finde denne i Tyskland også.
 3. Når vi skal giftes, så vil vøre søn være 23 mdr. Han skal være med i kirken og om eftermiddagen. Ellers er vores bryllup børnefri. Vi vil aldrig kunne nyde festen på samme måde, hvis han var med og han vil intet få ud af aften. Han har vildt meget krudt bag i og man skal virkelig holde øje med ham hele tiden. Vi har den mest fantastiske dagplejemor, som både han og forældrene er rigtig glade for. Så han skal hjem til hende og overnatte. Så vi kan feste med ro i sindet, da han er i gode hænder og en kan kender rigtig godt.
 4. Jeg vil heller ikke overveje at tage i byen efter vores bryllup. Vi kan forsætte så længe vi ønsker. Nu ved jeg ikke, hvordan og hvor jeres bryllup skal holdes. Kunne det være en mulighed, at I inviterede hjem til jer selv kl 1, hvor I så kunne byde på lidt at drikke osv?
 5. Tak for linket. Jeg har været inde og kigge på denne side, måske det er mig der ikke kan finde ud af at søge dem ud, men jeg kan ikke rigtig finde nogle i sølv
 6. Tak for linket der er rigtig mange flotte i sølv at vælge imellem. De er super billige, hvordan er kvaliteten? Det ser ud til, at det er fra USA. Hvordan er det stadig fragt frit og hvad med told?
 7. Hej piger Jeg har brug for jeres hjælp. Jeg har bestemt mig for, at jeg vil have sølvfarvet sandaler på til mit bryllup. Det er lidt i håbet om, at jeg kommer til at bruge dem igen bagefter. Jeg har i dag været rundt i mange butikker i Århus, uden held jeg ved ikke om jeg bare er for tidligt ude eller der ikke findes ret mange sandaler i sølv. Kjolen er bestilt, så jeg vil jo rigtig gerne have styr på sko, så de er i hus, når jeg skal ud og have kjolen tilpasset. Jeg vil helst, hvis man kunne prøve dem i en butik, men nettet kan blive en nødvendighed, hvis det andet ikke er muligt. Så er der nogle af jer, der kan anbefale en butik/netbutik, hvor I ved de har sølv sandaler, må I endelig sige til Hvis det prisen kunne holdes på 1500 kr eller under, så vil det være at foretrække
 8. H2b er begyndt at sige, at han skal vide det, hvis min kjole ikke er helt hvid, sådan han kan klæde sig, så vi passer sammen. Så kan jeg ikke helt finde ud af om det er ok, at han får at vide, hvilken farve kjolen er. Hvad synes I? Den er nemlig ikke helt hvid, ved dog ikke helt, hvordan jeg skal beskrive farven, men det kunne jeg jo så undersøge helt præcis, men havde slet ikke tænkt i, at han skulle vide det.
 9. Tusinde tak Maria, det er da lige det jeg skal gøre. Jeg laver den helt sikkert selv nu. Hvorfor pokker tænkte jeg ikke selv på det
 10. Jeg har forsøgt at omfarve i word, men mine evner rækkede vist ikke til det :-) Jeg var inde i formater billede og prøvede lidt forskellige steder, at ændre farverne på hjerterne, men hver gang endte det med baggrunden eller den laveden en kasse om billede Så et par fif til, hvordan man evt ændre farven selv, kunne jeg godt bruge, så vil det blive noget lettere for mig, at finde det rette billede
 11. Tak for linket vif :-) det var desværre ikke helt det jeg mente, men det er vist mig, der ikke har skrevet det helt klart. Det jeg søger er et billede, som jeg kan sætte ind i et word dokument i guld farver. Det var ellers rigtig sødt af dig.
 12. Jeg har nu søgt højt og lavt på nettet efter guld hjerter i stil med vedhæftede, men kan ikke finde det. Er der nogen der kan hjælpe. Det behøver ikke være præcis mange ting, men vil gerne have to hjerter, som går ind over hinanden. Håber min vedhæftning af billedet virker :-)
 13. Kan se, at jeg ikke har fået skrevet tid og feststed på. Vi skal vies i Hørning kirke kl 13 og festen skal holdes på Skanderborg hus :-)
 14. Tak for inspirationen. Jeg er endt med, at låne et sæt af en veninde, så har jeg også det lånte