Brud1407

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Brud1407

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  14.07.2012
 1. Hvad med velour duge ?? De er altid billige i jysk sengetøj :-)
 2. Tak for svar :-)
 3. Helt enig med Shedevil. Jeg kunne ikk drømme om at bede mine gæster have noget bestemt tøj på. De skal have det rart og når de har det rart får alle en god dag/fest. Når jeg skal til fest og der i invitationen er dress kode på bliver jeg en smule provokeret, for hvorfor må jeg ikk være mig selv. Jeg ved at alle gør deres bedste for at give os en god dag, og fejre vores kærlighed, ligegyldigt hvilken slags tøj de har på, og det er det vigtigste for os.
 4. Okay. Mange tak for svar :-)
 5. Ved nogle af jer dejlige piger hvad det koster ca. At få renset en brudekjole ???
 6. Hvis det er nogen jeg ikk har mødt før ville jeg ikke invitere dem med. Sorry to say men det er mit/vores bryllup og jeg synes det virker vildt unaturligt at fremmede skal sidde med vores tætte familie medlemmer og venner og fejre vores bryllup og vores kærlighedsfest.
 7. Hvad med en hjemmelavet scrapbog ??? Det er hyggeligt at lave og giver dit helt eget unikke præg ... :-)
 8. Eller bed toastmaster om at stå for det ? :-)
 9. Er de berømte toilet kurve nogen der bare står på badeværelset til fri afbenyttelse ? Er lidt grøn på området :-) må jeg evt. Se nogle billeder ?? :-)
 10. Jeg vil også gerne med på listen :-) Jeg og min kommende mand skal giftes d. 14 juli 2012 i Nr. Asmindrup kirke kl. 14 feststedet er hjemme i haven.
 11. Måske jeg er små skør og ikk orienteret nok ang bryllup og bryllupsforberedning, men hvad bruges sådan en fotovæg egentlig til ??