Mighti

Medlem
 • Content count

  1,944
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mighti

 1. Er I søde at slette min planlægningstråd be'om. Min idiotiske mand fandt en anden dulle lige før jul grrrrrrrrrrrrrrr
 2. Jeg vil altså gerne med den 9 dec - trist jeg er i kbh øvøv. Elsker dine ting Sanne
 3. Årh er du her stadig Heidi! Jeg ved godt at jeg i den grad har forsømt alle jer andre brude, men jeg bliver lige nødt til at sige.. hold kæft hvor var du smuk! Kjolen var bare SÅ smuk!!!!! Jeps jeg er her stadig ind imellem. Jeg holder jo øje med nogen af jer hæhæ. Tak for komplimenten Dejligt du er fortsat med din beretning!
 4. Uhhhhhhhhh hvor nogle gode billeder af et flot og forelsket par! Endnu engang stort tillykke
 5. Stort tillykke med jeres store dag i dag - jeg håber den bliver helt forrygende
 6. Hold da op du har da haft dit at se til. Men kun 1 uge tilbage - husk nu at nyd dagen, her om under en uge faktisk LOL
 7. Kanon stemning, godt fanget af diverse fotografer.
 8. Super fedt billede! Og super dejlig historie!!!
 9. Det var en fantastisk Polter, er så glad.. Det var bare en god dag... Men hold da op sådan en dag hår stærk... Tør slet ikke tænke på hvor hurtig brylluppet går :/ Og tak hvor er du sød!! Bryllupsdagen kan også gå stærket, Bare husk at NYD det. stop op ind imellem og sug til dig, brug tid til at snakke med din mand i løbet af dagen. Det gjorde vi og dagen virkede næsten dobbelt så god og lang - og husk at drikke vand ind imellem også.
 10. Uhhhhhhhhh hvor en fedt PA du var på, kan godt forstå du var en anelse brugt dagen efter tihi. Og WOWOWOW hvor nogle kanon flotte modelbilleder. Du er jo gudesmuk!!!
 11. Stadigt nogle dejlige billeder, trods en fordrejert buket hæhæ. I ser bare så forelskede ud - I wonder why LOL
 12. Her kommer jeg hjem fra bryllupsrejse, og så er du allerede igang med din beretning, hvor er det da bare FEEEEEEEEEDT. Mere mere mere hæhæ. Jeg er vild med alle billederne, din måde at skrive på og ja din lille historie, rent 13 tal (Ja jeg er en gammel pige er kører efter den gamle karakterskala LOL). Stort tillykke til jer begge to, hvor er det bare dejligt at se hvordan det hele lykkes så godt, med alle jeres forberedelser. Jeg sidder helt og små tuder, og det plejer jeg altså ikke.
 13. Uhhhhhhhhh hvor fedt at se billeder fra jeres store dag. Så dejligt at de fleste af jeres gæster også klædte sig ud, totalt fedt helhedsbillede i jeres kongebillede. Trist at du blev syg, men skidtpyt, I havde en dejlig dag alligevel. Og så lige STORT STORT TILLYKKE. :denmarkflag:
 14. Uhhhhhhhhh hvor en dejlig beretning, men hold da op nogle kiks ind imellem. MEN MEN I blev gift og havde en super dejlig og anderledes aften! Stor tillykke! :denmarkflag: :denmarkflag:
 15. Hvor nogle dejlige billeder fra jeres lokations, totalt for morsomme nogle af dem, men sådan skal det jo være. billederne skulle jo gerne afspejle jer som I normalt er.
 16. Floytte flotte ting Sanne - og TL billeder, kanon som vanligt :thumbsupsmileyanim:
 17. Uha kun 6 dage, glæd dig det er så stort og dejligt. Husk at drikke vand ind imellem, så varer dagen længere hæhæ. Vi drager på bryllupsrejse nu i aften, så jeg vil allered nu ønske dig et rigtigt dejligt bryllup!!! :denmarkflag:
 18. Hold da op en dejlig tale fra præsten. Og vidunderlige billeder! MEEEEEEEEEERRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEE
 19. Snøøøøøøøøøøøft Lene, jeg sidder her med en klump i halsen. Hvor skriver du bare vidunderligt, jeg føler næsten jeg er tilstede i kirken..
 20. Hold da op en beretning, den er nervepirrende at læse. Stakkels jeres rygge, de har da rigtigt være i brug.
 21. Kan desværreikke komme forbi, den står på bryllups ting hele ugen, men du er velkommen til at kigge forbi onsdag, der bager min søster og jeg hele dagen, så der er jeg hjemme